stefanos_th Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Εχω one plus one 64 και το εχω φλασαρει Ressurection Remin με twrp. Οσο ειχα cyanogen mod εβγαζε notification για update, το κατεβαζες το εγκαθιστουσε και εκανε επανεκινηση [OTA] τωρα βγαζει notification και μου κατεβαζει το αρχειο zip της καινουριας rom. πρεπει να μπω twrp και να το φλασαρω, αφου πρωτα κρατησω back up. Θελω να ρωτησω ολες οι custom rom κανουν manual update η ατυχησα εγω. Υπαρχει τιποτα που μπορω να κανω ?
saruman123 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Η καθε custom έχει το δικό της τρόπο update. Η cyanogen έχει αυτό που είπες ....
tsilitheo1 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Νικολα,ο φιλος νομιζει οτι η cyanogenmod ηταν το "επισημο" ανδροιδ και η ρεσαρεξιον που φλασαρε ηταν η καστομ.... Φιλε μου και η σιανοτζεντ καστομ ρομ ειναι. Απλα το 1+1 βγηκε απο το κουτι με αυτην
stefanos_th Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 τωρα που εχω twrp αν φλασαρω unofficial cyangen mod 14 θα εχω ota η παλι manual updates ?
saruman123 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Και η πρώτη που φορούσε unofficial ήταν οπότε ναι θα έχεις λογικά OTA με την cyangen
stefanos_th Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 επιστρεφω 6 μηνες μετα για να απαντησω στο ερωτημα μου. Φλασαρα lineage OS με twrp και κανει OTA Update οπως εκανε και το cyanogen.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα