musician Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2004 Θα ηθελα να μου πειτε αν ξερετε καποιο προγραμμα που να τυπωνεις εξωφυλλα cd χωρις ομως να χρειαζεται να το κανεις εγκατασταση στον δισκο.
lallasgr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2004 To nero den to exeis egkatastimeno????An to exeis tote exeis kai to nero cover desinger pou einai para poly kalo....Allo den 3erw pou na min thelei install...
zaxoys Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2004 Νομίζω το cdrlabel ( http://www.cdrlabel.com/ δεν ξέρω αν υπάρχει καινούργια έκδοση αλλά 1 που είχα δούλευε χωρίς setup , βέβαια δεν είναι τόσο ολοκληρωμένο όσο άλλα ,όμως την κάνει την δουλειά ...
musician Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2004 Eυχαριστω πολυ zaxoys αλλα δυστηχως χρειαζεται setup. Απλα το χρειαζομαι γιατι θελω να τυπωσω καπου που υπαρχει εγχρωμος laser εκτυπωτης και βεβαια επειδη το συγκεκριμενο μηχανημα "παρακολουθειτε", δεν πρεπει να φανει το προγραμμα μεσα στα windows. Καταλαβατε γιατι το θελω !!! Το nero το ξερω και το εχω αλλα θα με "προδωσει"....
lallasgr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2004 musician steile mou to mail sou na sou steilw kapoia mipws sou kanoun....den theloun install alla den 3erw kata poso tha se e3ipiretisoun....
musician Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2004 [email protected] Ευχαριστω παρα πολυ για την εξυπηρετηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.