Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1)Για αρχή κατεβάζουμε το HTTP INJECTOR από το Google play store.

2)Vodafone - cosmote_whatsup κατέβαζουμε το ανάλογο αρχείο εξαρτάται τη πάροχο έχουμε έχω ανεβάσει για βονταφον και κοσμοτε γιατί wind δεν έχω και δεν έχει και τόσο καλή κάλυψη σαν δικτύο.

3)Δημιουργούμε έναν λογαριασμό στο λινκ εδώ

μέσα στην παρένθεση που έχω βάλει ΠΡΟΣΟΧΗ! Στον 1ο σέρβερ της Γερμανίας φτιάχνουμε όχι στον 2ο και 3ο που έχει η σελίδα. ( 1o server germany )

4)Αφού έχουμε κάνει το λογαριασμό θα μας βγάλει στο σαιτ εκεί το username/password δεν κλείνουμε την σελίδα ακόμα.

5)Ανοίγουμε την εφαρμογή HTTP INJECTOR και πάνω δεξιά δίπλα από το γρανάζι έχει κάτι σαν χαρτί πατάμε εκεί και μετά import config και επιλέγουμε το αρχείο που κατεβάσαμε στην αρχή.

6)Αφού βάλαμε το αρχείο που σας έδωσα το μόνο που είναι να κάνετε είναι αριστερά τις εφαρμογής είναι 3 γραμμές που ανοίγουν κάτι ρυθμίσεις πατάμε στο SSH SETTINGS και εκεί που λέει account information βάζουμε το username/password.

7)Πατάμε START και είμαστε έτοιμοι!

ΠΣ.)Ο οδηγός θα ξανά ενημερωθεί μόλις μπω απο υπολογιστή και θα σας δείξω και κάτι άλλους τρόπους σε διαφορετικά proxy server που βρήκα τώρα απλά θέλουν λίγο παραπάνω επεξήγηση μέσω του κινητού είναι λίγο κουραστικό πιστεύω καταλαβαίνετε ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

ΠΣ.2)Σε περίπτωση που αναρωτηθείτε γιατί έχω κλειδώσει το payload είναι για να μην αλλάξετε τίποτα καταλάθος οι ρυθμίσεις είναι αυτές εδώ δείτε στην εικόνα ( εικόνα payload )

post-454640-0-40876300-1502671255_thumb.jpg

post-454640-0-86123400-1502703416_thumb.jpg

Επεξ/σία από LIGHT1NG
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διαγράφηκε.

Η Vodafone με αυτά που έχεις βάλει δε θα δουλέψει. Σβήστηκαν τα post γιατί είχα αναλυτικές πληροφορίες για τη δημιουργία payload της εταιρίας.

Επεξ/σία από Arxagelos2
Δημοσ.

Διαγράφηκε.

Η Vodafone με αυτά που έχεις βάλει δε θα δουλέψει. Σβήστηκαν τα post γιατί είχα αναλυτικές πληροφορίες για τη δημιουργία payload της εταιρίας.

Εδώ σε 3 δικούς μου δουλεύει κανονικά σε cu

Δημοσ.

Αρχικά εννοείται πως η Κοσμοτε δουλεύει κανονικά.

Αλλά και για την Βονταφον δεν ξέρω γιατί υπάρχουν τόσες αντιρρήσεις... Το δοκιμασατε? Και εγώ με cu είμαι (έχω δικαρτο) και έχω υπόλοιπο 500mb.. Επιφυλακτικα που το δοκίμασα δούλευε κανονικά. Δεν έχασα ούτε μισό mb.

Κάντε μια δοκιμή..

Ίσως έκανα κάποιο λάθος βέβαια.. Θα το δω καλύτερα αύριο.

Δημοσ.

Οκ.

Να ρωτήσω.. Η Κοσμοτε βάζει όριο στα 500kb/s όταν ξεμενεις από δεδομένα? Κάνει τίποτα αντίστοιχο η Βονταφον?

Δημοσ.

Οκ.

Να ρωτήσω.. Η Κοσμοτε βάζει όριο στα 500kb/s όταν ξεμενεις από δεδομένα? Κάνει τίποτα αντίστοιχο η Βονταφον?

Όχι η Vodafone δε βάζει όριο.

Δημοσ.

Οκ.

Καμιά από τις 2 δεν βάζει όρια πλέον για wind δεν ξέρω

Δημοσ.

Πάντως πάνω από 500kb/s κατέβασμα σε Κοσμοτε δεν μπορώ να πιάσω.. Και έχω 0mb.

Πάντως έχω ένα θεματάκι. Ενώ η συνδεση είναι απίστευτα γρήγορη (έβαλα δικά μου στοιχεία) πάντα κάποια στιγμή, αργά ή γρήγορα, θα βγάλει αυτό. [01:00] Connection Lost Cannot read full block, EOF reached.

Και δεν έχω παράπονο γιατί κατά τ άλλα δουλεύει τέλεια. Απλά είναι λίγο σπαστικό γιατί δεν κάνει και reconnect από μόνο του (κιας έχω τσεκαρισμενη την επιλογή για reconnect). Καμιά ιδέα?

Δημοσ.

Καμιά από τις 2 δεν βάζει όρια πλέον για wind δεν ξέρω

Τα έχεις δοκιμάσει και τα λες;

Η Cosmote έχει όριο όταν είσαι με 0mb, αν έχεις μέσα έστω και 1mb πάει full ταχύτητα.

Και τώρα για να μη σου τρώει το πχ 1mb που έχεις στην κάρτα για μην έχεις όρια δεν βάζεις host m.whatsup.gr.

Δημοσ.

Για κανονικο Vodafone υπαρχει κανα .ehi ; γιατι αυτο που εβαλα μαλον ειναι για Vodafone CU και δεν δουλευει

Δεν έχει σημασία τι Vodafone έχεις απλά αυτό το Payload που έχει φτιάξει είναι λάθος. Έχει λάθος host και port στο proxy.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...