babkar Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Καλησπερα, Εκανα το λαθος και αγορασα ενα turbo x AC750 WLR-750 repeater. Αυτο που θελω να κανω ειναι στα πανω δωματια του σπιτιου μου να εχω ενισχυμενο wifi και επίσης να χρησιμοποιήσω μια θύρα ethernet . Το ενεργοποιησα με wps , μπηκα στο μενου του ολα καλα..αυτο που δεν εχω καταφερει και θελω ,ειναι να ειναι συνεχεια του ρουτερ μου κ οχι να αλλαζω δικτυο στο πανω οροφο του σπιτιου. Αλλαξα το ssid του turbox κ το εβαλα ιδιο με του ρουτερ μου καθως κ το password αλλα παλι μου βρισκει δυο διαφορετικα με το ιδιο ssid ..προσπαθησα να βρω να βγαλω dhcp κ να βαλω του ρουτερ αλλα δεν το βρηκα καπου στο μενου.. Το εχει κανει κανενας με το συγκεκριμενο repeater?? Τι ακριβως πρεπει να κανω για να το καταφερω αυτο;; Ευχαριστω εκ των προτερων..
babkar Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Ps : το καταφερα τελικα αλλα κανει συνεχεια αποσυνδεσεις το repeater...ενω φαινεται οτι πιανει φουλ σημα ,no loading..
Finn Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Φουλ σήμα μπορεί να σου δείχνει γιατί είσαι δίπλα του. Παρόλα αυτά το established connection μεταξύ AP και repeater μπορεί να είναι σε χαμηλά επίπεδα όποτε με το παραμικρό πέφτει το link. 1
poulinos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 επισης turbo x = χαλια.και μην το κανεις με wps το connection.κλειστο το wps. και δες και για Firmware update. 1
Zerg13 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Γιατι δεν ζητας τηλεφωνικη υποστηριξη απο το πλαισιο; εχουν απ οτι θυμαμαι. Ps : το καταφερα τελικα αλλα κανει συνεχεια αποσυνδεσεις το repeater...ενω φαινεται οτι πιανει φουλ σημα ,no loading..
babkar Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Το δοκιμασα και με wps αλλα τιποτα μαλλον ειναι για πεταμα...πηρα τεχνικη υποστηριξη και μ ειπαν να αλλαξω channel στο 11 στο speedport, ενω ειναι auto..δεν εχω βγαλει ακρη..εχω δοκιμασει βημα βημα το manual εχω δοκιμασει τα παντα αλλα κανει αποσυνδεσεις συνεχεια κ το εχω παρατησει ..κλαιω τα λεφτα μ μεχρι στιγμης...
Zerg13 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Εχει καλο σημα εκει που το βαζεις; ή οριακο; Στα xiaomi repeater παντως, δημιουργουν ενα αλλο ssid. Μηπως να το κανεις και αυτο + να το αλλαξεις θεση με καλυτερο σημα; Το δικο μou xiaomi repeater stick ειναι στο δρομο ακομα. Οτι βλεπω απο βιντεακια σου λεω... -1)ξαναπαρε την τεχνικη υποστηριξη κανε ακριβως οτι σου λενε, δεν ειναι ολοι οι τεχνικοι καλοι. Ζητα τον καλυτερο για τα turbo x repeater,,,2)αν δεν βγει ακρη, δεν θα κλαψεις κανενα ευρω. Θα ζητησεις τα λεφτα σου πισω, και θα τα παρεις. Θεωρειτε καλο καταστημα. Εμενα μου κανει εντυπωση παντως, να πουλαει κατι τοσο σαπιο το πλαισιο...κατι λαθος θα κανεις Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2017 από Zerg13
babkar Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Θα τους ξανακαλέσω και θα ζητήσω να μου το στήσουν αυτοί..
poulinos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 turbo x και καλο δεν υπαρχει.αν μπορει να το αλλαξει ας το αλλαξει β.δεν μπορουν ολα τα repeater να κανουν Repeat με διαφορετικο ssid οσο ξερω. γ.εχω ξηλωσει turbo x repeater τα οποια καποια ειναι ιδια με τα tenda για να βαλω tp link repeater και να ηρεμησει ο αλλος δ.εφοσον λες οτι παιζει και κανει αποσυνδεσεις ή εχει οριακο σημα με σενα ή οριακο σημα με το adsl router.στο config απλα να ειναι στο ιδιο δικτυο αλλα διαφορετικη Ip και εκτος ευρους dhcp. βεβαια θα με παραξενευε αν δουλευε σωστα. Εμενα μου κανει εντυπωση παντως, να πουλαει κατι τοσο σαπιο το πλαισιο...κατι λαθος θα κανεις εμενα θα με παραξενευε να επαιζε σωστα παντως.
Zerg13 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Ζητα τα χρηματα σου πισω, ή πεστους να στο φτιαξουν με καποιο τροπο. Και μαλλον παρε powerlines μετα...εκτος αν εισαι σιγουρος οτι το σημα που φτανει εκει ειναι καλο. http://image.prntscr.com/image/d2ec51794873486883b461a155a8f344.png http://www.insomnia.gr/topic/653043-βελτίωση-σήματος-wi-fi/?p=55911698
poulinos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Και για ελεγχο να το παει θα το δοκιμασουν 10 λεπτα και μετα μπορει να του πουν οτι παιζει οκ και πραγματι να παιζει οκ εκει με το χ adsl router.αν μπορει ας παρει κανα tp link ή powerline devolo με wifi ή εστω tp link με wifi.επισης μπορει να παρει tp link powerline που να μην ειναι wireless και απλα να βαλει πανω ενα παλιο adsl router που του περισσευει για να παιξει σαν wifi
Zerg13 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Εγω δεν θα το εδινα για ελενχο. Θα μιλουσα με την τεχνικη στηριξη, θα σημειωνα ονοματα και θα ελεγα να εισηγηθουν για επιστροφη χρηματων με οποια αιτιολογια θελουν. Οχι σαν χαλασμενο στο service. Θα τους ξανακαλέσω και θα ζητήσω να μου το στήσουν αυτοί.. Ζητα οποιον ειναι καλυτερος στα turbox repeater γιατι εχω μεγαλο προβλημα πες εχω παρει 3 τηλεφωνα
babkar Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Θα παρω τηλεφωνο και θα ζητησω να μου το φτιαξουν με teamviewer..Σας εχω ενημερους... Παντως για τα στατιστικα το ιδιο repeater με αλλο προβλημα .... http://www.insomnia.gr/topic/652906-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-repeater/
poulinos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 ουτε καν θα ζηταγα να το φτιαξουν.αντικατασταση.ειναι turbo x>αυτο τα λεει ολα.
heisenberg Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Στις 29/8/2017 στις 10:04 ΜΜ, babkar είπε Θα παρω τηλεφωνο και θα ζητησω να μου το φτιαξουν με teamviewer.. Σας εχω ενημερους... Παντως για τα στατιστικα το ιδιο repeater με αλλο προβλημα .... http://www.insomnia.gr/topic/652906-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-repeater/ κι εγώ το είχα πάρει πριν κανα 2 χρόνια, δεν τα είχα καταφέρει, και το είχα παρατήσει. Τώρα όμως που μετακόμισα το χρειάζομαι, γιανα πιάνω στο δωμάτιο. Το έβαλα, έκανα τις ρθμίσεις, και κάνει κι εμένα συνέχει αποσυνδεση και σύνδεση κάθε 5 λεπτά. Είχες βρει κάποια λύση γι αυτό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα