driftingcris Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 η igpu ειναι υπολογισιμη, αλλα οι παραπανω πυρηνες του ryzen δεν ειναι. καλα νταξ. μπλεξαμε με περιπτωση. δεν θελω να καψω αλλα εγκεφαλικα κυτταρα.
absoluteblade Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Εσύ ποιά εφαρμογή συγκεκριμένα τρέχεις που η απόδοση της βασίζεται στον αριθμό των πυρήνων που έχει η cpu σου και επηρεάζει την εμπειρία της καθημερινής χρήσης του υπολογιστή αου; Αν μιλάμε για έναν επαγγελματία με σχεδιαστικά , επεξεργασία video ή κάτι άλλο, ναι συμφωνώ , δώστε πυρήνες στο λαό! Και δε θέλω να αφήσω πίσω μου κανένα τραυματία, σε παρακαλώ μην αυταναφλεχθείς!
absoluteblade Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Αγαπητέ strawman θες να μου πεις ότι η σειρά Fx με tdp το μικρότερο 95 watt και μέγιστο 125 watt αν δούλευε ας πούμε στο 100% κάνοντας επεξεργασία video, με ambient θερμοκρασία 28 με 30, θα έτρεχε στους 45 βαθμούς; Γιατί ο i3 6100 με τη στοκ ψύκτρα σε αυτές τις συνθήκες ήταν στους 70 βαθμούς και με tdp 51 watt! Εσύ δηλαδή πιστεύεις ότι η θερμοκρασία που αναφέρεις είναι σωστή; Το διάβασες το άρθρο στο tomshardware; Με τη διαφορά δηλαδή των 40 watt κατανάλωσης ο Fx σε σχέση με έναν i3, κάνοντας το ίδιο έργο στον ίδιο χρόνο, τι έκανε, δούλευε σαν aircondition και αυτο..κρύωνε ή έλυνε επιστημονικά προβλήματα για την αποκρυπτογράφηση του dna;
georgepppo Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 είστε εκτός τόπου και χρόνου, σε ανακοίνωση για threadripper τι δουλειά έχουν οι κάρτες γραφικών, οι i7/fx και τα παιχνίδια αλήθεια τι σας ποτίζουν. τώρα αυτό που λέει η amd για τα chip που παίρνει το 5% και τα κάνει ryzen, θα δούμε το υπόλοιπο 95% σε apus και low budget oem pc's 1
driftingcris Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Εσύ ποιά εφαρμογή συγκεκριμένα τρέχεις που η απόδοση της βασίζεται στον αριθμό των πυρήνων που έχει η cpu σου και επηρεάζει την εμπειρία της καθημερινής χρήσης του υπολογιστή αου; Αν μιλάμε για έναν επαγγελματία με σχεδιαστικά , επεξεργασία video ή κάτι άλλο, ναι συμφωνώ , δώστε πυρήνες στο λαό! Και δε θέλω να αφήσω πίσω μου κανένα τραυματία, σε παρακαλώ μην αυταναφλεχθείς! κανω video edit, render και στο καπακι encode. και οχι δεν ειμαι επαγγελματιας. χομπυ ειναι. και απο καμια φορα κανω record gameplay με obs. και στα 4, οι παραπανω πυρηνες μετρανε. αυτα για εμενα. ο καθενας εχει δικους του λογους στο γιατι δεν του φτανει ο 4πυρηνος εν ετη 2017. δεν αντιλεγω. εσενα μπορει να μην σου χρειαζονται. αλλα αυτο δεν σημενει οτι δεν τους χρειαζεται κανενας εκτος απο επαγγελματιες. τα παιχνιδια btw δεν κανουν scale σε παραπανω απο 4 πυρηνες, γιατι εδω και τοσα χρονια αυτοι που ειχαν παραπανω απο 4 πυρηνες ηταν το 1% της αγορας, οποτε το να προγραμματισουν τα games για να εκμεταλλευτουν παραπανω, ηταν στην ουσια χαμενος χρονος. τωρα με τους ryzen(και την intel να ετοιμαζει επιτελους 6πυρηνους mainstream cpu), θα δεις πως θα αλλαξει αυτο. 1
georgepppo Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 κανω video edit, render και στο καπακι encode. και οχι δεν ειμαι επαγγελματιας. χομπυ ειναι. και απο καμια φορα κανω record gameplay με obs. και στα 4, οι παραπανω πυρηνες μετρανε. αυτα για εμενα. ο καθενας εχει δικους του λογους στο γιατι δεν του φτανει ο 4πυρηνος εν ετη 2017. δεν αντιλεγω. εσενα μπορει να μην σου χρειαζονται. αλλα αυτο δεν σημενει οτι δεν τους χρειαζεται κανενας εκτος απο επαγγελματιες. τα παιχνιδια btw δεν κανουν scale σε παραπανω απο 4 πυρηνες, γιατι εδω και τοσα χρονια αυτοι που ειχαν παραπανω απο 4 πυρηνες ηταν το 1% της αγορας, οποτε το να προγραμματισουν τα games για να εκμεταλλευτουν παραπανω, ηταν στην ουσια χαμενος χρονος. τωρα με τους ryzen(και την intel να ετοιμαζει επιτελους 6πυρηνους mainstream cpu), θα δεις πως θα αλλαξει αυτο. αυτό φίλε μου δεν θα αλλάξει απο την μια μέρα στην άλλη και όταν γίνει οι ryzen θα είναι παλιοί σχετικά,γιατί εντάξει πες ότι η intel σε 2 χρόνια απο τώρα βγαίνει στην αγορά με 6core mainstream( 200 ευρώ) τι νομίζεις πως θα γίνει θα βγούνε οι game developers και θα τα κάνουν όλα να τρέχουν με 6-8 cores ? θα περάσουν τουλάχιστον 5 χρόνια απο τώρα για να δούμε ουσιαστική χρήση παραπάνω πυρήνων, εδώ με τους τετραπύρηνους έπρεπε να φτάσουμε σε 2ης και 3ης γενιάς i5/i7 για να γίνει αυτό και μέχρι τότε το ipc με τα clocks έπαιζαν μπάλα στα παιχνίδια. 1
driftingcris Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Μα δεν είπα ποτέ μου ότι θα γίνει σε 1 μήνα. Αυτό εννοούσα και εγώ. Άμα έχω και έχεις δίκαιο, σε 5 χρόνια ένας ryzen θα είναι πολύ ανώτερος για gaming σε σχέση με κάποιον i5/i7.
Menelegr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Μα δεν είπα ποτέ μου ότι θα γίνει σε 1 μήνα. Αυτό εννοούσα και εγώ. Άμα έχω και έχεις δίκαιο, σε 5 χρόνια ένας ryzen θα είναι πολύ ανώτερος για gaming σε σχέση με κάποιον i5/i7. Ουτε καν..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα