zoiskarl Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα στο forum.Κάηκε η 980 gigabyte ενός φίλου ενώ είναι μέσα σε εγγύηση.Το eshop του την καλύπτει και του είπε ότι μπορεί να την αντικαταστήσει με μία 1070 ή να του κάνουν πίστωση 609 ευρώ ενώ η τιμή αγοράς ήταν 670.(με την δικαιολογία ότι έχουν περάσει 2 χρόνια από τότε)Αλλά επειδή θέλει να πάρει νέα κάρτα από αλλού μιας και θα την πάρει πιο φτηνά, ψάχνει να δει αν μπορεί να πάρει τα χρηματά του πίσω.Γίνεται να του δώσουν τα χρήματα του πίσω?Η μιας και του πρότειναν καλύτερη κάρτα ή πιστωτικό αυτοί είναι καλυμμένοι?
alx301 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Να παρει χρήματα πίσω δεν γινεται. Αναγκαστηκα καποιες απο τις λύσεις που του ειπαν
zoiskarl Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Να παρει χρήματα πίσω δεν γινεται. Αναγκαστηκα καποιες απο τις λύσεις που του ειπαν πιστωτικό στα 609 ευρω? 2
alx301 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Πιστωτικο στα 609 η οτι αλλο του προτείνουν Ισως αμα κανει ''φασαρια'' να παρει ολο το ποσο της αγορας σαν πιστωτικο, αλλα για μενα δεν αξιζει να χασει την ψυχική του ηρεμια (και φυσικα να περιμενει κανα μηνα παραπανω) για 60ευρω
zoiskarl Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Κάτσε ρε.Πιστωτικό δεν του κόβουν στην τιμή αγοράς?Γιατί να δεχτεί στα 609 ευρώ?
zacharias99 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Να πάρει πιστωτικό και να πάει μετα να ζητήσει τα χρήματα πίσω... 2 φορές που πήρα πιστωτικό μου δώσανε ύστερα από αίτημά μου τα χρήματα πίσω! 1
zoiskarl Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Αρχικά θα ήθελα να ειπωθούν πράγματα που ισχύουν βάση του νόμου και όχι ότι ναναι.Προσωπικά ξέρω ότι το πιστωτικό είναι στην τιμή αγοράς και όχι ότι σου πει το eshop και να το κυνηγήσεις.Είναι νόμος.Δεν είναι κυνήγι στο βουνό.. Να πάρει πιστωτικό και να πάει μετα να ζητήσει τα χρήματα πίσω... 2 φορές που πήρα πιστωτικό μου δώσανε ύστερα από αίτημά μου τα χρήματα πίσω! Είσαι σίγουρος ότι μπορεί να το κάνει?Και πιστωτικό σε ποια τιμή?στη τιμή αγοράς ή σε αυτήν που του είπαν?Έχω βρει σε νόμο μόνο για επιστροφή χρημάτων για τις πρώτες 14 μέρες.Μπορείς να με κατευθύνεις κάπου?Γιατί είναι και 670 ευρώ,δεν είναι 10.
zacharias99 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 100% σίγουρος στις δικές μου 2 περιπτώσεις. Βέβαια δεν μιλάμε για 700 ευρώ, αλλά για 60 και 80 ευρώ που μου επιστράφηκαν εμένα! Η δεύτερη μάλιστα επιστροφή έγινε πριν 2-3 εβδομάδες! Αρχικά μου δώσανε το πιστωτικό. Πήγα λοιπόν και ζήτησα αν μπορούν να μου επιστρέψουν το ποσό διότι δεν ήθελα κάτι άλλο... Στη συνέχεια μου είπαν ότι θα στείλουν το αίτημά μου στα κεντρικά για να εγκριθεί και μετά από μερικές ώρες με πήραν τηλ και μου είπαν να πάω να παραλάβω τα χρήματά μου. Φίλε zoiskarl αν ήμουν στη θέση σου και για να μην ταλαιπωρηθείς ψυχικά, πες τους μια φορά ότι από το νόμο δικαιούσαι ολόκληρο το ποσό αγοράς. Αν συνεχίσουν τα μα μου, δέξου τα 609 ευρώ με την προυπόθεση ότι θα τα πάρεις σε μορφή χρημάτων και όχι σε πιστωτικό. Πιστεύω ότι δεν αξίζει για 60 ευρώ να χαλαστείς και να σπάσεις τα νεύρα σου. Στο κάτω κάτω σκέψου ότι σου έκατσε τέλεια η όλη φάση και θα ανανεώσεις την κάρτα σου δωρεάν σε μια πολύ καλύτερη. Φιλικά Ζάχος
