goolfies07 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Xαιρεται παιδια, πριν κανα μηνα πηγα να συνδεσω Ιντερνετ για πρωτη φορα στο σπιτι μου,παλια πολυκατοικια δεκαετιας του 80,ενω μενω λιγο εξω απο την Θεσ/νικη.Τελος παντων,στην αρχη ελεγα για OTE ομως πηγαινοντας στην WIND επεσα πανω σε μια προσφορα (δωρεαν τελη συνδεσης και ο πρωτος μηνας δωρεαν) ακομα εδω που μενω καταστημα OTE δεν εχει και κατεληξα να υπογραψω συμβολαιο με την WIND,το οποιο ειναι 24μηνο,για 24αρι ιντερνετ.Μεσα σε 7 μερες ερχονται απο τον ΟΤΕ κανουν οτι ειναι να κανουν,αλλα απο τι φαινεται δεν εκαναν καλα την δουλεια τους,αυτο ομως θα το διαπιστωσουμε αργοτερα.Την επομενη αμεσως ηρθε ο τεχνικος της WIND,λογω παλαιοτητας της πολυκατοικιας φαινεται οτι η γραμμη στην πριζα του τηλεφωνου δεν δουλευε,ε ο ανθρωπος μας προτεινε αντι να παρουμε ηλεκτρολογο που θα <<γκρεμιζε>> τον τοιχο,να περασουμε το καλωδιο απο την εξωτερικη μερια του σπιτιου στο τηλεφωνικο κουτακι του ΟΤΕ που βρισκεται μολις στα 2-3 μετρα κατω απο το σπιτι.Ολα καλα ομως ο τυπας απο την βιασυνη του δεν ελεγξε αν ο ΟΤΕ εφερε σωστα την γραμμη στο τηλεφωνικο κουτι,τελος παντων,ηρθε μετα απο 4 μερες και διαπιστωσε οτι δεν μπορουσε να βρει γραμμη,κατα πασα πιθανοτητα αυτοι του ΟΤΕ δεν εκαναν καλα την δουλεια τους,καθως η γραμμη ουσιαστικα ηταν νεκρη.Ο τεχνικος της WIND μας ειπε σε 4 μερες θα ερθουμε μαζι με τον ΟΤΕ για να κανουμε την δουλεια ολοκληρη. Εδω ξεκιναει το καλο,οι 4 μερες,εγιναν 24,τηλεφωνο στο τηλεφωνο εμεις να δουμε τι γινεται και γιατι αργουν τοσο,τελος παντων,μετα απο 25 μερες περιπου ηρθαν και οι δυο εταιριες η συνδεση εγινε κανονικοτατα,ε λεμε αφου εγινε παει χαλαλι και η αργοπορια,τι να κανουμε.Αλλα το καλο συνεχιζεται,περασαν 3 μερες με κανονικη συνδεση Ιντερνετ και την 4 απο τις 8 το πρωι δεν ειχα,εγω το καταλαβα κατα τις 12 η ωρα που ξυπνησα , τους πηρα τηλεφωνο και αφου ξαναργησαν να μου απαντησουν,με ενημερωσαν οτι φταιει η καθετη καλωδιωση και να παρω ηλεκτρολογο (με δικα μου εξοδα φυσικα) για να την φτιαξει.Οι τυποι μου ειπαν οτι υπαρχει γραμμη μεχρι το τηλεφωνικο κουτακι αλλα η καλωδιωση απο το κουτακι μεχρι το ρουτερ εχει θεμα,αν αυτο δεν ειναι εμπαιγμος τι ειναι?Σας λεω οτι στο τηλεφωνικο κουτι εχω αμεση προσβαση ειναι σε υψος που μπορω να το πειραξω και η καλωδιωση ειναι εκει που ηταν. Λοιπον μετα απο ολο αυτο το μανιφεστο που εγραψα,ρωταω αν εχει ζησει κανενας τιποτα παρομοιο,αν μπορει να μου δωσει καποια απαντηση γιατι γινεται αυτο το πραγμα και πως λυνεται,αν ειναι αυτο που νομιζω,εμπαιγμος δηλαδη για να περασει ο δωρεαν μηνας χωρις Ιντερνετ,τι μπορω να κανω,να διακοψω την συνδεση,αν και θα φαω προστιμο,εκτος αν ειναι καποιο τεχνικο προβλημα που οντως αγνοω.
NikosKallithea Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Η απάντηση είναι απλή, πηγες στην χειρότερη εταιρεία, και ιδικά αν υπάρχει πρόβλημα κλάφτα 2
makfil Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Από την περιγραφή σου, φαίνεται να υπάρχουν πολλά κενά. Η πολυκατοικία Κατοικείται από άλλους και αυτοί έχουν ίντερνετ; Στο διαμέρισμα που μένεις δεν υπήρχε τηλεφωνική γραμμή στον προηγούμενο ένοικο; Πάντως, το εσωτερικό δίκτυο είναι στην ευθύνη του συνδρομητή και όχι του παρόχου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα