Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι, αξίζει.

Τα LG πλέον είναι αρκετά ζημιάρικα, ξεφορτώσου το.

Δεν μου εχει βγαλει τιποτα αλλα θελω να περασω σε ios να το δοκιμασω κουραστηκα το ανδροιντ

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όχι, πολλές φορές είναι επί πληρωμή ενώ είναι δωρεάν στο Android και το θέμα είναι ότι δεν μπορείς να κατεβάσεις εφαρμογή - παιχνίδι ή ότι άλλο πανεύκολα στο PC και να το περάσεις στο κινητό σου, είσαι αναγκασμένος να το αγοράσεις αν το θες (ένα από τα άσχημα του Iphone κατά την δική μου άποψη.)

Δημοσ.

Πήρα το se 32gb χτες. Αν εξαιρέσεις την οθόνη που μ φάνηκε μικρή κατά τ αλλά είναι όπλο... τρομερή ταχύτητα πολύ όμορφες φωτό κ γενικά άψογη εμπειρία χρήσης. Με την μουσική κ τα iTunes ίσως έχεις θεματάκια.

Δημοσ.

Πήρα το se 32gb χτες. Αν εξαιρέσεις την οθόνη που μ φάνηκε μικρή κατά τ αλλά είναι όπλο... τρομερή ταχύτητα πολύ όμορφες φωτό κ γενικά άψογη εμπειρία χρήσης. Με την μουσική κ τα iTunes ίσως έχεις θεματάκια.

Τι παιζει με την μουσικη; Γιατι γενικα ακουω πολυ μουσικη απο το κινητο.

Δημοσ.

Μουσική μόνο μέσω iTunes

. Απλά αυτο

Οχι. Υπαρχουν κι αλλα προγραμματα που κανουν την ιδια δουλεια πλεον...

Όχι, πολλές φορές είναι επί πληρωμή ενώ είναι δωρεάν στο Android και το θέμα είναι ότι δεν μπορείς να κατεβάσεις εφαρμογή - παιχνίδι ή ότι άλλο πανεύκολα στο PC και να το περάσεις στο κινητό σου, είσαι αναγκασμένος να το αγοράσεις αν το θες (ένα από τα άσχημα του Iphone κατά την δική μου άποψη.)

Καλα πρεπει να ξεκαθαρισεις για το τι εφαρμογες ειναι επι πληρωμη. Γιατι ετσι οπως το γραφεις μπορει καποιος να καταλαβει οτι και το Youtube ειναι επι πληρωμη. Βασικα το καλυτερο που εχει να κανει ειναι να ριξει μια ματια στο AppStore να δει τι υπαρχει και τι χρησιμοποιει ο ιδιος

Δημοσ.

Καλα πρεπει να ξεκαθαρισεις για το τι εφαρμογες ειναι επι πληρωμη. Γιατι ετσι οπως το γραφεις μπορει καποιος να καταλαβει οτι και το Youtube ειναι επι πληρωμη. Βασικα το καλυτερο που εχει να κανει ειναι να ριξει μια ματια στο AppStore να δει τι υπαρχει και τι χρησιμοποιει ο ιδιος

Έπρεπε να ξεκαθαρίσω ότι για πολύ μεγάλες εφαρμογές δεν ισχύει κάτι τέτοιο όντως.

Θα δώσω ένα παράδειγμα από περιστατικό, καθόμασταν με έναν φίλο (Iphone εκείνος) και θέλαμε να συγκρίνουμε τα κινητά μας, γιαυτό θέλαμε να κατεβάσουμε ένα Benchmark App (πάρα πολύ γνωστό App) και ενώ στο Android ήταν δωρεάν σε εκείνον ήθελε ένα ποσό για να το αγοράσει.

Δημοσ.

Λαθος παιδια se 32gb καινουργιο.....εγραψα καταλαθος 5s

Tο σκεφτομαι πολυ εντονα τελευταια....

Εχω και ενα sony smartwatch 3 συνεργαζετε με το ios ?

πρεπει να τσεκαρεις στην σελιδα του στο internet γιατι σε γενικες γραμμες android smartwatch εχουν περιεργη συμπεριφορα με iphone.

