Προς το περιεχόμενο

KNIGHTFALL - History Channel Series

Daemonos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μόνο την 1η season.

Ε κατι παραπανω το θες. Για να διαπιστωσεις οτι και μπολικο σεξ εχει και βια. Δεν ειναι οτι επειδη ειναι History Channel τα κοβει αυτα.
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...

τελικά η σειρά μάπα ή οχι? Λέω να την ξεκινήσω γιατι τέτοιου είδους είναι οι αγαπημένες μου, αλλα αν είναι και τόσο χάλια...

Φαίνεται να έχει καλά στοιχέια αν και είναι νορίς για συμπεράστματα ακόμα, πάντως το μόνο σίγουρο είναι οτι μετά το Vikings στο HC ξέρουν την συνταγή της επιτυχίας! 

Mετριοτητα καμια σχεση και σαν παραγωγη με το vikings

ειδα 1.5 επεισοδιο με το ζορι

το δευτερο το σταματησα στην μεση

Και το Vikings στα 1α 5 επεισόδια έτσι ήταν, και χειρότερο... 

Τη ξεκίνησα με τη καλύτερη διάθεση διότι η περίοδος του Μεσαίωνα, των Σταυροφοριών κτλ είναι η αγαπημένη μου, είδα και το 4ο επεισόδιο αλλά δυστυχώς....ΔΕΝ... Πλην των ρεαλιστικών πανοπλιών και των ικανοποιητικών σκηνών μάχης, δεν υπάρχει τίποτε άλλο που να με βάζει στο κλίμα της εποχής. Επιεικώς μέτρια σκηνοθεσία, άδεια σκηνικά, κλισέ διάλογοι, αναχρονιστικές συμπεριφορές και αντιλήψεις που δεν είχαν θέση στην εποχή εκείνη, ένας πρωταγωνιστής που θυμίζει χίπστερ ντυμένο Ναϊτη και μια γενικότερη αίσθηση φτηνο-παραγωγής επιπέδου πρώτης σεζόν του Μέρλιν. 

5/10 μέχρι στιγμής. Θέλω να πιστεύω ότι θα μας ανταμείψει στο μέλλον.

και μενα μαπα μου φαίνεται, καμια σχεση με το Βίκινγκς που προσωπικά μου αρεσε απο την αρχη..

μπορει στη 2η σεζόν να βελτιωθεί αλλα κρατατε χαμηλο καλαθι

ειδα και εγω τα 2 πρωτα, δεν με χαλασε καθολου αλλα το ειδα χωρις μεγαλες προσδοκιες, περναει ωραια το 40λεπτο, εχει αρκετα αρνητικα αλλα δε με χαλανε τοσο για πω δε βλεπεται (εχω δει και χειροτερα), οι στολες ειναι πολυ καλες, και η βασιλλισα  :wub: η κορη λιγο δε μ αρεσε 

24 λεπτά πριν, skiabox είπε

Έλεος με το σκουπίδι το vikings.Σιγά μην είναι και σημείο αναφοράς! 

Είσαι υπερβολικός ρε skiabox... Προσωπικά έχω δει πολύ καλύτερες σειρές και τις έχω πολύ ψηλότερα αλλα δεν το λες και σκουπίδι το Vikings. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...