Xristaras12 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 http://www.insomnia.gr/topic/536024-%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%8E%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CF%89%CF%84/ Η 2ετής αυτή εγγύηση είναι μόνο η ελάχιστη που δικαιούστε και ενδεχομένως, η εθνική νομοθεσία της χώρα σας μπορεί να προβλέπει πρόσθετη προστασία. Μην ξεχνάτε ότι κάθε απόκλιση από τους κανόνες της ΕΕ πρέπει να είναι πάντοτε προς όφελος του καταναλωτή. Εάν το προϊόν που αγοράσατε οπουδήποτε στην ΕΕ αποδειχτεί ελαττωματικό ή δεν ταιριάζει στις προδιαγραφές της διαφήμισής του, ο πωλητής οφείλει είτε να το επισκευάσει ή να το αντικαταστήσει δωρεάν, είτε να σας επιστρέψει τα χρήματά σας ή να σας προτείνει έκπτωση στην τιμή. 1
zoiskarl Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 100% σίγουρος στις δικές μου 2 περιπτώσεις. Βέβαια δεν μιλάμε για 700 ευρώ, αλλά για 60 και 80 ευρώ που μου επιστράφηκαν εμένα! Η δεύτερη μάλιστα επιστροφή έγινε πριν 2-3 εβδομάδες! Αρχικά μου δώσανε το πιστωτικό. Πήγα λοιπόν και ζήτησα αν μπορούν να μου επιστρέψουν το ποσό διότι δεν ήθελα κάτι άλλο... Στη συνέχεια μου είπαν ότι θα στείλουν το αίτημά μου στα κεντρικά για να εγκριθεί και μετά από μερικές ώρες με πήραν τηλ και μου είπαν να πάω να παραλάβω τα χρήματά μου. Φίλε zoiskarl αν ήμουν στη θέση σου και για να μην ταλαιπωρηθείς ψυχικά, πες τους μια φορά ότι από το νόμο δικαιούσαι ολόκληρο το ποσό αγοράς. Αν συνεχίσουν τα μα μου, δέξου τα 609 ευρώ με την προυπόθεση ότι θα τα πάρεις σε μορφή χρημάτων και όχι σε πιστωτικό. Πιστεύω ότι δεν αξίζει για 60 ευρώ να χαλαστείς και να σπάσεις τα νεύρα σου. Στο κάτω κάτω σκέψου ότι σου έκατσε τέλεια η όλη φάση και θα ανανεώσεις την κάρτα σου δωρεάν σε μια πολύ καλύτερη. Φιλικά Ζάχος http://www.insomnia.gr/topic/536024-%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%8E%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CF%89%CF%84/ Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.Εννοείται ότι αν είναι να μην ταλαιπωρηθούμε ότι και τα 609 μας φτάνουν.Απλά ψάχνω για βοήθεια γιατί ο φίλος που του χάλασε,όπως και πάρα πολλοί άλλοι δεν ξέρουμε τι δικαιούμαστε.Και θέλουμε να μάθουμε τι μπορεί να γίνει μιας και έχει αυτήν την ευκαιρία να πάρει νέα κάρτα.
Whitefanged Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Αν δεν έχουν ακριβώς ίδιο μοντέλο 980, δικαιούται επιστροφή στο σύνολο του ποσού. Η μόνη πισινή που θα κράταγα είναι αφου συνηδητοποιήσουν ότι θα πρέπει να σκάσουν τα 660 μη ψαχτούν σε καμιά αποθήκη στο κισινάου και βρουν ιδια ακριβώς 980. 1
ZELOMOTH Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Παντως αυτη την στιγμη σε αναλογες περιπτωσεις δεν νομιζω να αρνουνταν κανενας αν του λεγανε οτι θα του αλλαξουν την 2 ετων καρτα του(που πιθανον να της ειχε πιει το αιμα στο gaming) με καποια καινουργια τουμπανιαστη στα ιδια περιπου λεφτα... Σαν να νοικιασες την 980 για 2 χρονια με 60 ευρω ειναι και τωρα αγοραζεις αλλη καλη και καινουργια... Δεν ειναι οτι χαλασε σε 2-3-8 μηνες και χανεις λεφτα... Ηταν χορταστικη νομιζω!(2 χρονια)
aOUaS88 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Εγω 2-3 φορες π εχω ζητησει επιστροφη χρηματων απο το eshop την εχουν δεκτει ανεξαρτητος ποσου,αρκει να γινει σε συντομο χρονικο διαστημα..Ενας φιλος μου ομως π.χ π ειχε παρει μια sabertooth για τους FX δν θυμαμαι πως λεγεται του χαλασε μετα απο 4κ κατι χρονια(sabertooth σου λεει μετα )κ του λενε οτι επιστροφη δν γινετε γτ ειχε γινει πολυ παλια η αγορα...Απλα κατι λουσανε εκει στο shop κ νομιζω απο 160 π την εχει παρει του δωσανε πιστωτικο 190..η διαφορα ηταν 30 ευρο κερδισμενος αλλα δν θυμαμαι συγκεκριμενα ποσο την εχει παρει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα