Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν και γνωριζω καλα οτι τα κινητα αλλαζουν πολυ γρηγορα και ειναι λιγο λαθος να λεμε οτι ενα κινητο μπορει να κρατησει χρονια. Ωστωσο σκοπευω να κανω μια αγορα κινητου η οποια θα με αφησει ευχαριστημενω στα επομενα 3 χρονια : 1) στη μπαταρια , 2) στη καμερα , 3) ομορφη οθονη , 4)αισθηση κινητου

Εχω σκεφτει τα εξης : 1) Honor 8 , εχω ακουσει πολυ καλα λογια και σαν αποδοση, καμερα και αισθηση ,αλλα μετρια μπαταρια

2)Lg g6  ομορφο κινητο με πολυ ωραια οθονη  και καλη καμερα , μετρια μπαταρια , δυστυχως το ονομα lg με κρατα πισω λογο τον προβληματικων παρτιδων

3)Xiaomi mi6 , εδω το μονο προβλημα μου  εινα η αγορα μεσω gearbest που φοβαμαι και ολους τους  πιθανους κινδυνους απο online αγορες.

Να επισημανω οτι προτιμω να ειναι >= 5.2 ιντσες και  <5.7

εχετε κατι αξιολογο  να μου  προτεινεται?

1)ποσο:300-400 μαξ

2)χρήση: κυριως social media, φωτο ,youtube και αρεα κανα παιχνιδι

3)μεγεθος οθονης: 5.2-5.7

4)αλλο χαρακτηριστικο : οχι

5) καλη καμερα : ναι

6)dual sim : οχι απαραιτητα

8) σωστη ROM και 800αρα μπαντα :ναι

9) ελληνικη εγγυηση : καλο θα ηταν ναι

10) προτιμηση λογισμικου : οχι

11)Μεγαλη μπαταρια : ναι

12)Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; :αναλογα

13)δεν ενδιαφερομαι για καποιο συγκεκριμενο καταστημα

14)μονο καινουργιου

Επεξ/σία από CrazyGreekMeLi
Δημοσ.

Στην ερώτηση 8 το mi6 δεν τα έχει αυτά...

Πάντως στο gearbest το έχει προσφορά με κουπόνι στα 338€

Κοίτα το Lenovo Moto G5 Plus, ωραίο κινητό και τιμή 250€ περίπου.

http://www.insomnia.gr/topic/652148-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%8D-%CE%AD%CF%89%CF%82-250-euro/?do=findComment&comment=55892381

Δημοσ.

Στην ερώτηση 8 το mi6 δεν τα έχει αυτά...

Πάντως στο gearbest το έχει προσφορά με κουπόνι στα 338€

Κοίτα το Lenovo Moto G5 Plus, ωραίο κινητό και τιμή 250€ περίπου.

http://www.insomnia.gr/topic/652148-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%8D-%CE%AD%CF%89%CF%82-250-euro/?do=findComment&comment=55892381

ευχαριστω για την διευκρινηση , απλα το εχω δει οτι ειναι σε προσφορα και για αυτο το σκεφτομουν, το moto g5 plus πολυ ασχημο εμφανισιακα

Δημοσ.

δεν το αγοράζεις από gearbest αυτο το κινητό αλλά από την ίδια την OnePlus και είδε καλυμμένος από τελώνια και λοιπά

439 + οτι ειναι out of stock , αρα no

Δημοσ.

Αυτό το future proof δεν το καταλαβαίνω. 

Τα κινητά που λες είναι μια χαρά. Όμως η δική μου ενασχόληση μου έχει δείξει ότι μόνο η αγορά νέου μοντέλου κάθε φορά σε κρατά ψηλά στις κατηγορίες που θέλεις. 

Τι εννοώ: οι αναβαθμίσεις σε μεγαλύτερες εκδόσεις του android τις περισσότερες φορές (αν όχι όλες) γονατίζουν τα παλαιότερα κινητά τόσο από πλευράς απόδοσης, όσο και από πλευράς μπαταρίας. 

Θεωρώ πως ή το κάνουν επίτηδες οι εταιρίες για να πουλάνε τα νέα μοντέλα ή δεν κάνουν σωστό development λόγω φόρτου. 

Οι οθόνες όσο περνάει ο καιρός γίνονται καλύτερες, λιγότερο ενεργοβόρες και πιο φωτεινές. 

Οι δε κάμερες γίνονται συνεχώς καλύτερες. 

Για την αισθητική δεν αναφέρω κάτι είναι καθαρά προσωπικό θέμα. 

Δημοσ.

ισως και να εχεις δικιο αλλα δεν μιλαω για  κινεζιες μουφα

Και το πιο γαμώ android αυτή τη στιγμή να πάρεις δεν το λες ότι το αγοράζεις για αντοχή στο χρόνο. Ισως τα Sony κινητά είναι μάλλον τα πιο καλά υποστηριζόμενα από άποψη λογισμικού επίσημα αλλά μπορεί και να κάνω λάθος. Το τίμημα για Sony βέβαια είναι κάπως αλμυρότερο αλλά θεωρώ ότι γενικά αξίζουν. 

Δημοσ.

Αυτό το future proof δεν το καταλαβαίνω. 

Τα κινητά που λες είναι μια χαρά. Όμως η δική μου ενασχόληση μου έχει δείξει ότι μόνο η αγορά νέου μοντέλου κάθε φορά σε κρατά ψηλά στις κατηγορίες που θέλεις. 

Τι εννοώ: οι αναβαθμίσεις σε μεγαλύτερες εκδόσεις του android τις περισσότερες φορές (αν όχι όλες) γονατίζουν τα παλαιότερα κινητά τόσο από πλευράς απόδοσης, όσο και από πλευράς μπαταρίας. 

Θεωρώ πως ή το κάνουν επίτηδες οι εταιρίες για να πουλάνε τα νέα μοντέλα ή δεν κάνουν σωστό development λόγω φόρτου. 

Οι οθόνες όσο περνάει ο καιρός γίνονται καλύτερες, λιγότερο ενεργοβόρες και πιο φωτεινές. 

Οι δε κάμερες γίνονται συνεχώς καλύτερες. 

Για την αισθητική δεν αναφέρω κάτι είναι καθαρά προσωπικό θέμα. 

προφανώς εχείς δικιο αλλα θεωρώ οτι εχουμε φτασει σε τετοιο σημειο οπου πλεον οι διαφορες προς το καλυτερο δεν θα ειναι τοσο χαοτικες οσο παλιοτερα, δεν νομιζω να δουμε καθιερωμενο 4k σε 2 χρονια σε ολα τα κινητα, σιγουρα οι καμερες θα γινονται καλυτερες,

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...