Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το εξώδικο δεν λεει απολυτως τιποτα.Εαν ο φίλος σου ειναι άνεργος,εχει μηδενικό εισόδημα οποτε δεν πληρωνει

Δημοσ.

Το εξώδικο δεν λεει απολυτως τιποτα.Εαν ο φίλος σου ειναι άνεργος,εχει μηδενικό εισόδημα οποτε δεν πληρωνει

Oποτε του κανει κατασχεση η τραπεζα οτι βρει ευκαιρο ή οτι ειναι υποθηκευμενο για 1.000 ευρω.

Μη τα λετε μισα, γιατι σας ακουνε μερικοι αφελεις και μετα τρεχουν. Ολα να τα λετε.

• Like 1
Δημοσ.

Οτι να ναι.

Δικαστικός επιμελητής στο σπίτι και κατάσχεση οτιδήποτε κινητού αντικειμένου μέχρι αξίας τα 1000 ευρώ.

Δημοσ.

σε λίγο θα μας πεις να μπει στο νόμο κατσέλη  :blink:

Δημοσ.

δηλαδη εμεις που πληρωνουμε τα παντα στην ωρα μας κοβοντας απο τα παντα ειμαστε κοροιδα...

• Like 3
Δημοσ.

Ότι και να πει στο δικηγορικό γραφείο - εισπρακτική δεν θα βγάλει άκρη γιατί την επόμενη μέρα θα τον ξαναπάρει τηλέφωνο άλλο παιδάκι που "σπουδάζει" χορεύτρια, ηθοποιός κτλ και εξευτελίζει και τραμπουκίζει τους συνανθρώπους του για 300 ευρώ και θα του λέει τα ίδια σαν από κασσέτα. Να μην ασχολείται καθόλου με τις εισπρακτικές. Ότι συζήτηση έχει να κάνει να την κάνει με την τράπεζα και καλύτερα όχι από το τηλέφωνο.

Δημοσ.

1000€ ειναι μικρο ποσο.το καλύτερο ειναι να τα βρεις με την τράπεζα και να δωσεις γύρω στα 500€.μονο με την τράπεζα μιλά και οτι μπορέσεις να γλυτώσεις καλο ειναι.σε φίλο μου ειχε ερθει εξώδικο απο ιδιώτη οτι χρωστάει 300ευρο για ζημιές σε σπίτι που ειχε ενοικιάσει.βρηκε τον ιδιοκτήτη και τελικα τα βρήκανε στα 150ευρο με την προϋπόθεση να καταθέσει τα χρηματα σε μια εβδομαδα.

Δημοσ.

1000€ ειναι μικρο ποσο.το καλύτερο ειναι να τα βρεις με την τράπεζα και να δωσεις γύρω στα 500€.μονο με την τράπεζα μιλά και οτι μπορέσεις να γλυτώσεις καλο ειναι.σε φίλο μου ειχε ερθει εξώδικο απο ιδιώτη οτι χρωστάει 300ευρο για ζημιές σε σπίτι που ειχε ενοικιάσει.βρηκε τον ιδιοκτήτη και τελικα τα βρήκανε στα 150ευρο με την προϋπόθεση να καταθέσει τα χρηματα σε μια εβδομαδα.

Στο προηγουμενο ποστ τον συμβουλευες να πιστολιασει διοτι δεν θα ανοιξει ρουθουνι, γιατι κανεις τετοιες "εκπτωσεις" τωρα και τον προτρεπεις να πληρωσει τα μισα;

Επισης, αλλο ιδιωτης με ιδιωτη και πώς τα βρισκουν εξωδικαστικα και αλλο ιδιωτης με τραπεζα. Η τραπεζα θα παρει μεχρι και το τελευταιο ευρω. Διαφορετικα, κατασχεση, τειρεσιας και οτι αλλο προκυψει.

• Like 2
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπόν με το  κύριο κοτσωβολο εχω τεραστιο πρόβλημα.Ειμαι στο εξοικονομω  κατ οικον και εξ αιτίας αυτής της εταιρίας εχω πάει πίσω μήνες.να σημειωσουμε ότι οι παρεμβάσεις στο σπίτι έφθασαν 18000 ευρω.Με καθηστερησε με κάποια έγγραφα  Όλοι οι υπόλοιποι  προμηθευτές ήταν άψογοι.Εξ αιτίας της dixon retails  ειμαστε ακομα Όλοι απλήρωτοι.Τολμαει η εταιρια να δεχεται τις δωσεις απο κατι κλιματιστικά  που εβαλαν αναθεμα την ωρα που τα έβαλα τα κλιματιστικά τους.Περιμενω πως και πως  βαλει .τα χρήματα το εξοικονομω .Ενα λεπτό να καθυστερήσουν να μου επιστρέψουν τα χρηματα μόνο και θα δούμε πολλά θα πάω πάλι στα κεντρικά.Εχω τόσες σημαντικές δουλειες και ασχολουμε με την dixon ντροπη τους.Δεν μου φαίνεται εταιρία με κύρος.

Δημοσ.
Στις 14/8/2017 στις 9:26 ΜΜ, apostol1s είπε

Τι λες βρε ηλίθιε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...