Diskimpex Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Συχνες αντιγραφες απο εσωτερικη μνημη σε καρτες μνημης ,φαινεται χαλανε συχνα τις καρτες μνημης .Εχει τυχει σε 2 φιλους. Μπορει τυχαιο αλλα προσοχη
Vitalevening Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Στις 15/8/2017 στις 11:23 ΠΜ, saruman123 είπε Τη έκδοση έχεις? Pws mporw na metakinisw ta dedomena tou mls tmplet mou stin card sd se parakalw apantise mou Στις 15/8/2017 στις 11:23 ΠΜ, saruman123 είπε Τη έκδοση έχεις? Pws mporw na metakinisw ta dedomena tou mls tmplet mou stin card sd se parakalw apantise mou Exw thn 6.0 ekdosi Εχω την 6.0Έκδοση Στις 15/8/2017 στις 11:23 ΠΜ, saruman123 είπε Τη έκδοση έχεις? Pws mporw na metakinisw ta dedomena tou mls tmplet mou stin card sd se parakalw apantise mou 6.0
saruman123 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 4 ώρες πριν, Vitalevening είπε Pws mporw na metakinisw ta dedomena tou mls tmplet mou stin card sd se parakalw apantise mou Pws mporw na metakinisw ta dedomena tou mls tmplet mou stin card sd se parakalw apantise mou Exw thn 6.0 ekdosi Εχω την 6.0Έκδοση Pws mporw na metakinisw ta dedomena tou mls tmplet mou stin card sd se parakalw apantise mou 6.0 Δεν ξέρω αν το υποστηρίζει το δικό σου γιατί δεν είναι για όλα τα κινητά. Πάντως αυτός είναι ο τρόπος https://www.howtogeek.com/242937/how-to-set-up-a-new-sd-card-in-android-for-extra-storage/
sissympzz Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Καλησπέρα κι από εμένα, έχω το Huawei P9 lite του 2017 με λειτουργικό σύστημα Android 8.0.0 για τους φίλους που δυσκολευονται με τη μεταφορά αρχείων στην κάρτα sd θα τους πρότεινα να δοκιμάσουν να συνδεθούν μέσω ενός υπολογιστή και να κάνουν την μεταφορά εικόνων, βίντεο κτλ από εκεί. Το δικό μου πρόβλημα είναι πως δεν ξέρω με ποιον τρόπο να μεταφέρω εφαρμογές στην sd. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει, θα το εκτιμούσα ειλικρινά :)
saruman123 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 20 ώρες πριν, sissympzz είπε Καλησπέρα κι από εμένα, έχω το Huawei P9 lite του 2017 με λειτουργικό σύστημα Android 8.0.0 για τους φίλους που δυσκολευονται με τη μεταφορά αρχείων στην κάρτα sd θα τους πρότεινα να δοκιμάσουν να συνδεθούν μέσω ενός υπολογιστή και να κάνουν την μεταφορά εικόνων, βίντεο κτλ από εκεί. Το δικό μου πρόβλημα είναι πως δεν ξέρω με ποιον τρόπο να μεταφέρω εφαρμογές στην sd. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει, θα το εκτιμούσα ειλικρινά Δες αν μπορείς να κάνεις κάτι με αυτό https://www.doctorandroid.gr/2016/12/move-apps-to-sd-android-7.html?m=1
iliata2410 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 βοηθήστε λιγάκι και εμένα.εχω στο αυτοκίνητό μου μιά οθόνη multimedia με μοντέλο cml play 8702.έβαλα μία κάρτα μνήμης και την αναγνώρισε κανονικά.θέλω απο την εσωτερική μνήμη της οθόνης(android 8 ) λειτουργικό έχει,να αντιγράψω έναν φάκελο αρχείου να τον βάλω στην sd κάρτα.ενώ δείχνη ότι κάνει αντιγραφή δέν κάνει επικόλληση.το ίδιο συμβαι΄νει και όταν βάζω εκεί usb στικάκι δέν μπορώ να μεταφέρω τίποτα.επίσης δοκίμασα να συνδέσω το κινητό μου τηλέφφωνο με καλώδιο με την θύρα usb της οθόνης αλλά δέν ναγνωριζει το κινητό μου.έχετε κάποια λύση; για να σας βοηθήσω λιγάκι θέλω ένα φάκελο αρχειου απο εκεί igo που έχει να αντιγράψω για να αναβαθμισω τους χαρτες.ευχαριστώ εκ το προτέρων.
jimmydel Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 καλημέρα και χριστος ανεστη και εγω εχω ενα θεμα με την sd . εχω το huawei p9 lite στη μνημη γραφει -εσωτερικος χωρος αποθηκευσης - 16,00Gb ελευθερος χωρος 579 mb καρτΑ SD -ΣΥΝΟΛΟ 14,45GB ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΩΡΟΣ 11,98GB προεπιλεγμενη θεση sd Δεν με αφηνει να κανω ενημερωση του συστηματος λογω χωρου και πατωντας στην sd , δεν μπορω να κανω εξαγωγη ιυτε διαμορφωση εχει android 7 στις εφαρμογες δεν εχω την επιλογη για προγραμματιστες ,οπως ελεγε ενα παιδι απο πανω
Azal Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 21/4/2020 στις 12:14 ΜΜ, jimmydel είπε καλημέρα και χριστος ανεστη και εγω εχω ενα θεμα με την sd . εχω το huawei p9 lite στη μνημη γραφει -εσωτερικος χωρος αποθηκευσης - 16,00Gb ελευθερος χωρος 579 mb καρτΑ SD -ΣΥΝΟΛΟ 14,45GB ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΩΡΟΣ 11,98GB προεπιλεγμενη θεση sd Δεν με αφηνει να κανω ενημερωση του συστηματος λογω χωρου και πατωντας στην sd , δεν μπορω να κανω εξαγωγη ιυτε διαμορφωση εχει android 7 στις εφαρμογες δεν εχω την επιλογη για προγραμματιστες ,οπως ελεγε ενα παιδι απο πανω Γεια σου φίλε μήπως έβγαλες καμία άκρη τελικά..;; Γτ το ίδιο θεμα εχω και γω και δεν βρίσκω λυση... Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2021 από Azal
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα