ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Παρακαλώ θα ήθελα την άποψή σας για την παρακάτω τηλεόραση, σε όλα τα θέματα όχι κάποιο συγκεκριμένο και αν νομίζεται ότι υπάρχει κάποιο άλλο μοντελο άλλης εταιρίας που να είναι στα ίδια επίπεδα η και καλύτερο. http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/171920-samsung-qled-qe65q8c-65-curved. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων. Παρακαλώ αν είναι δυνατόν γνωστές τηλεοράσεων.
vrwmiaris Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Οι καλές που είναι στα περίπου ίδια επίπεδα των περσινών ks8000/9000 , είναι οι qf7/9.αυτές οι δύο είναι οι quantum dot.τώρα επειδή τα λεφτά είναι πολλά, ποια είναι η κυρίως χρήση της;
ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Σας ευχαριστώ, που απαντήσατε, η χρήση της είναι τα πάντα από απλή τηλεόραση, ταινίες αλλά και cosmote tv, όλα εκτός από gamening.η 9 είναι αρκετά πιο ακριβή και δεν πρόσεξα άμα είναι Curved, μια παράμετρος είναι ότι θέλω να είναι curved μιας και αυτή που θα αλλάξω είναι 55 ιντσών curved.
vrwmiaris Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Τότε όπως είπε και ο έμπειρος συμφορουμιτης χεβι πας για ολεδ, με την κατάλληλη προσοχή φυσικά.
ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Σας ευχαριστώ, έχετε καμία στα υπόψιν στην τιμή που έχει αυτή που έχω ποσταρι. Με link άμα μπορείτε για να την δω άμεσα.
ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Αξίζει να βάλω την επέκταση εγγύηση του Κωτσοβολου η είναι μια μαλάκια που θα μου φάνε τα λεφτά.
bill2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 αναλογα εγω παντως σε οτι αγορασα λαπτοπ κινητα πληντηρια τηλεορασεις διαδρομους εβαλα επεκταση εγγυησης δεν μου χρειαστηκε
vrwmiaris Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Η επέκταση εγγύησης που διαφημίζουν για 5 χρόνια, είναι μούφα ολκής.τι εννοώ,2 χρόνια έχεις από τον κατασκευαστή και 3 δικά τους.αυτοί διαφημίζουν 5 όμως.εγώ στην δικιά μου δεν έβαλα.
ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Η τηλεόραση αγοράστηκε και είναι τέλεια. 1
heros Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Καλές παρακολουθησεις! (μια μικρη μονο ενσταση για το curved..)
ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Ευχαριστώ, curved πίστεψέ με είναι άλλο πράγμα, έχω από όλες τις τηλεοράσεις κανονική και δύο Curved, όλες Samsung η θέαση της Curved μου αρέσει πιο πολλή, έχω ακούσει ότι η LG έχουν καλύτερα πάνελ, μπορεί, πίστεψέ με θα μπορούσα να πάρω μια LG με τα λεφτά που έδωσα αλλά προτιμώ της Curved της Samsung, γνώμη μου. Καλή θέαση, καλορίζικο Ευχαριστω
heavyrain Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Μπορουσες να παρεις oled curved που ειναι οτι καλυτερο υπαρχει αυτη τη στιγμη και σαφως πολυ καλυτερο απο αυτη και θα σου εμεναν και λεφτα οπως σου πα και πιο πανω. 1
ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Μπορουσες να παρεις oled curved που ειναι οτι καλυτερο υπαρχει αυτη τη στιγμη και σαφως πολυ καλυτερο απο αυτη και θα σου εμεναν και λεφτα οπως σου πα και πιο πανω. H LG ειναι η πρωτη που σταματησε τις curved , και θα την επερνα πιο ακριβα η samsung ειχε 600 εκπτωση. Αμα μπορεις στειλε μου κανενα link για lg curved να δω γιατι εγω δεν βρισκω καποια στο skroutz ετους 2017. Περιορισμος ειναι και ο Κωτσοβολος γιατι εχω και δυο εξτρα εκπτωσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα