Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ειχα ποτε iphone και για την ακριβεια τα θεωρουσα παντα υπερκτιμημενα και πανακριβα για αυτο που προσφερουν. Παρολα αυτα εχω βαρεθει με τα κινητα με τις τεραστιες οθονες,θελω κατι μικρο ξανα που να χωραει ανετα στην τσεπη και σε λογικο μπατζετ εχω δει το iphone se. Παρολα αυτα εχω ενδοιασμους γιατι στα ιδια χρηματα βρισκεις κινητα με πολυ καλυτερα χαρακτηριστικα,γιαυτο θα ηθελα γνωμες για το αν αξιζει η αγορα του συγκεκριμενου,κυριως απο χρηστες ή αν υπαρχει καποια αλλη καλη επωνυμη επιλογη με οθονη απο 4.5 και κατω στα ιδια περιπου χρηματα 250-300.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είχα 5" κινητό ...βρήκα από φίλη το 5ς σε "τιμή σοκ " και είπα να το δοκιμάσω....ειλικρινά δεν θέλω να ξαναγυρίσω σε 5". Χωράει παντού δεν φοβάμαι μην το χτυπήσω. Αλλά κακά τα ψέματα επειδή το κινητό είναι εργαλείο δουλειά για πολλούς θέλουν μεγάλη οθόνη. Εγώ βολεύομαι παρα πολύ με τις 4" γιατί την δουλειά μου την κάνω στο λαπτοπ και με το κινητό μαρεσει να χαζεύω στα social media και να κάνω γρήγορο edit σε φωτογραφίες που τραβάω. Σκέφτομαι να αναβαθμισω στο SE αλλά περιμένω το ios 11 να δω πως θα πηγαίνει το 5ς. Μην κοιτάς spec γιατί τα iPhone δεν ήταν ποτέ spec αλλά πατάνε κάτω άλλες android ναυαρχιδες. Φίλος μου με ελαφριά χρήση στο Samsung s7 μετά από ένα χρόνο καθημερινής χρήσης και το κινητό κολλάει πολύ συχνά ( 4gb ram!!!). Περίμενε να βγει και το 8 μπας και είναι καλύτερη επιλογή το 6ς (για θέμα οθόνης γιατί τα χαρακτηριστικά του είναι ίδια ) ή να πέσει η τιμή του SE 64gb.

Δημοσ.

η καμερα για 12 mp λεει; βγαζει καλες φωτογραφιες; επισης το ios πως ειναι σαν λειτουργικο; εχω ακουσει απο πολλους οτι δεν το μπορεσαν τελικα οταν το δοκιμασαν.

Δημοσ.

η καμερα για 12 mp λεει; βγαζει καλες φωτογραφιες; επισης το ios πως ειναι σαν λειτουργικο; εχω ακουσει απο πολλους οτι δεν το μπορεσαν τελικα οταν το δοκιμασαν.

είναι συμπιεσμένες απ το φόρουμ

http://www.insomnia.gr/index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_rel_module=classifieds&attach_id=2506642

http://www.insomnia.gr/index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_rel_module=classifieds&attach_id=2506643

http://www.insomnia.gr/index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_rel_module=classifieds&attach_id=2506641

http://www.insomnia.gr/index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_rel_module=classifieds&attach_id=2493410

προσωπικά είμαι του άντροιντ με το ιος 9 που χα το ςε δεν είχα κανένα πρόβλημα (εκτός μιας εφαρμογής που δεν υπάρχει στο στορ) βεβαία περασαν απ τα χερια μου 4ς με ιος 7 και 5αρι με ιος 8

Δημοσ.

Πρόκειται στην ουσία για ένα Iphone 6 με σώμα Iphone 5.

Είναι ένα θηρίο. Τα Specs δεν παίζουν ρόλο, το Ios είναι το ζουμί όταν παίρνεις Iphone και κακά τα ψέματα είναι το πιο smooth λειτουργικό εκεί έξω. Να προσέξεις μόνο την οθόνη, εσύ μπορεί να λες ότι θες μικρότερο, αλλά από την στιγμή που έχεις συνηθίσει σε μεγαλύτερη οθόνη μπορεί να έχεις θέμα και να σε ενοχλεί, πήγαινε σε ένα μαγαζί να το δεις από κοντά.

Δημοσ.

Το Ios σαν λειτουργικό είναι βαρετό αλλά το ξέρεις αυτό. Το καλό είναι ότι ανταποκρίνεται σε ότι θες κατευθείαν. Μπορεί να έχεις δηλαδή μια συσκευή που δεν μπορείς να παραμετροποιήσεις σε σχεδόν τίποτα αλλά λειτουργεί σχεδόν άψογα. Το λειτουργικό πάντως δεν έχει σχέση με τις εφαρμογές στον τρόπο που τις χρησιμοποιείς. Δηλαδή fb, insta, mail, google maps κτλ κτλ είναι ακριβώς ίδιες με του android.

Δημοσ.

Πρόκειται στην ουσία για ένα Iphone 6 με σώμα Iphone 5.

Είναι ένα θηρίο. Τα Specs δεν παίζουν ρόλο, το Ios είναι το ζουμί όταν παίρνεις Iphone και κακά τα ψέματα είναι το πιο smooth λειτουργικό εκεί έξω. Να προσέξεις μόνο την οθόνη, εσύ μπορεί να λες ότι θες μικρότερο, αλλά από την στιγμή που έχεις συνηθίσει σε μεγαλύτερη οθόνη μπορεί να έχεις θέμα και να σε ενοχλεί, πήγαινε σε ένα μαγαζί να το δεις από κοντά.

Διόρθωση. Το 6S :P

• Like 5
Δημοσ.

Παιδια σκεφτομαι να πουλησω το lg g5 και να μεταβω σε 5s 32gb......

Να κανω την κινηση....???

Ειχα μηλοφωνο την εποχη του 3gs,απο τοτε και μετα κατα το πληστον android και λιγο wm.....σε 950

Δημοσ.

Λαθος παιδια se 32gb καινουργιο.....εγραψα καταλαθος 5s

Tο σκεφτομαι πολυ εντονα τελευταια....

Εχω και ενα sony smartwatch 3 συνεργαζετε με το ios ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...