Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά. Μέσα στο επόμενο δίμηνο θα προχωρήσω σε αγορά ενός κινητού, με κύριο ζητούμενο πολύ καλής ποιότητας και μεγάλη οθόνη ίση ή και πάνω από 6 ίντσες και κορυφαία specs..

Το γιατί το έχω εξηγήσει: Είναι για μένα επαγγελματικό εργαλείο, μέσα από το οποίο κάνω όλες τις δουλειές μου. Έχω καταργήσει tablet και laptop και παιχνίδια δεν παίζω.

Και επειδή τα χρήματα είναι πολλά...ας πάρω το καλύτερο :-D

Μέχρι στιγμής έχω στα υπόψιν:

1) Galaxy S8 plus τιμή τωρινή 615

6.2" 1440x2960 pixels, 12MP 2160p, 6GB RAM, Exynos 8895 Octa, 3500mAh

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s8+-8523.php

2) Sony Xperia XA1 Ultra τιμή τωρινή 345

6.0" 1080x1920 pixels, 23MP 1080p, 4GB RAM, Mediatek T6757 Helio P20,

2700mAh Li-Ion

http://www.gsmarena.com/sony_xperia_xa1_ultra-8595.php

3) Xiaomi Mi Mix 2 Αναμένεται μέσα στον Αύγουστο...αγορά προφανώς από Κίνα, γύρω στα 700ευρώ.

6.4" 1440x2560 pixels, 16MP 2160p, 6GB RAM, Snapdragon 835, 4500mAh

http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_mix_2-8529.php#

4) Huawei Mate 10 Αναμένεται Οκτώβριο...τιμή άγνωστη

http://www.techradar.com/news/huawei-mate-10

όποιος θέλει να συνεισφέρει τη γνώμη του και τη βοήθεια του είναι καλοδεχούμενος.

Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από lykeiarhis
Δημοσ.

Να προτιμήσεις 6.4" phablet

Σκέφτομαι να αποκλείσω το Sony Xperia, λόγω:

1. επεξεργαστή Mediatek που υπολείπεται και

2. χαμηλής χωρητικότητας μπαταρίας, μόνο 2700mAh.

Επομένως θα παιχτεί ανάμεσα σε S8-plus και Xiaomi Mi Mix 2, με αουτσάιντερ το Huawei Mate 10,

αφού πρώτα δούμε περισσότερα στοιχεία.

Αν υπάρχει κατι άλλο πείτε μου.

Δημοσ.

Περίμενε το Galaxy Note 8 το οποίο λογικά θα κυκλοφορήσει τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη. Θα είναι σίγουρα το κορυφαίο Phablet. Βέβαια να περιμένεις και τα ανάλογα στην τιμή (Στα 1000€ το θέλουν οι τελευταίες φήμες).

Αλλιώς μετά εγώ θα επέλεγα το S8+, αν και το Mi mix 2 πρέπει να είναι πολύ καλό.

• Like 1
Δημοσ.

Περίμενε το Galaxy Note 8 το οποίο λογικά θα κυκλοφορήσει τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη. Θα είναι σίγουρα το κορυφαίο Phablet. Βέβαια να περιμένεις και τα ανάλογα στην τιμή (Στα 1000€ το θέλουν οι τελευταίες φήμες)....

Σε ευχαριστώ. Μπαίνει και αυτό στη λίστα.

Από ότι είδα τα specs του Note 8 είναι σχεδόν τα ίδια με το.S8 plus.

Υπάρχει κάποια σημαντική διαφορά που δεν πρόσεξα;;;

Η τιμή του - αν είναι αυτή - το κάνει.άπιαστο όνειρό....

.....Αλλιώς μετά εγώ θα επέλεγα το S8+, αν και το Mi mix 2 πρέπει να είναι πολύ καλό.

Στην ίδια λογική βρίσκομαι και εγώ φίλε μου.

Ας μάθουμε περισσότερα και για Mate 10 και LG V30....

Δημοσ.

Αρα για ποιο λογο ανοιχτηκε το θεμα απο τωρα αν ειναι να περιμενεις μεχρι Οκτωβριο-νοεμβριο για mate 10?

Η ερευνα αγορας ως γνωστον γινεται παντα την στιγμη λιγο πριν την αγορα οχι απο τωρα για μετα απο μηνες που πολλα μπορει να εχουν αλλαξει.

Ηδη το mate 9 μπηκε σε προσφορα πριν λιγες μερες στα 399 ευρω...

• Like 1
Δημοσ.

Αρα για ποιο λογο ανοιχτηκε το θεμα απο τωρα αν ειναι να περιμενεις μεχρι Οκτωβριο-νοεμβριο για mate 10?...

Η έρευνα αγοράς αφορά κυρίως τα χαρακτηριστικά των συσκευών. Και αυτά γίνονται γνωστά συνήθως 1-2 μήνες πριν τεθούν σε κυκλοφορία οι συσκευές. Π.χ για το Mi Mix 2, υπάρχει πλήρης αναφορά στο gsmarena, όπως φαίνεται στο.link που εβαλα στο πρώτο post. Θα κυκλοφορήσει όμως τον Σεπτέμβριο.

........Η ερευνα αγορας ως γνωστον γινεται παντα την στιγμη λιγο πριν την αγορα οχι απο τωρα για μετα απο μηνες που πολλα μπορει να εχουν αλλαξει.

Ηδη το mate 9 μπηκε σε προσφορα πριν λιγες μερες στα 399 ευρω...

Έχει βάση αυτό που λες φίλε μου, ωστόσο τα χαρακτηριστικά των συσκευών δεν αλλάζουν και πανω σε αυτά ζητάω τη γνώμη σας.

Οι τιμές και βέβαια αλλάζουν και αυτό λαμβάνεται υπόψη, αλλά δεν είναι το κύριο.

Η τιμή που αναφέρεις για το mate 9 ειναι εξαιρετική, δεν περιλαμβάνεται όμως στα υπό εξέταση.

Δημοσ.

Η έρευνα αγοράς αφορά κυρίως τα χαρακτηριστικά των συσκευών. Και αυτά γίνονται γνωστά συνήθως 1-2 μήνες πριν τεθούν σε κυκλοφορία οι συσκευές. Π.χ για το Mi Mix 2, υπάρχει πλήρης αναφορά στο gsmarena, όπως φαίνεται στο.link που εβαλα στο πρώτο post. Θα κυκλοφορήσει όμως τον Σεπτέμβριο.

Έχει βάση αυτό που λες φίλε μου, ωστόσο τα χαρακτηριστικά των συσκευών δεν αλλάζουν και πανω σε αυτά ζητάω τη γνώμη σας.

Οι τιμές και βέβαια αλλάζουν και αυτό λαμβάνεται υπόψη, αλλά δεν είναι το κύριο.

Η τιμή που αναφέρεις για το mate 9 ειναι εξαιρετική, δεν περιλαμβάνεται όμως στα υπό εξέταση.

Μόλις ανέβασα άρθρο στο itechnews.gr με το βίντεο του Mi Mix 2, έτσι όπως το έδωσε ο κατασκευαστής του. Καλά μιλάμε το κινητό είναι μόνο οθόνη!

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις ανέβασα άρθρο στο itechnews.gr με το βίντεο του Mi Mix 2, έτσι όπως το έδωσε ο κατασκευαστής του. Καλά μιλάμε το κινητό είναι μόνο οθόνη!

Ευχαριστώ φίλε για την ενημέρωση.

Υπάρχει ένα λάθος (ή μήπως όχι;;;;).

Η οθόνη σύμφωνα με άλλες προδημοσιεύσεις θα είναι 6.4 ίντσες και όχι 6, όπως αναφέρεται στο κείμενο.

Δημοσ.

Ευχαριστώ φίλε για την ενημέρωση.

Υπάρχει ένα λάθος (ή μήπως όχι;;;;).

Η οθόνη σύμφωνα με άλλες προδημοσιεύσεις θα είναι 6.4 ίντσες και όχι 6, όπως αναφέρεται στο κείμενο.

Στο βίντεο δεν φαίνεται πόσο θα είναι, αλλά σωστά θυμάσαι. Θα μου ξέφυγε στο γράψιμο το .4 !
Δημοσ.

Το ΜΑΤΕ 9 είναι απίστευτη συσκευη. Δεν γίνεται να έχεις στην λίστα το Xperia και όχι αυτό.

Το xperia βγήκε ήδη, από την αρχή, από τις επιλογές.

Το mate 9 είναι εξαιρετική συσκευή. Έχω το mate 8 και έχω καλή άποψη για τα Huawei.

Θέλω όμως μία μετάβαση σε πάνω από 6 ίντσες και καλύτερη κάμερα.

Δημοσ.

Το xperia βγήκε ήδη, από την αρχή, από τις επιλογές.

Το mate 9 είναι εξαιρετική συσκευή. Έχω το mate 8 και έχω καλή άποψη για τα Huawei.

Θέλω όμως μία μετάβαση σε πάνω από 6 ίντσες.

Υπόψιν πάντως έρχεται και το Mate 10.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...