Δεν ειχα ποτε iphone και για την ακριβεια τα θεωρουσα παντα υπερκτιμημενα και πανακριβα για αυτο που προσφερουν. Παρολα αυτα εχω βαρεθει με τα κινητα με τις τεραστιες οθονες,θελω κατι μικρο ξανα που να χωραει ανετα στην τσεπη και σε λογικο μπατζετ εχω δει το iphone se. Παρολα αυτα εχω ενδοιασμους γιατι στα ιδια χρηματα βρισκεις κινητα με πολυ καλυτερα χαρακτηριστικα,γιαυτο θα ηθελα γνωμες για το αν αξιζει η αγορα του συγκεκριμενου,κυριως απο χρηστες ή αν υπαρχει καποια αλλη καλη επωνυμη επιλογη με οθονη απο 4.5 και κατω στα ιδια περιπου χρηματα 250-300.

με βαση το τελευταιο παντως το iphone ειναι μονοδρομος.

Δεν υπαρχει σοβαρη επιλογη γενικα σε android σε τετοιες ιντσες.

Παιδια σκεφτομαι να πουλησω το lg g5 και να μεταβω σε 5s 32gb......

Να κανω την κινηση....???

Ειχα μηλοφωνο την εποχη του 3gs,απο τοτε και μετα κατα το πληστον android και λιγο wm.....σε 950

Προφανως και δεν αξιζει αν χρησιμοποιεις πολυ socia media ,youtube και παιχνιδια η διαβασμα email λογω διαφορας στην οθονη.

Πηγαινε απο ενα καταστημα απο κοντα να δεις πως ειναι πριν κανεις την αγορα.

Εγω τωρα πληκτρολογω σε κινητο 4.5 ιντσων μεχρι να παρω καινουργιο και παρολο που η χρηση με το ενα χερι ειναι αστεια ευκολη και ανετη,σε πληκτρολιγιση οπως τωρα ειναι σκετη φρικη.Το ιδιο και σε διαβασμα email,youtube video και παει λεγοντας.

Σε iphone se με πιο μικρη οθονη θα πηγαινα αν το κινητο το ηθελα κυριως για τραγουδια και τηλεφωνα γιατι σε ολα τα αλλα σε περιοριζει η μικρη οθονη και ας πεταει απο επιδοσεις.

Δημοσ.

με βαση το τελευταιο παντως το iphone ειναι μονοδρομος.

εχω δει και το sony x compact σε παρομοιο μπατζετ,μεγαλυτερο σε ιντσες αλλα και παλι συμμαζεμενο. μηπως αξιζει περισσοτερο;

Δημοσ.

Αν θες android σε αυτες τις ιντσες ναι δεν υπαρχει κατι αλλο οπως και μεγαλυτερη οθονη απο το iphone se.

Σαν specs ειναι χειροτερο απο iphone se.

Δημοσ.

Αν θες android σε αυτες τις ιντσες ναι δεν υπαρχει κατι αλλο οπως και μεγαλυτερη οθονη απο το iphone se.

Σαν specs ειναι χειροτερο απο iphone se.

Σαν σπεκς δεν ειναι (το σονυ εχει πχ 3αρα μνημη). Σαν εμπειρια χρησης ναι, ειναι κατω απο το SE. 

Πηγα στο SE απο κινητο 5.2'' και παρα την παραξενη μεταβαση τις πρωτες δυο μερες, τωρα δεν μπορω να πληκτρολογησω σε μεγαλο. 

δηλαδη πως λειτουργει αυτο ;

Δεν μπορεις να περασεις μουσικη με copy-paste. Πρεπει να την περασεις μεσα απο καποιο προγραμμα, ειτε ειναι το iTunes ειτε καποιο τριτο..

Δημοσ.

πρεπει να τσεκαρεις στην σελιδα του στο internet γιατι σε γενικες γραμμες android smartwatch εχουν περιεργη συμπεριφορα με iphone.με βαση το τελευταιο παντως το iphone ειναι μονοδρομος.

Προφανως και δεν αξιζει αν χρησιμοποιεις πολυ socia media ,youtube και παιχνιδια η διαβασμα email λογω διαφορας στην οθονη.

Πηγαινε απο ενα καταστημα απο κοντα να δεις πως ειναι πριν κανεις την αγορα.

Εγω τωρα πληκτρολογω σε κινητο 4.5 ιντσων μεχρι να παρω καινουργιο και παρολο που η χρηση με το ενα χερι ειναι αστεια ευκολη και ανετη,σε πληκτρολιγιση οπως τωρα ειναι σκετη φρικη.Το ιδιο και σε διαβασμα email,youtube video και παει λεγοντας.

Σε iphone se με πιο μικρη οθονη θα πηγαινα αν το κινητο το ηθελα κυριως για τραγουδια και τηλεφωνα γιατι σε ολα τα αλλα σε περιοριζει η μικρη οθονη και ας πεταει απο επιδοσεις.

Μάλλον θα παραμείνω στο g5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...