Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα

Θελω να εγκαταστησω Apache Server 2.4.27 σε Windows 10.

Παω στο Link.png Site: apachelounge και κατεβάζω το  C++ Redistributable Visual Studio 2017 win64 το οποιο ειναι προαπαιτουμενο, το εγκαθιστω, όλα καλά.

Απο την ιδια σελίδα κατεβαζω το Apache win64 zip. Θελω να το βαλω μεσα στον C για να το κανω unzip και να κανω μετα config/set as a service κτλ. 

Το πρόβλημα ειναι τι όποτε πάω να το μεταφερω μεσα στον C, μου βγαζει μηνυμα 

You'll need to provide administrator permission to move this folder. [Continue] [skip] [Cancel] και λεει οτι το μεγεθος του zip ειναι 886GB. Αν παω και κανω δεξι κλικ ειναι κανονικα μολις 15MB.

Στο zip, με δεξι κλικ και στο security του , το group of users εχει: System, slevin(SLEVINLAPTOP\slevin) και Administrators(SLEVINLAPTOP\Administrators). Εχουν όλα permissions, εκτος απο το "Special permissions".

Στο φακελο C, στο security  εχει Authenticated Users (special permissions) , System και Administrators(SLEVINLAPTOP\Administrators) (ολα εκτος απο special permissions και τα 2) και προσθεσα και το Users(SLEVINLAPTOP\Users)  (read, read & execute, list folder contents). 

Ειμαι ο μονος που χρησιμοποιει αυτο το λαπτοπ, δεν υπαρχει αλλος λογαρισμος και στα info του λογαριασμου μου λεει  "Local Account / Administrator". Εχω Win 10 Home, 64bit.

Δεν ξερω τι είναι αυτό, ούτε έχω ξαναδει κάτι τετοιο. Υποθέτω οτι ειμαι εγω admin, εκτος αν κανω λαθος και σε αυτό. Είναι μάλλον θεμα windows. Καμιά ιδέα τι φταίει? 

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Δεν θυμάμαι όταν εγκατέστησα τον apache να έκανα μεταφορά φάκελο στον C. Έκανα unzip εκεί στις λήψεις, και έτρεξα το setup με δεξι κλικ run as administrator

Δημοσ.

Ναι και εγώ αυτό έκανα τελικά, μετά απο καμια ώρα απελπισίας και προσευχής

Αφησα το zip μέσα στις ληψεις και με το rar του ειπα να παει να το κανει unzip μεσα στο C.

Όλα δείχνουν νορμαλ απο εκεινη την ωρα, πέρασα και PHP στον Apache νορμαλ το http://localhost/info.php δουλευει

Απλά το όλο παραπάνω σκηνικο μου κάνει πολύ περίεργο...μηπως παιζει κατι στα windows που δεν το εχω καταλαβει ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...