lykeiarhis Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Ψάχνω ένα browser γρήγορο, ελαφρύ με χαμηλή κατανάλωση μπαταρίας. Έχω δοκιμάσει μερικούς, όπως Chrome, Uc bro, dolphin, puffin. Σερφάρω καθημερινά αρκετά και ενω στην αρχή μου δείχνουν χαμηλή κατανάλωση μπαταρίας, μετά απο κάμποση ώρα σκαρφαλώνουν στο.25-30%. Είναι φυσιολογικό αυτό. Υπάρχει κάποιος που να υπερτερεί σε αυτόν τον τομέα;;; Για πείτε τι χρησιμοποιείτε εσείς, τι ρυθμίσεις του κάνετε για να χαμηλά... Οτι τελοσπάντων θεωρείτε χρήσιμο!!!
saruman123 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Πότε δεν με έχει απογοητεύσει σε όλα τα κινητά που το έχω βάλει. 1
lykeiarhis Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Και σε μένα ο UC έτσι ξεκίναγε στα 4-5%. Με την ώρα σκαρφάλωνε στα 25%. Τι στο καλό λάθος κάνω???
stelios18120 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Εγω εχω τον CM browser Τσεκαρε κ αυτον.
lykeiarhis Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Εγω εχω τον CM browser Τσεκαρε κ αυτον. Ευχαριστώ...θα τον δοκιμάσω και αυτόν αύριο! 1
saruman123 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δεν υπάρχει κάποιος με όλα αυτά που ζητάς. Ο κάθε ένας έχει κάτι ξεχωριστό να προσφέρει. Εσύ πρέπει να δεις ποιο θέλεις ποιο πολύ.
haHa Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Και σε μένα ο UC έτσι ξεκίναγε στα 4-5%. Με την ώρα σκαρφάλωνε στα 25%. Τι στο καλό λάθος κάνω??? Είναι απολθτως φυσιολογικό αυτο. Το ποσοστο αναφέρεται στο ποσο απο την μπαταρια εχει καταναλωθει απο την εφαρμογή. Πολυ χοντρικα : Αν χρησιμοποιησες 5 ωρες το κινητο εκ των οποιων 2 ωρες fb, 2 ωρες viber και μια ωρα browsing, τοτε η το fb και το viber θα εμφανιζουν υψηλότερη καταναλωση απο τον browser. Αν τωρα χρησιμοποιησες τις περισσότερες ώρες τον browser, τοτε αυτος θα εχει το υψηλότερο ποσοστό. Αρα οσο περισσότερο τον χρησιμοποιεις μεσα στην ημέρα, τοσο ανεβαίνει το ποσοστο του. Τελος, τι κινητό έχεις; 2
vchristod84 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Και σε μένα ο UC έτσι ξεκίναγε στα 4-5%. Με την ώρα σκαρφάλωνε στα 25%. Τι στο καλό λάθος κάνω??? Εξαρτάται και το πώς χρησιμοποιείς τον browser, πχ. αν βλέπεις "ταινίες" (γκουχ γκουχ ) θα σου καταναλώνει πολύ περισσότερο απ'το αν διάβαζες κείμενο 1
lykeiarhis Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Μεταξύ αυτών που δοκιμάζω είναι και ο αρκετά αξιόλογος Samsung browser beta. http://gr.pcmag.com/free-apps/27834/news/e-dorean-epharmoge-tes-emeras-samsung-internet-browser-beta Απλός, γρήγορος, με αρκετές δυνατότητες και χαμηλή κατανάλωση μπαταρίας. Για μένα που το λιώνω στο browsing σημαντικό. Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2017 από lykeiarhis 1
Le Perv Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Lightning Browser, ειναι και open source. Πιο γρηγορο απο αυτον ΔΕΝ εχω δει. Download απο εδω
haHa Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Μεταξύ αυτών που δοκιμάζω είναι και ο αρκετά αξιόλογος Samsung browser beta. http://gr.pcmag.com/free-apps/27834/news/e-dorean-epharmoge-tes-emeras-samsung-internet-browser-beta Απλός, γρήγορος, με αρκετές δυνατότητες και χαμηλή κατανάλωση μπαταρίας. Για μένα που το λιώνω στο browsing σημαντικό. Αφου εχεις κινητο samsung, αυτη ειναι η καλυτερη λυση. Ειναι βελτιστοποιημενος για samsung κινητα και εχει και αρκετες δυνατοτητες. Βαλε και content blocker (πχ adblock fast) για να κρυβονται οι διαφημισεις και να εχεις μικροτερη καταναλωση, μεγαλυτερη ταχυτητα και να σου τρωει και λιγοτερα data. 1
lykeiarhis Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Αφου εχεις κινητο samsung, αυτη ειναι η καλυτερη λυση. Ειναι βελτιστοποιημενος για samsung κινητα και εχει και αρκετες δυνατοτητες. Βαλε και content blocker (πχ adblock fast) για να κρυβονται οι διαφημισεις και να εχεις μικροτερη καταναλωση, μεγαλυτερη ταχυτητα και να σου τρωει και λιγοτερα data. Παρόλο που δεν έχω Samsung, αλλά το mate 8, μια χαρά μου δουλεύει και ο browser και ο ad blocker. Άλλωστε, όπως αναφέρεται και στα specs του ειναι για όλες τις Android συσκευές.
AntiCambeR Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Παρόλο που δεν έχω Samsung, αλλά το mate 8, μια χαρά μου δουλεύει και ο browser και ο ad blocker. Άλλωστε, όπως αναφέρεται και στα specs του ειναι για όλες τις Android συσκευές. Υποστηρίζεται από την 5.0 και μετά,οπότε δεν είναι συμβατή με πολλές παλιές συσκευές. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα