Natasha06 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 γεια σας θα ήθελα λίγο την βοήθεια σας για μια αγορά που σκέφτομαι να κάνω αλλα δεν έχω και πολλές γνώσεις πάνω στο θέμα.. ποια από τα 2 παρακάτω κινητά πιστεύετε περισσότερο ότι αξίζει http://www.skroutz.gr/comparelists/40?compare=12156106%2C11008141
gusdevelopers Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 γεια σας θα ήθελα λίγο την βοήθεια σας για μια αγορά που σκέφτομαι να κάνω αλλα δεν έχω και πολλές γνώσεις πάνω στο θέμα.. ποια από τα 2 παρακάτω κινητά πιστεύετε περισσότερο ότι αξίζει http://www.skroutz.gr/comparelists/40?compare=12156106%2C11008141 το Xiaomi Redmi Note 4X (Snapdragon) (64GB) προφανως
papahlamidas Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Εγώ έχω εδώ και 1 μήνα το μοντέλο με 3ram / 32rom και είμαι πραγματικά υπερευχαριστημένος. Το μόνο πράγμα που ίσως θα ήθελα από αυτό το κινητό θα ήταν μία USB Type-C.Από τα αρνητικά του είναι μόνο η κάμερα που δεν είναι κάτι το σπουδαίο. Επίσης έχει πάρει ήδη αναβάθμιση σε Android 7 Nougat.
tarirs Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Αν θες επιδόσεις με υψηλό sar....xiaomi Αν θες κινητό με χαμηλό sar αλλά αξιοπρεπείς επίδοσεις για την καθημερινότητα samsung Για μελλοντική μεταπώληση σε γρήγορο χρόνο και πιο εύκολα samsung
johnpopexi Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Απλο είναι , αμα σε ενδιαφέρει η 13mp selfie cam τοτε samsung. Αν δεν θές να αφιερώσεις χρόνο στο να συνηθίσεις/ψάξεις το MIUI της Xiaomi , πάλι samsung.Αν τα παραπάνω σου είναι αδιάφορα => xiaomi , καθώς στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά κερδίζει.
saruman123 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Αν θες επιδόσεις με υψηλό sar....xiaomi Αν θες κινητό με χαμηλό sar αλλά αξιοπρεπείς επίδοσεις για την καθημερινότητα samsung Για μελλοντική μεταπώληση σε γρήγορο χρόνο και πιο εύκολα samsung Το j7 έχει sar 0.57 W/kg (head) 1.33 W/kg (body) το redmi έχει Head: 0.724W/Kg Body: 0.674W/Kg Απλο είναι , αμα σε ενδιαφέρει η 13mp selfie cam τοτε samsung. Αν δεν θές να αφιερώσεις χρόνο στο να συνηθίσεις/ψάξεις το MIUI της Xiaomi , πάλι samsung. Αν τα παραπάνω σου είναι αδιάφορα => xiaomi , καθώς στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά κερδίζει. Το j7 έχει καλύτερη κάμερα,μόνο αυτό.....Σε όλα τα άλλα "σπέρνει" το Xiaomi. Εντάξει στην μεταπώληση το j7 Αα και μην ξεχνάμε ότι το j7 δεν έχει ειδοποιήσεις LED Εγώ έχω εδώ και 1 μήνα το μοντέλο με 3ram / 32rom και είμαι πραγματικά υπερευχαριστημένος. Το μόνο πράγμα που ίσως θα ήθελα από αυτό το κινητό θα ήταν μία USB Type-C. Από τα αρνητικά του είναι μόνο η κάμερα που δεν είναι κάτι το σπουδαίο. Επίσης έχει πάρει ήδη αναβάθμιση σε Android 7 Nougat. Και γω που έχω Type-C τη κατάλαβα....Δεν βολεύει να σου πω γιατί... Αν θες να φορτίσεις το κινητό και παράλληλα να ακούς μουσική στο Type-C δεν γίνεται... εκτός αν η υποδοχή τον ακουστικών είναι σε άλλο σημείο και όχι κατω που είναι και του φορτιστή. Τουλάχιστον έτσι είναι σε μένα στο letv.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα