zakailiou Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 @haHa ... Ναι αλλά δεν είναι για εμένα είναι για συνάδελφό που είχε το S6 Αν δεν βρω κάτι άλλο που να με ικανοποιεί θα προτεινω ίσως 6p σε μεταχειρισμένο. Απλά είναι κομματάκι μεγάλο ... @ziaba δεν μου κάνει το moto. Αν είναι να δώσει τόσα όπως προείπα θα πω να πάει σε 6p που έχει κορυφαία κάμερα. @stelios ... δεν έχεις άδικο ... Αλλά είναι όλη την ώρα με το κινητό στο χέρι ... και το S6 led είχε αλλά ούτε που τα κοίταζε ... Χαχαχαχαχαχα
saruman123 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Γιατί να μην κοιτάζω τα Asus ... Για κάντα τάληρα ... Το ότι δεν έχουν 800αρα είναι μάλλον dealbraker. Ανύπαρκτο service και αναβαθμίσεις,αυτα πιστεύω να είναι αρκετά.
mokka Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Χαχα φαντάζομαι η αγορά εννοείς ... Αλλιώς όλα από εκεί είναι ... ψάχνω κάτι αντίστοιχο, για να μην ανοίξω σχεδόν ίδιο topic και με την άδειά σου βέβαια, άλλαξα τη παράμετρο της αγοράς, καθώς δεν συμπαθώ τα κινέζικα. απ'ότι φαίνεται όμως... είναι μονόδρομος Το led βοηθαει αρκετα πιστευω. +1 για το led κι από μένα: ειδικά με flip θήκη Από μόνος μου κοιτάζοντας λίγο πιο ψηλά από τα 250 είδα τα samsung galaxy A5 μεταφέρω σχόλια κατόχου: δεν μπορείς να το χειριστείς εύκολα μ ένα χέρι, γλυστρά η πλάτη και δεν δίνει καλή λαβή, ειδικότερα για τις φωτο... θέμα που ξεπεράστηκε στη σειρά J, με πιο κυρτό back 1
zakailiou Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 @mokka Πολύ σωστός ... Και εγώ book θήκη έχω , δεν ξέρω καν αν έχει led . Για να είμαι δίκαιος αν το έχεις καλό είναι απλά δεν είναι για εμένα must. Και μιας και αναφέρθηκε σε παντόφλες .. Που να δεις το 6p που έχω με τα 2 χέρια και αν ... Χαχαχαχα @saruman123 Ξέρουμε ποιος έχει το service των Asus ? Αναβαθμίσεις πάντως διαβάζω ότι τα ευρωπαϊκά παίρνουν κανονικά. Τώρα βέβαια δεν ξέρω τι παίζει με τις συσκευές που προορίζονται για τις ανατολικές αγορές, Ινδία κλπ. Μήπως είναι από εκεί τα παράπονα ? ,EDIT , Κοιτούσα τώρα τα χαρακτηριστικά της σειράς 4 τίποτα αξιόλογο ειδικά σε CPU , κρίμα 2017 έχουμε. ... Βγαίνουν από την εξίσωση.
saruman123 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 @saruman123 Ξέρουμε ποιος έχει το service των Asus ? Αναβαθμίσεις πάντως διαβάζω ότι τα ευρωπαϊκά παίρνουν κανονικά. Τώρα βέβαια δεν ξέρω τι παίζει με τις συσκευές που προορίζονται για τις ανατολικές αγορές, Ινδία κλπ. Μήπως είναι από εκεί τα παράπονα ? Στην Ιταλία είναι το asus,σου δίνουν Έλληνα αντιπρόσωπο μέσω τηλεφώνου ή email
zakailiou Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Βρήκα αυτό "Huawei nova plus" αλλα δεν το βρίσκω στο Skroutz ... Έχει κάποια τρανταχτή αδυναμία του δεν την βλέπω ? Μήπως το ψάξω απ' έξω ...
saruman123 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Βρήκα αυτό "Huawei nova plus" αλλα δεν το βρίσκω στο Skroutz ... Έχει κάποια τρανταχτή αδυναμία του δεν την βλέπω ? Μήπως το ψάξω απ' έξω ...θυμίζει Nexus 6P με μεταλλική κατασκευή δεν έχει τα stereo μπροστινά ηχεία του Nexus και από κάμερα είναι μέτρια.
zakailiou Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δεν έχεις άδικο αλλά μετά από τόσα χρόνια και πολλές συσκευές των Samsung και LG, κουρασμένος από αναβαθμίσεις, κολλήματα, Lag, software για πέταμα κλπ. Το Nexus 6p οριοθετεί τις προτάσεις μου.
ziaba Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δεν έχεις άδικο αλλά μετά από τόσα χρόνια και πολλές συσκευές των Samsung και LG, κουρασμένος από αναβαθμίσεις, κολλήματα, Lag, software για πέταμα κλπ. Το Nexus 6p οριοθετεί τις προτάσεις μου. το 6p έχει 6 μεγάλα μειονεκτήματά - προβλήματα [ τυχαίο...? δέν νομίζω ] 1) τεράστιο σε διαστάσεις, 2) snap 810, 3) κόβεται στα 2 σαν κράκερ 4) δεν ανταποκρίνεται η οθόνη όταν δεν ακουμπάς το πλαίσιο, 5) κάνει επανεκκίνησεις όταν η μπαταρία είναι στα χαμηλά επίπεδά και το κερασάκι είναι το 6) γυαλί τις κάμερας το οποίο είναι κάργα ευαίσθητο
stelios18120 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 2-3-5 τα ποιο βασικα ελλατωματα του. 1
zakailiou Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δεν έχει πάθει τίποτα σε χρήση σε Τσέπη και σε ελαφρές πτώσεις. Σε γραφείο δουλεύω αν ήμουν σε πιο σκληρές συνθήκες ίσως το σκεφτόμουν. Έχω δει σχετικά video. Θήκη σιλικόνης έχω και τύπου book. Τι πρόβλημα είναι ο 810 ... Δεν έχει lag Ποτέ δεν έχει κάνει επανεκκίνηση και πίστεψε με είμαι συχνά με 2 - 4% γιατί ξεχνάω την φόρτιση σχετικά συχνά. Μπροστά σε άλλα προβλήματα καλύτερα αυτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα