Apocalyptica Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Καλησπερα Χρονια πολλα! Θελω να παρω ενα καλο headset, εχω ψιλοαποφασισει για το hyperx cloud2 που ειναι στο 100ρικο αλλα εκανα το ποστ μπας και υπαρχει κατι πιο φθηνο εξισου ποιοτικο. Ο λογος που θελω ενα αξιοπρεπες headset ειναι για να ακουω καλα στο Playeruknowns Battlegrounds, δεν ειχα ποτε καλο headset και ετσι δεν εχω εμπειρια περι του θεματος.Στο κατι πιο φθηνο που ανεφερα ισως μεχρι κανα 80αρι αλλιως cloud2.Ευχαριστω
Lied Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 superlux-hd-668-b Και zalman microphone zm-mic 1 Το αποτέλεσμα με 40 ευρω πολυ καλύτερο απο οποιοδήποτε "Gaming" heaset κατω των 100. Για τα ακουστικα μπορεις να διαβασεις απειρα reviews στο net γιατι εχουν τρελάνει κοσμο (εχει τα drivers των senheiser 598 για το 1/8 της τιμης) και το ιδιο για το μικροφωνο που δεν καταλαβαινω διαφορα σε σχεση με το mod mic 4 με εξερεση την ποιο κοντινη θεση στο στομα του mod mic. Για τα ακουστικα, περαν του πολυ flat και studio ηχου, του που τον βρηκα εξαιρετικο στα games και ειδικα στο CS με ποσο καθαρα ακουγοντουσαν τα βηματα, σφηγγει λιγο περισσοτερο το κεφαλι απ οσο θα ηθελα, και αφου διαβασα σχετικα στο νετ, αλλαξα τα μαξιλαρακια με βελουδινα(5ευρω e-bay, συμβατα με sennheiser) και το προβλημα εξαληφθηκε. Τωρα σιγουρα τα cloud εχουν καλητερη ποιοτητα κατασκευης αλλα πολυ χειροτερο μικροφωνο απο reviews που εχω δει και δεν ξερω το κατα ποσο το USB θα σε βολεψει ή θα σε ταλαιπωρήσει σε σχεση με τα 2 jacks.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα