Προς το περιεχόμενο

mini hifi

dijkstraJ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα να ρωτησω επειδη ψαχνω ενα φθηνο καλο hifi ηχοσυστημα μεχρι 150 μαξ 200 ευρα για μεγαλο σαλονι αρκετα μεγαλο εχετε να μου προτινετε κατι .... Με μια προχειρη αναζητηση βρηκα αυτο πως σας φαινεται ?https://www.skroutz.gr/s/9062263/LG-CM2760.html

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

"για μεγάλο σαλόνι αρκετά μεγάλο" χρειάζεσαι κάτι σαφώς μεγαλύτερο, εκτός και αν οι απαιτήσεις σου είναι βασικές.

Το LG θα το χαρακτήριζα επαρκές για υπνοδωμάτιο, γραφείο κ.λ.π. χρήσεις, αν το "τσιτώσεις" για να καλύψει ενα μεγάλο σαλόνι αυτό θα παραμορφώνει και εσύ δεν θα ακούς.

Μάλλον πρέπει να στραφείς σε άλλη λύση με διαφοροποιημένο προς τα πάνω budget. Ακόμα και αν καταφύγεις στη λύση του LG αυτή θα είναι προσκαιρη. Είναι προτιμότερο να "χτίσεις" ενα σύστημα κομμάτι-κομμάτι, απόφαση που θα πάρεις με βεβαιότητα στο μέλλον, παρά να "πετάξεις" τα 129€ τώρα και να "ψάχνεσαι" την επόμενη.

Tα 160 (2X80) watt τα "βλέπω" ως μουσικά και όχι RMS ..............

Καλό θα ήταν να το "ακούσεις" πριν αποφασίσεις (φρόντισε να έχεις μαζί σου κάποια mp3 της μουσικής που ακούς). Ισως και να καλύπτει τις ανάγκες σου.

• Like 2

Το αρκετα μεγαλο εμαθα οτι ειναι 65 τετραγωνικα αλλα ψηλοταβανο 5 μετρα ... απλα το budget προς το παρον ειναι μικρο για αυτο κοιταγα ολοκληρωμενο ... Εσυ τι θα μου προτινες ?

Δεν θα κανει τιποτα, για τοσο μεγαλο χωρο, απλα θα πεταξεις τα λεφτα σου. Εκτος αν απλα θες κατι να "ακουγεται" οτι απο καπου παιζει μουσικη.

Εγω θα σου ελεγα να παρεις ενα φθηνο και να καρφωσεις 2.1 ή 5.1 ηχεια υπολογιστη.

Ετσι κι αλλιως τα ηχεια τους σε αυτα τα λεφτα ειναι χαλια. Για πεταμα.

Μη ντρεπεσαι. Κι εγω αυτο ειχα κανει οταν ημουν φοιτητης.

Δες για μεταχειρισμενο ενισχυτη και ηχεια, σε αυτα τα λεφτα δεν καλυπτεις τετοιο χωρο...αληθεια 5 μετρα υψος τι ειναι; αιθουσα εκδωλωσεων;

απλα ενα ακυρο σαλονι ψηλοταβανο ναι ειναι κουλο δεν ξερω ... απο καινουργια πειτε μου καμια προταση με τι θα ξεκινουσατε και που θα καταληγατε?

Κοιτα , εγω θα επαιρνα ενα ζευγαρι ηχεια με 100-150 (μεταχειρισμενα-καινουργια )και ενα μεταχειρισμενο δικαναλο ενισχυτη με 100 ευρω 

μονοδρομος το μεταχειρισμενο σε αυτα τα λεφτα και για τον χωρο που θες

ενισχυτης - ζευγος ηχειων

mini - midi - ηχεια υπολογιστων απλα πεταμενα λεφτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...