Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπέρα ψάχνω τηλεόραση τα χρήματα που διαθέτω 600-666€ μέγεθος από 49 έως 55 ίντσες, θα συνδεθεί με PS4 PRO και περιστασιακά PC για gaming.

Να διαθέτει HDMI 2.0,να υποστηριζει x265 HEVC και να έχει ωραίο design :P

Για να μην τραβήξω κάποιο λαχείο μόνος μου θα ήθελα να το τραβήξουμε μαζί :)

Υ.Γ. Περιμένω μια καλή πρόταση και από τον heavyrain :P

Δημοσ.

Ακυρώθηκε η παραγγελία σχετικά για μη διαθεσιμότητα του προϊόντος, κοίταξα και αλλου δυσεύρετο πλέον το μοντέλο του 2016 :)

Δημοσ.

mu6100 μονοδρομος ! σε αυτα τα λεφτα σκεφτομαι και εγω να την παρω αυτες τις μερες την ειδα και απο κοντα εντυπωσιακη

Δημοσ.

mu6100 μονοδρομος ! σε αυτα τα λεφτα σκεφτομαι και εγω να την παρω αυτες τις μερες την ειδα και απο κοντα εντυπωσιακη

Ναι δεν βρίσκεις κάτι καλύτερο. Samsung UE49MU6100 585€ στο skroutz τιμή εκκίνησης, μάλλον εδώ είμαι :P 

Δημοσ.

Ναι δεν βρίσκεις κάτι καλύτερο. Samsung UE49MU6100 585€ στο skroutz τιμή εκκίνησης, μάλλον εδώ είμαι :P

585 h 49 και 799 η 55ρα τις , τεραστικα διαφορα το 200ρι για 6 ιντσες

Δημοσ.

panimania την τσίμπησα φίλε στα 599 μαζί με το delivery :P

Πως σου φενεται φιλε ? να την παρω και εγω τελικα ? χωρις να το σκεφτω ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Σήμερα την παρέλαβα...καθυστέρησε λίγο επειδή δυο μέρες μετά την αρχική παραγγελια έγινε έκπτωση και την ξανά παράγγειλα :P

Απλά εντυπωσιακή, καλή ποιότητα κατασκευής, ωραίο design και αρκετά οικονομική αν έχετε την δυνατότητα πάρτε 55αρά για ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση, εγώ πήρα 49άρα επειδή την συνδύασα με PS4 και θα υπέρβαινε το Budget που είχα θέσει. Aπό Eικόνα σε 2160p και 1080p μένεις με το στόμα ανοικτό.

Το Smart_Remote με παιδευει με τις φωνητικές εντολές θέλει accent :P δυστυχώς δεν υποστηρίζει Ελληνικά. Ο χειρισμός του είναι αναλογικoς, βελάκι,βελάκι,κουμπάκι,κουμπάκι :P

Την αγόρασα 579, απόλυτα ικανοποιημένος, σε αυτά τα χρήματα είναι η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα να κάνω, Αν κάποιος που έχει περιορισμένο Budget και θέλει μια 4k TV, να αποφύγει 40-43 inches και να δώσει κάτι παραπάνω για 49άρα, η διαφορα της τιμής δεν είναι μεγάλη και πραγματικά τα αξίζει :P

Επεξ/σία από DarkPrince
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...