vrwmiaris Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Όταν τελειώσει το μονοπώλιο της LG με τα πάνελ τότε θα δούμε καλύτερες τιμές.
dfokas21 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Στείλε ένα link για αυτή την Sony που λες να ρίξω μια ματιά, ευχαριστώ. http://www.skroutz.gr/s/10790282/Sony-KD-65A1.html
chris_psilos13 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Στην 65αρα samsung αξίζει να επενδυσεις σε qled? Σε σχεση με τις σειρες 7-8-9000
slk200gr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 H LG ειναι η πρωτη που σταματησε τις curved , και θα την επερνα πιο ακριβα η samsung ειχε 600 εκπτωση. Αμα μπορεις στειλε μου κανενα link για lg curved να δω γιατι εγω δεν βρισκω καποια στο skroutz ετους 2017. Περιορισμος ειναι και ο Κωτσοβολος γιατι εχω και δυο εξτρα εκπτωσεις. Ο γειτονας μου πηρε την samsung που πηρες και εσυ ,εγω πηρα περσυ τον δεκεμβριο την lg oled της υπογραφης ,65αρα-curved -3 d (και ας εχω αδυναμια στις samsung) ο γειτονας τραβαει τα μαλλια του απο την διαφορα της εικονας ,η διαφορα πιστεψε με ειναι τεραστια ,για να καταλαβεις απο τα πηγαινε ελα οπου ηταν εμφανες η διαφορα πηρε την τηλεωραση και την εφερε στο σπιτι μου για να βλεπει κατευθειαν την διαφορα σε διαφορα καναλια ,ακομα νομιζω κλαει εγω την ειχα παρει 4100 με επεκταση εγγυησης (σαν δωρο μου την καναν ) απο τον κοτσοβωλο τωρα βλεπω κανει απο 3900 ε ,3100, http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/163864-lg-65c6v-oled-curved Τη να κάνω έχω μικρό σπίτι και αγάπη για την τηλεόραση γι αυτό απολαμβάνω την τηλεόραση σε όποιο δωμάτιο μπορώ, πίστεψέ με δεν έχω άλλο δωμάτιο για τηλεόραση και ναι η LG έχει oled και η Samsung qled απλός λέω ότι λένε ότι οι oled είναι καλύτερες από τις qled, εγώ παντός πάντα sumsung περνώ. Στείλε ένα link για αυτή την Sony που λες να ρίξω μια ματιά, ευχαριστώ. κανενα ντουβαρι δεν εχεις κενο ?για δες πως φαινεται κρεμασμενη 1
dfokas21 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Η αληθεια ειναι οτι οι curved ειναι λιγο περιεργες στο ματι οταν ειναι κρεμασμενες στον τοιχο λογω της καμπυλοτητας τους . Αλλα περι ορεξεως ....... ΥΓ +1 για τα σκυλακια σου !!
slk200gr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Η αληθεια ειναι οτι οι curved ειναι λιγο περιεργες στο ματι οταν ειναι κρεμασμενες στον τοιχο λογω της καμπυλοτητας τους . Αλλα περι ορεξεως ....... ΥΓ +1 για τα σκυλακια σου !! η φωτο τραβηχτικε απο τα πλαγια γιαυτο φαινεται η παραμορφωση ,εμενα μου αρεσει το curved ,φαινεται να εχει περισσοτερο βαθος εκει που δεν βοηθαει ειναι οταν πεφτει φως και κανει αντανακλασεις (κλεινω παντσουρια )
vrwmiaris Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Στην 65αρα samsung αξίζει να επενδυσεις σε qled? Σε σχεση με τις σειρες 7-8-9000 Τα φετινά πάνελ, δεν είναι καλύτερα από τα περσινά.δεν πιστεύω ότι υστερούν τόσο σε σχέση με τις oled.εξαρτάται και η χρήση που θα κάνεις
ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Ο γειτονας μου πηρε την samsung που πηρες και εσυ ,εγω πηρα περσυ τον δεκεμβριο την lg oled της υπογραφης ,65αρα-curved -3 d (και ας εχω αδυναμια στις samsung) ο γειτονας τραβαει τα μαλλια του απο την διαφορα της εικονας ,η διαφορα πιστεψε με ειναι τεραστια ,για να καταλαβεις απο τα πηγαινε ελα οπου ηταν εμφανες η διαφορα πηρε την τηλεωραση και την εφερε στο σπιτι μου για να βλεπει κατευθειαν την διαφορα σε διαφορα καναλια ,ακομα νομιζω κλαει εγω την ειχα παρει 4100 με επεκταση εγγυησης (σαν δωρο μου την καναν ) απο τον κοτσοβωλο τωρα βλεπω κανει απο 3900 ε ,3100, http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/163864-lg-65c6v-oled-curved κανενα ντουβαρι δεν εχεις κενο ?για δες πως φαινεται κρεμασμενη Από πίσω έχω καθρέφτη που πιάνει όλοι την μεριά, να μου πεις πια δεν τον βλέπεις, ναι αλλά δεν θα κάνω μερεμέτια τώρα. Παντός στον τοίχο δείχνουν πιο ωραία, έχω βάλει την άλλη στο δωμάτιο τον παιδιών. Ο γειτονας μου πηρε την samsung που πηρες και εσυ ,εγω πηρα περσυ τον δεκεμβριο την lg oled της υπογραφης ,65αρα-curved -3 d (και ας εχω αδυναμια στις samsung) ο γειτονας τραβαει τα μαλλια του απο την διαφορα της εικονας ,η διαφορα πιστεψε με ειναι τεραστια ,για να καταλαβεις απο τα πηγαινε ελα οπου ηταν εμφανες η διαφορα πηρε την τηλεωραση και την εφερε στο σπιτι μου για να βλεπει κατευθειαν την διαφορα σε διαφορα καναλια ,ακομα νομιζω κλαει εγω την ειχα παρει 4100 με επεκταση εγγυησης (σαν δωρο μου την καναν ) απο τον κοτσοβωλο τωρα βλεπω κανει απο 3900 ε ,3100, http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/163864-lg-65c6v-oled-curved κανενα ντουβαρι δεν εχεις κενο ?για δες πως φαινεται κρεμασμενη Τωρα την πηρα την Samsung σε 4 χρονια βλεπουμε τη θα παιζει απο καλα panel
chris_psilos13 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Τα φετινά πάνελ, δεν είναι καλύτερα από τα περσινά.δεν πιστεύω ότι υστερούν τόσο σε σχέση με τις oled.εξαρτάται και η χρήση που θα κάνεις Μαλλον δεν εγινα κατανοητος. Αξιζει η να πληρωσεις παραπανω για qled σε σχεση με τα μοντελα MU7000, 8000, 9000 τα οποια δεν ειναι qled?
slk200gr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Μαλλον δεν εγινα κατανοητος. Αξιζει η να πληρωσεις παραπανω για qled σε σχεση με τα μοντελα MU7000, 8000, 9000 τα οποια δεν ειναι qled? οχι σε καμια περιπτωση ,ουτε καν το 7000 μοντελλο με το 8 και το 9 (η 6 σειρα εχει διαφορα με την 7 )αλλα οκ δεν θα γινουμε δερβεναγες στα χρηματα των αλλων 2
chris_psilos13 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 οχι σε καμια περιπτωση ,ουτε καν το 7000 μοντελλο με το 8 και το 9 (η 6 σειρα εχει διαφορα με την 7 )αλλα οκ δεν θα γινουμε δερβεναγες στα χρηματα των αλλων Οντως επειδη κ γω νομιζω οτι η 6 εχει διαφορα με την 7, παω καρφι για την 7 σε 65αρα και αναρωτιομουν αν αξιζε να παω σε Q7F πχ
slk200gr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Οντως επειδη κ γω νομιζω οτι η 6 εχει διαφορα με την 7, παω καρφι για την 7 σε 65αρα και αναρωτιομουν αν αξιζε να παω σε Q7F πχ για πες τιμες που εχεις
chris_psilos13 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 για πες τιμες που εχεις Εχω πολυ μεγαλη εκπτωση στη samsung. Πιο συγκεκριμενος δεν μπορω να γινω. Οσο πιο ακριβη τοσο πιο μεγαλη η εκπτωση
vrwmiaris Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Μαλλον δεν εγινα κατανοητος. Αξιζει η να πληρωσεις παραπανω για qled σε σχεση με τα μοντελα MU7000, 8000, 9000 τα οποια δεν ειναι qled? Έχουν μεγαλύτερο χρωματικό εύρος οι σειρές Qf.Για περισσότερες λεπτομέριες δες στο rtings να έχεις μια γνώμη και εσύ μόνος σου.
ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα και πάλι παρατήρησα στην Samsung qled65q8c που έχω πάρει, ότι στο cosmote tv στα και ας βλέπω HD η οθόνη δεν είναι πολλή καθαρή και στο μαύρο φαίνονται σκιές και pixelλιαζει, ακόμα και στο κανάλι το ALHPA σε μερικά τρέιλερ βλέπω θολούρα, τη μπορεί να φταίει, να σας ενημερώσω ότι δεν έχω κάνει καμία ρύθμιση. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα