Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους.Θέλω να φτιάξω ένα pcάκι για να το συνδέσω πάνω στην tv ώστε να αναπαράγω ταινίες,να βλέπω youtube και να σερφάρω. Δεν θα ειναι το βασικό μου σύστημα αυτό, ούτε καν το 2ο... Θα προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για την χρήση που αναφέρω!

Σκέφτηκα την αυτήν σύνθεση...Σκληρός υπάρχει από ένα λάπτοπ και λέω να βάλω αυτόν...

Θα κάνει την δουλειά που θέλω; Μπορώ να μειώσω κι άλλο το κόστος;;;Μήπως να κοίταγα για κανένα 775 μεταχείρα;;;

Δημοσ.

H ραμ που έβαλες δεν είναι συμβατή. Aν πας σε άλλο μαγαζί στα ίδια λεφτά παίρνεις κάτι καλύτερο

d2NsS05.jpg

Εναλλακτικά πιστεύω και κάποιο μτχ. ή refurbished θα σε κάλυπτε στα μισά λεφτά σχεδόν. Εξαρτάται τι θες. 

• Like 2
Δημοσ.

Γεια σε όλους.Θέλω να φτιάξω ένα pcάκι για να το συνδέσω πάνω στην tv ώστε να αναπαράγω ταινίες,να βλέπω youtube και να σερφάρω. Δεν θα ειναι το βασικό μου σύστημα αυτό, ούτε καν το 2ο... Θα προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για την χρήση που αναφέρω!

Σκέφτηκα την αυτήν σύνθεση...Σκληρός υπάρχει από ένα λάπτοπ και λέω να βάλω αυτόν...

Θα κάνει την δουλειά που θέλω; Μπορώ να μειώσω κι άλλο το κόστος;;;Μήπως να κοίταγα για κανένα 775 μεταχείρα;;;

φιλε μου επειδη κανω κι εγω ακριβως την ιδια σκεψη, κι επειδη οι απαιτησεις αυτες ειναι ελαχιστες, θα σου προτεινα να δεις και στις αγγελιες για μεταχειρισμενα κομματια, ειδικα για 1151 socket.

αυτο φυσικα, μονο και μονο με σκοπο να μειωθει οσο το δυνατον το κοστος.

εγω θελω να κανω καποια στιγμη, ενα HTPC, αλλα σε οσο VFM μινι PC γινεται.  ει δυνατον, και σε κουτι απο τσιγαρα που λεει ο λογος....!!!!!!

αλλα επειδη και οι καλες Mini ITX μητρικες εχουν ενα X κοστος, θα δω..... ισως το βολεψω και με Micro ATX...!!! αλλα....,

1. με κουτι HTPC, και οχι desktop, για λογους χωρου και καλαισθησιας. δεν θα ηθελα στο σαλονι να εχω μια γκουμουτσα κουτι.....!!    

2. MOBO με WiFi - Bluetooth ενσωματωμενα, για να μην αναγκαζομαι να προσθετω μετα....

3. οπωσδηποτε κουτι με χωρο για SSD + HDD, γιατι δεν αντεχω την συμπεριφορα του λειτουργικου στον HDD.... αργει πολυ...!!! 

κανω υπομονη να δω και τους RYZEN APU.......!!!!

• Like 1
Δημοσ.

MB ITX 1150 ξεκινούν απο 40€, τα dongle για wi-fi/bluetooth είναι πάμφθηνα και μικροσκοπικά, cpu και μνήμες για haswell θα βρεις εύκολα και φτηνά εδώ μεταχειρισμενα, αύριο με τον ίδιο τρόπο αναβαθμίζεις πολύ φθηνά.

Δημοσ.

Απλά keep in mind ότι τα ενσωματωμένα του Haswell είναι χειρότερα από τα καινούργια. Ανάλογα το encoding του βίντεο οι θέλεις να δεις μπορεί να έχει σημασία.

Δημοσ.

Χαζομάρα για τις ddr4 που έβαλα...δεν το παρατήρησα απλά είδα την πιο φτηνή και θέωρησα πως ήταν ddr3!

Για celeron λέτε να μην κοιτάξω? Γιατί μια συνθεσούλα με κουτί, τροφοδοτικό, ραμ, cpu μπορεί να πέσει και στα 170 με έναν celeron...Το θέμα είναι θα ανταπεξέρχεται ή θα γονατίσει? Ssd δεν με ενδιαφέρει να βάλω, η δουλειά του θα είναι συγκεκριμένη δλδ να αναπαράγει ταινίες που θα κατεβάζω , online ταινίες , youtube και σερφάρισμα! Τίποτε παραπάνω από αυτό και τίποτα λιγότερο.Το μηχάνημα θα τρέχει μόνο με το λειτουργικό,τον chrome και το bsplayer.

Δημοσ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...