Putman Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Με το που ξεκίνησε το επεισόδιο πολύ γέλιο με το τραγικό cgi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Είναι του History Channel και περιμένεις να "δείχνει" ;;; δεν εχεις δει καθολου Vikings ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 δεν εχεις δει καθολου Vikings ε; Μόνο την 1η season. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Μόνο την 1η season.Ε κατι παραπανω το θες. Για να διαπιστωσεις οτι και μπολικο σεξ εχει και βια. Δεν ειναι οτι επειδη ειναι History Channel τα κοβει αυτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 την βλεπω καλα ενημερωμενη την nenya 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arsenal Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 τελικά η σειρά μάπα ή οχι? Λέω να την ξεκινήσω γιατι τέτοιου είδους είναι οι αγαπημένες μου, αλλα αν είναι και τόσο χάλια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 τελικά η σειρά μάπα ή οχι? Λέω να την ξεκινήσω γιατι τέτοιου είδους είναι οι αγαπημένες μου, αλλα αν είναι και τόσο χάλια... Φαίνεται να έχει καλά στοιχέια αν και είναι νορίς για συμπεράστματα ακόμα, πάντως το μόνο σίγουρο είναι οτι μετά το Vikings στο HC ξέρουν την συνταγή της επιτυχίας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ant_ Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Mετριοτητα καμια σχεση και σαν παραγωγη με το vikings ειδα 1.5 επεισοδιο με το ζορι το δευτερο το σταματησα στην μεση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Mετριοτητα καμια σχεση και σαν παραγωγη με το vikings ειδα 1.5 επεισοδιο με το ζορι το δευτερο το σταματησα στην μεση Και το Vikings στα 1α 5 επεισόδια έτσι ήταν, και χειρότερο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Undertaker25 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Τη ξεκίνησα με τη καλύτερη διάθεση διότι η περίοδος του Μεσαίωνα, των Σταυροφοριών κτλ είναι η αγαπημένη μου, είδα και το 4ο επεισόδιο αλλά δυστυχώς....ΔΕΝ... Πλην των ρεαλιστικών πανοπλιών και των ικανοποιητικών σκηνών μάχης, δεν υπάρχει τίποτε άλλο που να με βάζει στο κλίμα της εποχής. Επιεικώς μέτρια σκηνοθεσία, άδεια σκηνικά, κλισέ διάλογοι, αναχρονιστικές συμπεριφορές και αντιλήψεις που δεν είχαν θέση στην εποχή εκείνη, ένας πρωταγωνιστής που θυμίζει χίπστερ ντυμένο Ναϊτη και μια γενικότερη αίσθηση φτηνο-παραγωγής επιπέδου πρώτης σεζόν του Μέρλιν. 5/10 μέχρι στιγμής. Θέλω να πιστεύω ότι θα μας ανταμείψει στο μέλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paragontikos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 και μενα μαπα μου φαίνεται, καμια σχεση με το Βίκινγκς που προσωπικά μου αρεσε απο την αρχη.. μπορει στη 2η σεζόν να βελτιωθεί αλλα κρατατε χαμηλο καλαθι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 ειδα και εγω τα 2 πρωτα, δεν με χαλασε καθολου αλλα το ειδα χωρις μεγαλες προσδοκιες, περναει ωραια το 40λεπτο, εχει αρκετα αρνητικα αλλα δε με χαλανε τοσο για πω δε βλεπεται (εχω δει και χειροτερα), οι στολες ειναι πολυ καλες, και η βασιλλισα η κορη λιγο δε μ αρεσε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Το θέμα είναι οτι το Vikings έχει θέσει τον πήχη ψηλά. Παρόλα αυτά εγω το απολαμβάνω μεχρι τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Έλεος με το σκουπίδι το vikings.Σιγά μην είναι και σημείο αναφοράς! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 24 λεπτά πριν, skiabox είπε Έλεος με το σκουπίδι το vikings.Σιγά μην είναι και σημείο αναφοράς! Είσαι υπερβολικός ρε skiabox... Προσωπικά έχω δει πολύ καλύτερες σειρές και τις έχω πολύ ψηλότερα αλλα δεν το λες και σκουπίδι το Vikings. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα