Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα , εχω φτιαξει ενα καινουριο pc και εχει θεματακια στην θερμοκρασια του gpu και της cpu. 
Για την καρτα γραφικων , οταν ειναι στην αδρανεια ο υπολογιστης (αντε κανα chrome ανοικτο ) ειναι σε σταθερη θερμοκρασια 63-65 βαθμους και απο οτι διαβασα δεν ειναι φυσιολογικες οι τιμες αυτες .. οταν τρεχω ομως το afterburner που  εχω ρυθμισει την "καμπυλη" το πηγαινε τους 43-46 . Εχω προσπαθησει να ρυθμισω την καμπυλη απο το control panel της nvidia αλλα καμια αλλαγη.. 
Οσο για τον επεξεργαστή οταν ειχα κατεβασει ενα προγραμμα που μου εδειχνε απλα τις θερμοκρασιες των parts μου εδειχνε οτι ανα διαστηματα (των περιπου 10 λεπτων ) η θερμοκρασια ξαφνικα απο τους 36 πχ βαθμους εφτανε στιγμιαια τους 70 με αποτελεσμα να ο ανεμιστηρας να φτασει στο peak του και να ακουστει ενα ενοχλητικο βουητο . Ολαα αυτα στιγμιαία (ακουγεται το βουητο για 2-3 sec και μετα επιστρεφει στα νορμαλ επιπεδα ) . 
Να επισημανω οτι ολοι οι drivers και το bios ειναι ενημερωμενα  και εχω κανει 2-3 φορματ μήπως ειχε παει κατι λαθος την 1η -2η φορα με τους drivers αλλα τιποτα! 

-cpu : i7 7700k
-gpu: nvidia gtx 1060 gigabyte

-motherboard: gigabyte gaming 3 H270

Δημοσ.

Για την καρτα γραφικων πρεπει να φτιαξεις ενα προφιλ στο προγραμματακι της (afterburn κτλ) για να τρεχει τους ανεμιστηρες οπως πρεπει και για τον επεξεργαστη θελει μια καλη ψυκτρα η΄κι ενα καλο delid... Α! Και μια καλη παστουλα εννοειται! 

Α ρε ιντελ-ψησταριες.... Ολο κυκλους κανει η ζωη.... :P

Επισης κοιτα και ποσο ρευμα δινει στον επεξεργαστη γιατι αν ειναι στο αυτοματο, μαλλον δινει αβερτα!

Αφου αλλος πληρωνει! :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...