Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, μολις απεκτησα προσβαση σε vdsl γραμμη. Θελω να βαλω 50αρα δε με πειραζουν τα χρηματα, αλλα πως μπορω να ξερω ποσα θα πιανω (μηπως παρω απλα 30αρα)? Ο τωρινος μου παροχος ειναι η HOL (vodafone)
ευχαριστω

Δημοσ.

ρωτα γειτονες αν εχουν ποσα πιανουν, ρωτα και τους υπολοιπους παροχους (ακομα και την wind  :-( ) και ρωτα ρεαλιστηκα τι πιανεις. αμα δεν σε πειραζουν τα χρηματα, ο ΟΤΕ αξιζει αλλα μπορει σε ακραιες περιπτωσεις να δεις και διπλασια τιμη σε αντιθεση με ανταγωνιστες. εγω ειδα οτι η hol μου εδινε την ιδια ταχυτητα με τον οτε αλλα στα 2/3 της τιμης. ρωτα γειτονες στο speedtest τι γραφει αν εχουν εκεινοι vdsl και σχηματισε μια αποχη απο εκει.

Δημοσ.

Καλησπερα, μολις απεκτησα προσβαση σε vdsl γραμμη. Θελω να βαλω 50αρα δε με πειραζουν τα χρηματα, αλλα πως μπορω να ξερω ποσα θα πιανω (μηπως παρω απλα 30αρα)? Ο τωρινος μου παροχος ειναι η HOL (vodafone)

ευχαριστω

Από εδώ πατώντας χάρτης σου δείχνει τής μετρήσεις άλλων χρηστών στην περιοχή σου  http://hyperiontest.gr/?action=dashboard&v=no_tools

Δημοσ.

ευχαριστω

Τι εννοείς ότι απέκτησες πρόσβαση σε vdsl;

Εγκαταστάθηκαν νέες καμπίνες του ΟΤΕ στην περιοχή σου;

Σε ποια περιοχή βρίσκεσαι;

Δημοσ.

Τελεια. Ανανεωσα το συμβολαιο με HOL για 50αρα.

Τωρα οταν ερθει το router θα πρεπει να προσεξω κατι κατα την εγκατασταση? Παρολο που ειμαι ΗΟL εχω ενα παλιο εδω modem απο cosmote και θυμαμαι δεν μπορουσαν να μου κανουν  reset (η κατι με το serial δεν ειμαι κ πολυ γνωστης απο αυτα). Παντως υπηρξε ενα θεματακι και δε μπορουσα να συνδεθω και επαιρνα μια την cosmote και μια τη vodafone για να συνεννοηθω.

Επισης, ειναι καλο το router της ΗΟL η να παω να παρω καποιο εγω? Θα βοηθουσε στο wireless? 

Ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Ανάλογα την απόσταση του καλωδίου από το νέο καφάο που θα παίρνεις VDSL. Για να σου δώσω να καταλάβεις, εγώ στην περιοχή μου επί πέντε χρόνια και επειδή είμαι μακριά από το αστικό κέντρο (4.5 χλμ περίπου γραμμής - 46db att) έπιανα το πολύ 7.000 ταχύτητα με προβλήματα αραιά και πού. Μετά την τοποθέτηση κοντά μου νέου καφάο πήρα VDSL με 16db att. και κλείδωσα στα 48.000 περίπου. Σφαίρα όλα, και κατέβασμα καρφωτά στα 5.6 mb/s. Εταιρεία vodafone. Ρούτερ μου έστειλαν το H267A και εμένα. Καλό για την δουλειά του την οικιακή. Σταθερό και το wifi του δυνατό πολύ. Αν στο στείλουν μπορείς να το βάλεις επάνω δουλεύει και στο adsl και τη μέρα που θα συνδεθείς στο vdsl θα έχει ανάψει κόκκινο λαμπάκι, πρέπει να σε πάρουν τηλεφωνο να ορίσεις κωδικούς πρόσβασης για το ρούτερ.

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ. Εαν εχω καποια αλλη απορια θα επανελθω!
btw το καφαο (εαν λεμε αυτο το γκρι κουτι) ειναι στη γωνια του τετραγωνου. Αρα ειμαι οκ να υποθεσω :)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Η cosmote ειναι καλη? Εχω κανει αιτηση στη HOL ενα μηνα και ακομα περιμενω και σκεφτομαι να τους ακυρωσω και ας δωσω περισσοτερα. 

Δημοσ.

Η cosmote ειναι καλη? Εχω κανει αιτηση στη HOL ενα μηνα και ακομα περιμενω και σκεφτομαι να τους ακυρωσω και ας δωσω περισσοτερα. 

Tο πιθανότερο είναι ότι δεν μίσθωσε κάποια γραμμή ακόμη ή απλά δεν υπάρχει θέση στο καφάο. Για οτε δεν χρειάζεται κάτι, μακράν η καλύτερη και η πιο αξιόπιστη αλλά με αντίστοιχο τιμολογιακό τίμημα και επίσης 99.9% θα σε εξυπηρετήσει μέσα σε λίγες μέρες πλην απροόπτων. 

Δημοσ.

καλή χρυσή αλλά εγώ είχα θέμα με της τιμές αλλά είχαμε συμφωνησει και αλλα μας τιμολογούσαν 

Αυτο το ειχα και με τη HOL. Ειδικα τωρα που μου εληξε το συμβολαιο και δε με ενημερωσαν, ηρθαν κατι διπλοι λογαριασμοι.. Και εχω προπληρωσει και εναν στην αρχη. Και συνεχιζουν να μου στελνουν λογαριασμους για ενα μηνα μπροστα. Περιμενω μια βδομαδα και την κανω απο εκει μου φαινεται.

Δημοσ.

Μαλλον ειναι παγια τακτικη..
Χτες μιλαγα στο τηλ με τη ΗΟL και μου λεει "σας ειχαμε ενημερωσει οταν κανατε το συμβολαιο ποτε ληγει" Της λεω, "τωρα πειτε μου οτι αστειευεστε... μου λετε οτι 2 χρονια πριν σε SMS ελεγε ποτε ληγει το συμβολαιο μου και επρεπε εγω να το θυμαμαι να σας καλεσω απο μονος μου για ανανεωση για να μη χρεωθω διπλα". Και απανταει "Δεν ειναι η τακτικη μας να καλουμε πριν την ληξη των συμβολαιων, ο πελατης ειναι υπευθυνος για αυτο"
"ειναι ομως τακτικη σας να καλειται για οποιοδηποτε αλλο λογο που αφορα χρηματα που σας οφειλουμε η προκαταβαλουμε ομως, και πολλες φορες μαλιστα. Εκει ειστε συνεπεστατοι και pro active."

Παλι καλα που ηταν απο το τηλεφωνο γτ απο κοντα μαλλον δε θα συγκρατουσα τα νευρα μου. Θα ελεγα απαραδεκτη εταιρια, αλλα δε νομιζω καν οτι ειναι θεμα εταιριας. Και στην cosmote και παντου συμβαινουν ολα αυτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...