heavyrain Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δεν ανεφερες πουθενα οτι σε περιοριζει αγορα απο κωτσοβολο. Σ αυτη την περιπτωση οι επιλογες σου οντως ηταν πολυ περιορισμενες σ αυτα που φερνει ο κωτσοβολος.
ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δεν ανεφερες πουθενα οτι σε περιοριζει αγορα απο κωτσοβολο. Σ αυτη την περιπτωση οι επιλογες σου οντως ηταν πολυ περιορισμενες σ αυτα που φερνει ο κωτσοβολος. Εχεις δικαιο , αλλα ειχα καλες εκπτωσεις την πηρα στα 900 ευρω φθηνοτερα , αλλα εσυ πια LG curved έλεγες.
dfokas21 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Φανταζομαι την 65C6V http://www.skroutz.gr/s/9105787/LG-65C6V.html
ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Καλή φαίνεται, αλλά τώρα πια στην επόμενη τηλεόραση μου δεν θα έχω επιλογές για Curved, άρα θα το γυρίσω σε κανονική και LG. Ευχαριστώ θα δω τα σχόλια γι αυτή που μου είπες.
chris_psilos13 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Καλή φαίνεται, αλλά τώρα πια στην επόμενη τηλεόραση μου δεν θα έχω επιλογές για Curved, άρα θα το γυρίσω σε κανονική και LG. Ευχαριστώ θα δω τα σχόλια γι αυτή που μου είπες. 1ον γιατί από Samsung σκφτεσαι στην επόμενη να πας σε LG? 2ον την κατέστρεψες σε τόσο μικρό επιπλάκι..
ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δεν καταστράφηκε σε τόσο μικρό επιπλακι γιατί το λες αυτό και δεύτερον όλες η κριτικές λένε ότι η LG έχει καλύτερα panel.
heavyrain Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 οπτικα εννοει οτι ειναι ασχημο πανω σε συρταριερα, σε κρεβατοκαμαρα την εχεις; Στις Oled μονο η lg κανει πανελ. Στις led δεν εχει "καλα" πανελ οσον αφορα την ποιοτητα εικονας.
Rebel21 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Καλή φαίνεται, αλλά τώρα πια στην επόμενη τηλεόραση μου δεν θα έχω επιλογές για Curved, άρα θα το γυρίσω σε κανονική και LG. Ευχαριστώ θα δω τα σχόλια γι αυτή που μου είπες. Λογικά η samsung θα συνεχίσει να βγάζει curved και του χρόνου στις μεγάλες ίντσες 55-65 τουλάχιστον. Στις 65 ίντσες πραγματικά αξίζει το curved και το προτιμώ και εγώ.Μεχρι να πάρεις νέα τηλεόραση πολύ πιθανό θα έχει ωριμάσει ακόμα περισσότερο η τεχνολογία oled και ίσως να έχει απελευθερωθεί και από την δευτεροκλασατη lg αφού θα έχουν λήξει οι πατέντες της.
heavyrain Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Λογικά η samsung θα συνεχίσει να βγάζει curved και του χρόνου στις μεγάλες ίντσες 55-65 τουλάχιστον. Στις 65 ίντσες πραγματικά αξίζει το curved και το προτιμώ και εγώ.Μεχρι να πάρεις νέα τηλεόραση πολύ πιθανό θα έχει ωριμάσει ακόμα περισσότερο η τεχνολογία oled και ίσως να έχει απελευθερωθεί και από την δευτεροκλασατη lg αφού θα έχουν λήξει οι πατέντες της. Εχει βγαλει και η sony oled σε περιπτωση που δεν το γνωριζεις, με πανελ lg, αλλα καλυτερη, η καλυτερη tv αυτη τη στιγμη στην αγορα, σε τιμη φυσικα μη ανταγωνιστικη (sony γαρ).
ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 οπτικα εννοει οτι ειναι ασχημο πανω σε συρταριερα, σε κρεβατοκαμαρα την εχεις; Στις Oled μονο η lg κανει πανελ. Στις led δεν εχει "καλα" πανελ οσον αφορα την ποιοτητα εικονας. Τη να κάνω έχω μικρό σπίτι και αγάπη για την τηλεόραση γι αυτό απολαμβάνω την τηλεόραση σε όποιο δωμάτιο μπορώ, πίστεψέ με δεν έχω άλλο δωμάτιο για τηλεόραση και ναι η LG έχει oled και η Samsung qled απλός λέω ότι λένε ότι οι oled είναι καλύτερες από τις qled, εγώ παντός πάντα sumsung περνώ. Εχει βγαλει και η sony oled σε περιπτωση που δεν το γνωριζεις, με πανελ lg, αλλα καλυτερη, η καλυτερη tv αυτη τη στιγμη στην αγορα, σε τιμη φυσικα μη ανταγωνιστικη (sony γαρ). Τη να κάνω έχω μικρό σπίτι και αγάπη για την τηλεόραση γι αυτό απολαμβάνω την τηλεόραση σε όποιο δωμάτιο μπορώ, πίστεψέ με δεν έχω άλλο δωμάτιο για τηλεόραση και ναι η LG έχει oled και η Samsung qled απλός λέω ότι λένε ότι οι oled είναι καλύτερες από τις qled, εγώ παντός πάντα sumsung περνώ. Στείλε ένα link για αυτή την Sony που λες να ρίξω μια ματιά, ευχαριστώ.
heavyrain Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Απλα συζητηση κανουμε. Εννοειται ειναι καλυτερες οι oled και οταν μιλαμε για τετοιο budget ειναι μονοδρομος και σε καμια περιπτωση δεν ειπε κανεις οτι αυτη που πηρες ειναι κακη!!
ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Απλα συζητηση κανουμε. Εννοειται ειναι καλυτερες οι oled και οταν μιλαμε για τετοιο budget ειναι μονοδρομος και σε καμια περιπτωση δεν ειπε κανεις οτι αυτη που πηρες ειναι κακη!! Και βέβαια κάνουμε συζήτηση και μου αρέσει να ακούω γνώμες γι αυτό ρωτάω, καθώς είναι σίγουρο ότι σε 4 χρόνια θα την αλλάξω και θα πάρω άλλη, μου αρέσει να ξέρω τη παίζει. Ξέρω ότι σε 4 χρόνια πολλά μπορούν να αλλάξουν και να θεωρούνται κάποιες άλλες τηλεόρασης, το κακό είναι ότι όταν ρώτησα τη θεία μου που δουλεύει στον Κωτσοβολο ότι θέλω μια τηλεόραση που έχει 4199 εκείνη χωρίς να προλάβω να τις πω το μοντέλο μου είπε την LG, εγώ ήμουν που της είπα όχι θέλω την Samsung. Άρα είχα κάποιον που ξέρει και εγώ πήρα την περπατημενη γιατί πάντα είχα sumsung. Ότι έγινε έγινε βλέπουμε πάλι σε 4 χρόνια, σας ευχαριστώ όλους.
heavyrain Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Ναι αλλα δεν ακουσες! Σου ειπα οταν ρωτησες να παρεις oled αφου διεθετες τα λεφτα!!
ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Το ξέρω, φοβάμαι τις αλλαγές και να φανταστείς διάβασα και κριτικές, την άλλη φορά θα ακούσω τους ειδικούς.
Rebel21 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Εχει βγαλει και η sony oled σε περιπτωση που δεν το γνωριζεις, με πανελ lg, αλλα καλυτερη, η καλυτερη tv αυτη τη στιγμη στην αγορα, σε τιμη φυσικα μη ανταγωνιστικη (sony γαρ).Φυσικά και το γνωρίζω φίλε μου όπως είναι και η πρώτη εταιρεία που έβγαλε oled τηλεόραση(xel-1) το 2007. Αλλά από την στιγμή όμως που τα τωρινά πάνελ έρχονται από την lg που κατέχει την πατέντα κλειδί των oled tv's λογικό είναι να έχει στην γκάμα της 1 μόνο μοντέλο και με τιμή στον Θεό.ότι η υλοποίηση sony είναι καλύτερη από την lg είναι δεδομένο. Το ξέρω, φοβάμαι τις αλλαγές και να φανταστείς διάβασα και κριτικές, την άλλη φορά θα ακούσω τους ειδικούς.Φίλε μου η επιλογή σου είναι εξαιρετική. Πρόκειται για μια εκπληκτική τηλεόραση η οποία κάπου χάνει και αλλού κερδίζει έναντι τής lg oled. Η τιμή όντως ήταν υπερβολική για μία συσκευή που χάνει την μισή της αξία σε λιγότερο από έναν χρόνο. Καλορίζικη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα