ASDIC Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Ενδιαφερομαι για undervolting και πιθανως υπερχρονισμο της RX 470. Η καρτα μου εχει διακοπτη για 2 BIOS , οποτε εχω ελευθερια να το κανω. Εχει κανεις εμπειρια ? Μην μου προτεινετε το MSI afterburner το εχω δοκιμασει, εκτος και εαν μου πει καποιος οτι δεν συμφερει το modding. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Ενδιαφερομαι για undervolting και πιθανως υπερχρονισμο της RX 470. Η καρτα μου εχει διακοπτη για 2 BIOS , οποτε εχω ελευθερια να το κανω. Εχει κανεις εμπειρια ? Μην μου προτεινετε το MSI afterburner το εχω δοκιμασει, εκτος και εαν μου πει καποιος οτι δεν συμφερει το modding. bro εδω στο oc net παιζει πολυ πραμα !! κανε ενα λογαριασμο και μπες στη κουβεντα σιγουρα θα βγαλεις ακρη !! http://www.overclock.net/t/1604567/polaris-bios-editing-rx5xx-rx4xx 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASDIC Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 @ASDICyour question are related to OC only, this thread is about bios modding.... Also each card behave differently, use google and find some guides on OC your cards or more generally RX 470.Edited by Vento041 - Today at 12:42 pm πολυ βοηθεια..... τεσπα επιασα τα βασικα για τα Πολαρις ΒΙΟΣ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Εύλογη απάντηση μου ακούγεται. Άλλο το overclock/ underclock και άλλο BIOS flash. Στη πρώτη περίπτωση παίζεις με τα ρολόγια σε πυρήνα και μνήμη, ενώ στη δεύτερη περνάς άλλη έκδοση BIOS, π.χ να κάνεις την κάρτα σου (470) να φαίνεται ως 570, ή όπως στην 460, να ξεκλειδώσεις έξτρα SP (shaders). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASDIC Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Οχι μπορεις να διαμορφωσεις το ΒΙΟΣ οπως θελεις εσυ με δικα σου ρολογια, χρονισμους κτλ χωριας να χρειαστει να περασεις σε αλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Και είναι χαζό να το κανεις αφού μπορείς να κανεις τα ίδια από προγραμμα. Εκτός αν ψάχνεις απόλυτα νούμερα, που δεν φαντάζομαι στην περίπτωση σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Οχι μπορεις να διαμορφωσεις το ΒΙΟΣ οπως θελεις εσυ με δικα σου ρολογια, χρονισμους κτλ χωριας να χρειαστει να περασεις σε αλλο. bro !!! για ριξε μια ματια σε αυτο το tool overdrive http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=416116 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASDIC Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 το κοιταξα πριν κανα 2 μερες, αφου δεν μπορω να κανω Undervolting θα την φλασαρω με τα ρολογια που θελω και ας ειανι πιο ζεστη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Και γιατι να κανεις flash? Μπορεις να κανεις και undervolt και overclock μεσα απο το tool μια χαρα. Μαλλον κατι δεν καταλαβες σωστα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASDIC Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Μια χαρα καταλαβα, δεν ειναι η πρωτη φορα που το κανω, αλλα να μην εχω μπελα αφου θα ειναι αυτοματα απο την αρχη. Φλασαρα αλλα το Polaris Editor δεν αλλαζει σωστα ρυθμισεις και το ΒΙΟΣ ειανι ασταθες εστω και εαν αλλαζω μονο τις συχνοτητες οποτε μαλλον το afterburner θα χρησιμοποιησω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα