Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και γω πεταω σε ακτινα 6 χιλ και υψοσ πανω απο τα συννεφα....αυτο δε λεει τιποτα

Drone να πεταει αποστασεις και υψος θελει αρκετα ευρω. Αφηστε τα σπαρκ και τα μαβικ. Θελει ποιο σοβαρα

Εργαλεια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για επαγγελματική χρήση ναι...  Για ερασιτεχνική χρήση μια χαρά είναι αυτά τα "φθηνά" του 1000ρικου.

Για επαγγελματική χρήση χρειάζεσαι ασφάλεια, σχέδιο πτήσης, δίπλωμα κλπ  :-)

Επεξ/σία από engelo
Δημοσ.

παιδια το καθε τι είναι για τον τομέα του, τα phantom ειναι πιο επαγγελματικά drone  είναι μεγαλα θορυβώδες κ φυσικα καλύπτουν μεγάλες αποστάσεις κ ανάγκες, το spark κατα την γνώμη μου είναι για τον ερασιτέχνη, για καποιον που του αρεσουν τα βιντεο φωτογραφία και να ανεβάσει το ύφος τον βίντεο του. η μικρη του διαστάση το κανει πολυ εύκολο στη μεταφορά οπου κ   ενω ο χειρισμός με τα χερία το κανει γελοίο στη χρήση! τα πλανα που θα θελει να τραβηξει καποιος θα είναι κυρίως αυτα που θα τον ακολουθεί το drone η που θα χαιρεταει κ θα απομακρυνεται ( απο μια παραλια η βουνο.) φανταζομαι οτι δεν θα μπορει να κανει τα πολυ μακρινα πλανα οπως τα Phantom που πετανε πανω απο βουνα για ωρα κ επιστρεφουν...

Δημοσ.

Χτες ειδα απο κοντα ενα που το πηγε για τεστ σε μια εκκλησια

Μολις εχανε οπτικη επαφη υπηρχε προβλημα ισως τα ντουβαρια να επιρεαζουν

Σε ανοικτο χωρο μια χαρα ειναι για τον ερασιτεχνη αλλα δεν ειναι και φτηνο

Οταν το φ450 τηςdji παιζει ακομα δειχνει οτι η στιβαροτητα ειναι ενα σοβαρο στοιχειο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω 2 tetrakoptera εκπαιδευτικα Syma x8w k Syma X5W το ενα ειναι μικρό και το αλλο μεγαλο σαν ερασιτέχνης στην φωτογραφία- βιντεο  θελω να παρω kati καλυτερο διοτι αυτα δεν εχουν gimbal με αποτελεσμα το βιντεο να κουνιεται να πρεπει να ειμια διαρκως πανω απ το χειριστηριο για να τα ελεγχω κτλπ... τελικα εχω καταλήξη να περνω το μικρο syma αλλα δεν εχει την δυναμη να σηκωσει αλλη καμερα εκτος απ την δικη του η οποια ειναι αρκετα χαμηλης ανάλυσης. Σκεφτομαι το Spark λόγω του μεγεθους του οτι θα ειναι ευκολο να το μεταφερω σε διακοπες κτλπ χωρις πολλα πολλα τσιμπλιμπλικια..αλλα το κοστος του ειναι πολυ υψηλο.. 600 ευρω καινουργιο κ χωρις χειριστηριο ενω η τιμη με το χειριστηριο στα 800 ...ενω υπαρχουν ενα καρο αγγελίες με phantom 3 st- advance μαζι με εξτρα μπαταριες στα 400-500 ευρω.. οπου κ εκει κανεις παπαδες... η χρηση που το θελω δεν ειναι τπτ σπεσιαλ.. θα το ηθελα σε φαση που να με ακολουθει , κ για ενα απομακρυσμενο ετσι για να εμπλουτισω τα βιντεο μου

Επεξ/σία από oliz
Δημοσ.

Ρωτησε πριν καποιον που το εχει πως δουλευει στη ρυθμιση follow me

Αν ειναι αξιοπιστο και αν μπερδευει καμμια φορα οταν ειναι 3 μαζι και χωριζουν αποτομα

Μονος σου πιστευω θα δουλευει αλλα πριν δωσεις τα χρηματα κανε ερευνα με καποιους που τα εχουν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...