volleyball Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα. Αντιμετωπίζω πρόβλημα με την τηλεόραση Panasonic TX-42AS600. Η τηλεόραση άνοιξε κανονικά, στη συνέχεια έκλεισε και όταν πήγε να ξανά ανοίξει, άρχισε να αναβοσβήνει η οθόνη 2-3 φορές, δείχνει στιγμιαία κάποιο κανάλι και σβήνει μόνη της. Το κόκκινο led που εμφανίζεται όταν σβήνει, δεν είναι μόνιμα αναμμένο όπως πριν, αλλά αναβοσβήνει.Ξέρει κάποιος ποια μπορεί να είναι η βλάβη ; Η tv είναι εκτός εγγύησης των 2 χρόνων.
louben Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Ακριβως το ιδιο προβλημα ειχα σε plasma panasonic 42 U20E,. Στην περιπτωση μου ηταν η πλακετα και δε συνεφερε να επισκευαστει.
ZELOMOTH Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Η΄ κατι στο τροφοδοτικο. Αν εισαι τυχερος και ειναι κανας πυκνωτης φουσκωμενος, κατι γινεται...
volleyball Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Την πήγαν σήμερα και τους είπαν ότι είναι " τα led της οθόνης "...το πάνελ εννοούσαν ; Λένε από 150€ και πάνω. Χαιρετίσματα ...
Optrtski Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Έχω είχα ένα λεκε λευκό στην οθόνη λες και είχα ήλιο, τό άνοιξα είχε φύγει τό κρύσταλλο από το LED, τό μάζεψα τώρα έχω βαθύ μπλε οθόνη με ήχο, τί μπορεί να φταίει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα