Gigamestin Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Γεια στην παρέα.Μου εδωσαν ενα ρουτερ απο παλια συνδεση(ote at work).Επειδή εχω το κλασσικό baudtec το μικρο σκέφτηκα να το αλλαξώ.Ενω βρηκα τις ρυθμισεις και μπηκα στην σελιδα του isp μετα καπου το εχασα ενω εκανα κανονικα τον αυτοματο οδηγο ρυθμισης.Μπορεις καποιος να βοηθησει?Η συνδεση που εχουμε τωρα ειναι vodafone με ρουτερ οτε ομως.Πρέπει μηπως να μεταφερω κατι?
tsilitheo1 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Στις ρυθμισεις βαλε: PPPoE username: [email protected] PPPoE password: guest
Gigamestin Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Στις ρυθμισεις βαλε: PPPoE username: [email protected] PPPoE password: guest Μετα χρειαζεται να κανω κατι αλλο?
Gigamestin Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Save.... Οπου guest βαζω το username και password του ρουτερ που λειτουργω τωρα?
tsilitheo1 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Φιλε μου...μπες στην σελιδα του ρουτερ με τους κωδικους που ηδη εχεις. Καθως προχωρα ο αυτοματος οδηγος ρυθμισης που λες θα σου ζητησει ππποε γιουσερνειμ... Βαζεις [email protected] και για πασγουορντ βαζεις guest
Gigamestin Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Φιλε μου...μπες στην σελιδα του ρουτερ με τους κωδικους που ηδη εχεις. Καθως προχωρα ο αυτοματος οδηγος ρυθμισης που λες θα σου ζητησει ππποε γιουσερνειμ... Βαζεις [email protected] και για πασγουορντ βαζεις guest Εκανα ακριβως οτι μου ειπες και δεν δουλεψε
tsilitheo1 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 https://statheri.vodafone.gr/support-category/idiotes Πατα το πρωτο λινκ ρυθμισεις εξοπλισμου
mitsus Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Το ρουτερ τι ειναι? AnnexΑ ή AnnexB? Το γραφει στο αυτοκολλητο. Αν ειναι ειναι ΑnnexB δεν κανει, ειναι για ISDN γραμμη
Gigamestin Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Παιδιά επειδή έλειπα δεν μπορουσα να απαντησω.Για Pstn Γραμμη ειναι αλλα δεν παιζει με τιποτα.Μηπως θελει καποια αλλαγη το πρωτοκωλλο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα