Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum & στο thread !

Μια-δυο ερωτήσεις εχω να κανω σχετικά με σύνδεση powerline !

Επειδή δεν θελω επιπλεον wifi σήμα μεσα στο σπίτι σκέφτηκα να αγορασω powerline & να εχω τον σταθερό με Ethernet.

Αρχικά θελω να ρωτήσω , αν εχεις τριφασικό ρεύμα λειτουργεί κανονικά ;

Έπειτα και πιο σημαντικό για εμένα αυτή την περίοδο ειναι το εξής ερώτημα.

Αν παρω ενα κιτ , το ποιο αποτελείται απο ενα pass through κ ενα με ασύρματη σύνδεση όπως αυτο : https://www.skroutz.gr/s/4661553/TP-LINK-TL-WPA4226KIT-v1.html

Υπαρχει δυνατότητα μέσω κάποιου προγράμματος η κουμπιού κ να απενεργοποιείται το wifi ? Δλδ να ειναι μονο Ethernet απλά αν χρειαστεί κάποτε να εχω κ το ασύρματο.

Ευχαριστω για τον χρονο κ τις απαντήσεις σας

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Όσο αφορά το τριφασικό θα παίξει κανονικά δεν έχει πρόβλημα εφόσον ανήκουν στον ίδιο πίνακα οι πρίζες, στο ίδιο κύκλωμα δηλαδή.

Διάβασε στο εγχειρίδιο σε αυτό που θέλεις να αγοράσεις κ.τ.λ. εάν μπορείς να απενεργοποιείς το ασύρματο ή όχι και να λειτουργεί ενσύρματα.

Εάν δε βρεις με κουμπάκι απλά παίρνεις ενσύρματα και ένα ασύρματο, όποτε θέλεις το βάζεις στη πρίζα αλλά να είναι συμβατό με τα άλλα.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Όσο αφορά το τριφασικό θα παίξει κανονικά δεν έχει πρόβλημα εφόσον ανήκουν στον ίδιο πίνακα οι πρίζες, στο ίδιο κύκλωμα δηλαδή.

Διάβασε στο εγχειρίδιο σε αυτό που θέλεις να αγοράσεις κ.τ.λ. εάν μπορείς να απενεργοποιείς το ασύρματο ή όχι και να λειτουργεί ενσύρματα.

Εάν δε βρεις με κουμπάκι απλά παίρνεις ενσύρματα και ένα ασύρματο, όποτε θέλεις το βάζεις στη πρίζα αλλά να είναι συμβατό με τα άλλα.

ευχαριστω για την απαντηση σου φιλε μου!

ωραια σχετικα με το ρευμα γιατι νομιζω οτι καποτε γενικα με αυτα τα Powerline-wifi extenders υπηρχε ενα μικρο θεμα , ισως λεω και χαζομαρες.

τωρα για το ασυρματο , αυτο που θελω εγω εχεις ακουσει να υπαρχει ομως? εδω πχ: εκει που γραφει αναλυτικα λεει οτι με το πατημα ενος κουμπιου δημιουργει ευκολα wifi spot , αν δεν το πατησω θα λειτουργει μονο με ethernet oμως? δηλαδη αυτο που θελω?              http://www.kotsovolos.gr/site/computing/networking/range-extenders-and-wifi-adapters/170722-tp-link-powerline-tl-wpa4226-av500-kit-wifi

τελος πως ξερω ποιο ειναι συμαβτο με ποιο? καθαρα μονο με την μαρκα? d-link με d-link ,  tplink με tplink και παει λεγοντας η καμια σχεση και παει βαση πρωτοκόλλων του wifi?

Δημοσ.

μια  φορα το κανεις ζευγαρωμα δε πατας τιποτα ειναι πανευκολο το εχω 4 χρονια το βγαζω απο τη μια πριζζα το παω σε αλλη στο σπιτι

γενικα το παω οπου θελω και ταυτοχρονα εχεις λαν και wifi

• Like 1
Δημοσ.

μια  φορα το κανεις ζευγαρωμα δε πατας τιποτα ειναι πανευκολο το εχω 4 χρονια το βγαζω απο τη μια πριζζα το παω σε αλλη στο σπιτι

γενικα το παω οπου θελω και ταυτοχρονα εχεις λαν και wifi

καλημερα και χρονια πολλα σε ολους με υγεια!

το θεμα ειναι οτι αν παρω το Κιτ με το ασυρματο , δεν θελω αλλο wifi σημα στο σπιτι.. Ειναι ηδη επαρκες αυτο που εχω.

Αυτο που ρωταω ειναι αν υπαρχει καποιο απο τα Κιτ που ναι μεν να εχει την δυνατοτητα να δινει ασυρματο αλλα κατ επιλογη???!

δηλαδη μονιμα συνδεση μεσω ethernet αλλα αν και οποτε χρειαστει να εχω και το ασυρματο !

ευχαριστω για την βοηθεια παντως

Δημοσ.

παρε to lan μονο του λαν σε λαν και τελος

το ασυρματο το βγαζεις εκτος στο κιτ που ειδες

Δημοσ.

Έχετε να προτείνετε κάποιο μοντέλο που ειδικά που βγάζει και πρίζα? Ψάχνω για 3 κομμάτια. Ένα στο ρουτερ, ένα για on demand στη νόβα και ένα για σταθερό υπολογιστή. Από WiFi δεν θέλω ενίσχυση. Δεν ξέρω αν θα ήταν τελικά πιο χρήσιμο ένα καλώδιο ethernet 25 μέτρων.

Δημοσ.

Φιλε εγω τελικά πήρα αυτο : http://www.skroutz.gr/s/4423670/TP-LINK-TL-PA4020PKIT-v1.html

Εχει 4 Ethernet , plug & play εγκατάσταση κ μεχρι στιγμής δεν εχει κάνει ΚΙΧ!

Απόλυτα ευχαριστημένος απ το προϊόν κ το προτείνω εννοείται

• Like 1
Δημοσ.

α.αν θες καλα Powerline πας devolo.δινουν και πακετα των 3 καποιες εταιρειες.

το wifi μπορεις να το κλεισεις μεσα απο το web interface του powerline.

σε τριφασικο παιζουν .καλο ειναι αν γινεται να μπουν στην ιδια φαση αλλιως χανεις λιγο σε ταχυτητα.

με το που τα παρεις firmware update.

παιζουν και σε διαφορετικες εταιρειες γιατι παει βαση Protocol.δεν το εχω δοκιμασει.εχω δοκιμασει μονο απο την ιδια εταιρεια απλα αλλο μοντελο και επαιξε μια χαρα.οσα περισσοτερα Powerline μπουν τοσο χανεις σε ταχυτητα.και μην χρησιμοποειειται wps για το wireless.manual setup.wps καλυτερα κλειστο.

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...