kostascrm Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 εχω ενα λαπτοπ με win 10 ελληνικα και εχω το λογαριασμο μου ..θελω να το δωσω στην γυναίκα μου( το λαπτοπ) και να σβήσω τον δικο μου και να βαλω το λογαριασμο της γυναικας μου,,, ευχαριστω
Goriillaki5 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Εγώ επί ευκαιρία θέλω να ρωτήσω το εξής παρεμφερές, Πως αλλάζουμε το όνομα user,ειχα βάλει το δικό μου και απλά άλλαξα αυτο πριν να μπεις στην επιφανεια,αλλά του user παραμένει ,πως στο καλο αλλάζει αυτο; Δηλαδή μου γράφει c:\users\το όνομα μου Πως θα το αλλάξω σε κάτι αλλο;
agamoi-thytai Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Φτιαξε ενα νέο χρήστη και μετά αφού μπεις με αυτό το χρήστη , σβήνεις τον παλιό. Από όσο θυμάμαι το path δεν αλλάζει.
BlueBlood7 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Γιατί τα θέλετε όλα έτοιμα? Ούτε καν ψάχνετε πρώτα. Ξέρω ξέρω, Θα βρούμε κορόιδα στο ινσομνια να ψάξουν αυτά για εμάς.
Goriillaki5 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Blueblood7 Με τη δική σου...λογική τότε να καταργήσουμε τις ερωτήσεις κτλ σε forum,σε ικανοποιεί αυτό; Με ενδιαφέρει η άποψη σου...
BlueBlood7 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Ναι να τις καταργήσετε τις ερωτήσεις και να αρχίζετε να Googlαρετε για πάσης φύσεως απλών βασικών λειτουργιών ενός λειτουργικού συστήματος. Δεν βρισκόμαστε στην 10ετία του 80 ή και του 90. Υπάρχουν ένα κάρο ιστοσελίδες που δίνουν τις λύσεις. Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες.
Goriillaki5 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Εδώ όμως..Γιατί απαντάς στο μέλος που ρώταγε κάτι; http://www.insomnia.gr/topic/651671-windows-10-dsp-vs-retail/?do=findComment&comment=55880488 Σου ταιριάζει το Ντόναλντ Μακ ντακ.... Ε ρε Σκρουτζ που σου χρειάζεται... Χρόνια πολλά! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα