TheGrisGrisMan Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Χμ, κάτι σε shitty flush? Θα...θερίσει. Παντως έχω μείνει με την απορία... Η εικόνα που βλέπουμε ως μπροστινή εμφάνιση είναι μια απο τις πολλές πιθανότητες, nothing official yet σωστά;
deceit Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Ωραίο χρώμα. Είναι παρόμοιο με το Mocha Brown που βγαίνει το Mate 9 το οποίο είναι πολύ όμορφο.
eeeetsi Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 #8 δεν είναι είδηση για το χρώμα ενός οποιοδήποτε κινητου, πρόκειται για iPhone
foxgre Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Τελικά είναι επίσημο; Τέλος το home button??!!!Γιατί;;; Δεν νομίζω κανένα fan της εταιρείας να τον ενόχλησε...
tomtgs Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Το αμέσως επόμενο θα είναι το pouts mple μάλλον. 7
AtSixes Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 plot twist: το νέο iphone θα ναι ίδιο με τα άλλα 2 αλλά θα χει τρίτη κάμερα και θα ναι διαθέσιμο μόνο στο συγκεκριμένο χρώμα.
nikifot Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Χμ, κάτι σε shitty flush? Θα...θερίσει. Παντως έχω μείνει με την απορία... Η εικόνα που βλέπουμε ως μπροστινή εμφάνιση είναι μια απο τις πολλές πιθανότητες, nothing official yet σωστά; Σ αυτή την φάση που είμαστε (έχει ξεκινήσει η παραγωγή) μπορείς να πεις ότι είναι σχεδόν official + οτι εταιρίες που κατασκευάζουν θήκες έχουν βγάλει ήδη renders με την ίδια σχεδίαση (UAG πχ). 1
nikifot Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Το ότι θα διαβάζω είδηση που θα αφορά το χρώμα ενός κινητού !!!! Μάλλον θα φταίει ο κατασκευαστής του κινητού αυτού
Skylined Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Απο βασιλιας του bezel, βασιλιας του % καλυψης. Την τερματισε την οθονη η απλ
BlueBlade Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Η εικόνα που βλέπουμε ως μπροστινή εμφάνιση είναι μια απο τις πολλές πιθανότητες, nothing official yet σωστά; Όπως ειπώθηκε πάνω στο σημείο που βρισκόμαστε δεν υπάρχει περίπτωση να μην μοιάζει έτσι το τηλέφωνο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα