camper13 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Θέλω να πουληθεί το ένα αυτοκίνητο της οικογενείας. Θα ήθελα να ρωτήσω τη σωστή διαδικασία γιατί από σκόρπια που μάζεψα απο εδώ και εκεί (γνωστούς site) δεν έβγαλα άκρη.1) Απαραίτητα έγγραφα που πρέπει να έχει το αμάξι; (έχω αφάλεια, άδεια κυκλοφορίας, book service) μου ξεφεύγει κάτι άλλο; 2) Το αυτοκίνητο ειναι στο όνομα του πατέρας και της μητέρας μου αλλά θέλω εγώ να κάνω την αγωροπολησία, πηγαινουμε σε αστυνομικό τμήμα να υπογράψουμε υπέυθηνη δήλωση; (έχει κάπια συγκεκριμένη ονομασία 3)Με το καλό βρήκα τον πωλητή πηγαίνουμε στη τράπεζα καταθέτει τα χρηματα στο λογαριασμό με την αιτιολογία (Αγωρά Ι.Χ) και μετά πάμε σε μια σχολή οδηγών για ολοκρήρωση της μεταβίβασεις;4)Ο πατέρας μου ανέφερε ότι πρέπει να κώψει τιμολόγιο (εγω δεν νομιζω πως χρείαζεται) για το λόγο ότι κρατάει βιβλια μου ανέφερε, ισχίει κάτι τέτοιο; 5) Τα έξοδα μεταβίβασης τα πάω μισά μισά με τον αγωραστή; πόσο ειναι το κόστος τους; Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 https://www.google.gr/amp/www.dikaiologitika.gr/dikaiologitika/mesa-metaforas/21850/metavivasi-aftokinitou-dikaiologitika/amp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 1) ΚΤΕΟ και άδεια κυκλοφορίας και τέλη πληρωμένα 2) εξουσιοδότηση και από τους δυο σε εσένα για να το πουλήσεις 3) τράπεζα κατάθεση με την αιτιολογία που πρέπει και μεταβίβαση στο συγκοινωνιών. Τι δουλειά έχει η σχολή οδηγών; 4) είναι επαγγελματικό το αμάξι; πως θα κόψει τιμολόγιο; δεν γίνεται κάτι τέτοιο μεταξύ ιδιωτών για ΙΧ αμάξι. Μια υπεύθυνη δήλωση κάνετε η κάθε πλευρά ότι πούλησες το αμάξι τόσο και ότι αγόρασε το αμάξι τόσο. 5) του αγοραστή είναι. Δυο παράβολα. Το ενα Εξαρτάται και από τα κυβικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasisxask Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Και η άδεια κυκλοφορίας να μην έχει παρακρατηση κυριότητας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 ^εξυπακουεται! Σωστός! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα