stagml Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Έχω το router Speedport Entry 2i της CosmoteTV, με ευρυζωνική 24αρα συνδεδεμένο με LAN σε υβριδικό CosmoteTV (δουλεύει με κεραία). Τον τελευταίο καιρό όταν φορτώνω torrent ή κατεβάζω εφαρμογή στο κινητό, πραγματικά μπουκώνει και δεν αφήνει bandwidth για χρήση από άλλους. Τα προγράμματα είναι σωστά ρυθμισμένα. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που μπορώ να κάνω; Κάποιο aftermarket ευρυζωνικο να συνεργάζεται με CosmoteTV και Cosmote? Υπάρχει κάποιο νεότερο router από Cosmote? ΥΓ: έχω μαρτυρήσει από την ημέρα που με "έπεισαν" να πετάξω το tplink μου και να πάω σε ευρυζωνική...
bill2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 αν έχεις τηλεφωνία voip δηλαδή πάνω στο ρουτερ δεν μπορεις να απαλαγεις απο αυτο το ρουτερ για αρχη κάνε ενα ρεσταρτ ίσως κάποια αναβάθμιση
nfreskakis Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Έχω το router Speedport Entry 2i της CosmoteTV, με ευρυζωνική 24αρα συνδεδεμένο με LAN σε υβριδικό CosmoteTV (δουλεύει με κεραία). Τον τελευταίο καιρό όταν φορτώνω torrent ή κατεβάζω εφαρμογή στο κινητό, πραγματικά μπουκώνει και δεν αφήνει bandwidth για χρήση από άλλους. Τα προγράμματα είναι σωστά ρυθμισμένα. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που μπορώ να κάνω; Κάποιο aftermarket ευρυζωνικο να συνεργάζεται με CosmoteTV και Cosmote? Υπάρχει κάποιο νεότερο router από Cosmote? ΥΓ: έχω μαρτυρήσει από την ημέρα που με "έπεισαν" να πετάξω το tplink μου και να πάω σε ευρυζωνική... Φίλε μου καλημέρα. Απο τη στιγμή που το Cosmote TV που έχεις είναι υβριδικό δεν έχεις κανένα περιορισμό στο router που θα χρησιμοποιήσεις αφου ο αποκωδικοποιητής συνδέεται σε οποιαδήποτε LAN πόρτα και δε χρειάζεται διαφορετικό configuration. Το πρόβλημα σου είναι οτι θέλεις ένα router που να μπορεί να δεχτεί VoIP λογαριασμό για την τηλεφωνία. Εγω έχω εγκαταστήσει και σου προτείνω ανεπιφύλακτα το FritzBox 7360 SL. Είναι πολύ σταθερό router με πολλές δυνατότητες το οποίο είναι βέβαια πολύ ακριβό αλλά μπορείς να το βρείς μεταχειρισμένο απο Γερμανία σε πολύ καλή τιμή. Όταν το προμηθευτείς θα πρέπει να επικοινωνήσεις με τον ΟΤΕ για να σου δώσουν τους κωδικούς για την τηλεφωνία ώστε να τους περάσεις μέσα και θα είσαι οκ. Αυτο που δεν ανέφερες πάντως είναι η ταχύτητα στην οποία κλειδώνει το router που έχεις τώρα. Αν είναι πολύ χαμηλή δε θα καταφέρεις τίποτα ακόμα και το καλύτερο router που κυκλοφορεί να βάλεις.
stagml Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Ευχαριστώ για την απάντηση Η ταχύτητα μου είναι 1,1-1,2 MB/sec Ο ΟΤΕ θα μου τα δώσει τα στοιχεία χωρίς κάποιο πρόβλημα, σωστά; Αυτό το ρουτερ στην φωτό κάνει; Υπάρχει κάποιο άλλο site για πιο φτηνά;
nfreskakis Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Ευχαριστώ για την απάντηση Η ταχύτητα μου είναι 1,1-1,2 MB/sec Ο ΟΤΕ θα μου τα δώσει τα στοιχεία χωρίς κάποιο πρόβλημα, σωστά; Αυτό το ρουτερ στην φωτό κάνει; Υπάρχει κάποιο άλλο site για πιο φτηνά; Εντάξει καλή είναι η ταχύτητα Θα κάνεις αίτηση στο 13888 και θα σου στείλουν τα στοιχεία με SMS στο κινητό που έχεις δηλώσει. Η φώτο που έχεις δεν ανοίγει να τη δω αλλά ψάξε στο ebay για Fritzbox 7360SL
sakis_1 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Από πότε ο ΟΤΕ δίνει τους κωδικούς για το voip? Αυτό που ξέρω είναι ότι σου λένε να παίξεις σε bridge mode το ρουτερ σου με το ρουτερ του ΟΤΕ. Άρα δεν χρειάζεται να πάρεις ρουτερ εμπορίου που να έχει voip. Εκτός αν κάτι έχει αλλάξει τις τελευταίες μέρες και δεν το ξέρω.
stagml Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Ναι μόλις τους πήρα. Μου είπαν ότι το voip δεν θα λειτουργήσει γιατί οι κωδικοί αλλάζουν συχνά. Αυτό με το bridge μια ή άλλη δεν είναι; εφόσον ο διαμεσολαβητής είναι πάλι το ρουτερ της Cosmote?
timos71 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Από πότε ο ΟΤΕ δίνει τους κωδικούς για το voip? Αυτό που ξέρω είναι ότι σου λένε να παίξεις σε bridge mode το ρουτερ σου με το ρουτερ του ΟΤΕ. Άρα δεν χρειάζεται να πάρεις ρουτερ εμπορίου που να έχει voip. Εκτός αν κάτι έχει αλλάξει τις τελευταίες μέρες και δεν το ξέρω. Από την αρχή του 2017 έχουν αλλάξει πολιτική και δίνουν τους κωδικούς. Παρόλα αυτά οι κωδικοί που δίνουν δεν είναι μόνιμοι αλλά σου δίνουν ένα περιθώριο κάποιων ωρών για να τους ενεργοποιήσεις από τον εξοπλισμό σου και μετά παίζει απροβληματιστα για πάντα.
rfc Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Μεσα σε μια ωρα πρεπει να γινει η ενεργοποιηση.
stagml Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Επίσημα ο ΟΤΕ στο τηλέφωνο μου είπε ότι θα έχω πρόβλημα πολύ συχνά γιατί τους αλλάζουν συνέχεια.
rafa1919 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Επίσημα ο ΟΤΕ στο τηλέφωνο μου είπε ότι θα έχω πρόβλημα πολύ συχνά γιατί τους αλλάζουν συνέχεια. Θα κάνεις αυτό που είπε ο jkoukos πολλάκις σε άλλα posts: Εφόσον λάβεις το μήνυμα με τον νέο κωδικό θα συνδέσεις αμέσως το speedport στη γραμμή για να τους "τραβήξει" αυτόματα και να μη σου αλλαχθεί στο μέλλον αν ξαναβάλεις για τον α,β λόγο το speedport πάλι εν ενεργεία κι έπειτα θα το αποσυνδέσεις και θα σεττάρεις τις IP τηλεφωνικές συσκευές σου με τον κωδικό εντός μίας ώρας από την παραλαβή του μηνύματος στο κινητό σου. Δε θα έχεις θέμα μετά να σου αλλάξει αυτόματα ο κωδικός. 1
stagml Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Φίλε συγνώμη αλλά με την σύνταξη αυτή και χωρίς τα σημεία στίξης πραγματικά δεν βγάζω νόημα Και πάλι συγνώμη. Αν μπορείς στείλε μου το μήνυμα αυτού του παιδιού καθότι δεν ξέρω που είναι γραμμένο. Αν μπορείς και σε απλά bullets με την σειρά: 1. Στέλνω μήνυμα 2. Συνδέω ρουτερ 3... Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα