Επισκέπτης Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους και καλό Δεκαπενταύγουστο να έχουμε (υπομονή σε όσους παλεύουν με τις ρημάδες τις φωτιές...) Ονομάζομαι Χρήστος και κατοικώ στον Πειραιά,είμαι νέο μέλος στο φόρουμ και έχω απλά συμμετάσχει στην κατηγορία των αγγελιών,πουθενά αλλού προς το παρόν...Παρατηρώντας τη μεγάλη απήχηση που έχει το φόρουμ,αποφάσισα να αναζητήσω εδώ κάποια ομάδα που δραστηριοποιείται κυρίως στην περιοχή του Ρέντη (ανοιχτές και άλλες προτάσεις...) Ειμαι 37 στα 38,σε αξιοπρεπή φυσική κατάσταση και αγωνίζομαι σε ότι θέση θέλετε εκτός του τερματοφύλακα,σε extreme καταστάσεις βοηθώ και εκεί,ελλείψει εναλλακτικής...Δεν ενδιαφέρομαι να συμμετάσχω σε κάποιο ερασιτεχνικό σωματείο (προπονήσεις,κλπ...)κυρίως λόγω ηλικίας και επαγγελματικών-οικογενειακών υποχρεώσεων...Ένα-δυο παιχνιδάκια τη βδομάδα είναι αρκετά... Όποιος διατηρεί ομάδα η ακόμη ακόμη θα ήθελε να φτιάξουμε και κάτι από την αρχή για συμμετοχή σε κάποιο τουρνουά από το φθινόπωρο,ας στείλει pm...Έως αρχές Σεπτεμβρίου θα βρίσκομαι σε διακοπές αλλα προφανώς μπορείτε και να ενοχλείτε...Θα παρακαλέσω θερμά να μη σπαταλάτε το χρόνο μου και το δικό σας ασόβαρα... Ευχαριστώ εκ των προτέρων,συγγνώμη από τους διαχειριστές εάν το νήμα ανοίχτηκε σε λάθος μέρος(ας μετακινηθεί όπου πιστεύετε) και καλό βράδυ... Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2017 από Επισκέπτης
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Εάν είναι εύκολο παρακαλώ να κλειδώσει το θέμα,ευχαριστω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις