Stogianz Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Link Πάμε και πατάμε "Get for Free" και το παίρνουμε για πάντα. Δεν ξέρω τι λέει το παιχνίδι πάντως το έβαλα να υπάρχει στην βιβλιοθήκη μου 20
seithan Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Το παιχνίδι είναι πολύ καλό για όποιον ενδιαφέρεται να το δοκιμάσει. Είναι και δωρέαν, οπότε..
kostiger Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Πολυ καλο ειναι το παιχνιδι. Βουρ στον πατσα.
theosk Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Φαίνεται ωραίο, αλλά βράδυ και με ips monitor θα είναι χάλι. Όπως όλα τα σκοτεινα παιχνίδια άλλωστε.
ziaba Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 βαριέμαι να κάνω λογαριασμό αλλιώς θα το κατέβαζα
Craven Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Που για να κάνεις λογαριασμό (ούτε email verification δεν μου ζήτησε... 5 sec δουλειά) θα ήταν γρηγορότερο απ το οτι καθησες να γράψεις πως βαριέσαι να το κάνεις 3
mecp2 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Χαζομάρα τους. Το χαρίζουν το παιχνίδι... Γιατί δεν ψάχνουν τα mail μας να κάνουμε ένα κλικ download και τέλος... η ακομα καλύτερα να μας έστελναν και ένα άτομο να μας το κάνει download και install...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα