thory Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Υπάρχει κάποιο αξιόπιστο free πρόγραμμα που να κάνει αυτή τη δουλειά?
coffeex Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Μπορείς να το κάνεις με το Terminal, κοίτα στο youtube υπάρχουν αρκετά videos που σου δείχνουν όλα τα βήματα αναλυτικά.
thory Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Επειδή δεν είμαι πολύ εξοικειωμένος με τα Mac ακόμη μήπως υπάρχει κάποιο προγραμματακι να το κάνει; κάτι σαν το paragon αλλά free?
diaol Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Κατεβασε το Paragon Ntfs for Mac , ειναι αξιοπιστο και δοκιμασμενο.Απλα κανεις mount τον δισκο σου και κανεις οτι ενεργεια θελεις .
7beast Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 το οποιο ομως δεν ειναι δωρεαν. Αν και το έχω αγορασμένο εγώ, νομίζω πως έχει trial.
Piterakos83 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δωρεάν και αξιόπιστο λίγο δύσκολο. παλαιότερα είχα δοκιμάσει Site: αυτό αλλά δεν ξέρω αν δουλεύει σε sierra.
basilis5 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Η φαση εναι paragon ntfs ή tuxera. Εγω πηρα το 1ο επειδή ήταν πιο φθηνό, από εδώ 16 euro. Έχει κάποιο affiliate to link, δεν ειναι δικο μου, εγω το πηρα από εδώ για πιο φθηνά. h*ttps://paragon.cleverbridge.com/80/?affiliate=40962&scope=checkout&cart=164265&coupon=YXC-WFX-PGH αν θες να ακολουθησεις τον σύνδεσμο, βγάλε το αστεράκι μπροστά από το https το λινκ το βρήκα μέσω αυτού: http://macntfs.com/paragon-ntfs-coupon-discount-and-promotion-code-update/
mindreader Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Ασχολουμαι χρονια με mac. Ενω υπαρχει ομογενοποιηση και συγκλιση σε πολλα θεματα με των κοσμο των windows, σε αυτο το θεμα, σωνει ντε και καλα πρεπει να πας να αγορασεις προγραμμα για κατι που κατ'εμε θα επρεπε να ειναι ενσωματωμενο ή αυτονοητο. Και οχι μονο αυτο, αλλα οταν αλλαζεις σε νεα εκδοση του mac os, παλι απο την αρχη να μην παιζουν οι προηγουμενες εκδοσεις tuxera ή paragon, και να θυμομαστε οτι ολα καλα στο mac, αλλα αυτο το προβλημα ειναι το απολυτο σπασιμο. Η apple επρεπε να εχει δωσει εγγενη λυση σε αυτο το θεμα, παρα να αγνοει οτι ολο το υπολοιπο συμπαν, καλως ή κακως, εχει ntfs...δεν μπορεις να κλεινεις τα ματια...
Illuvatar1981 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Υπάρχουν λύσεις και μάλιστα όχι απαραίτητα επί πληρωμή. Δες εδώ. Το NTFS 3G φαντάζομαι ότι είναι αυτό που πρότεινε και ο φίλος coffeex πιο πάνω όπου η διαδικασία γίνεται μέσω του Terminal.
mindreader Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Ενταξει, free λυσεις μπορει να ειναι, αλλα το να προτεινουμε terminal δεν ειναι και οτι ευκολοτερο για τον μεσο χρηστη...
coffeex Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Υπάρχουν λύσεις και μάλιστα όχι απαραίτητα επί πληρωμή. Δες εδώ. Το NTFS 3G φαντάζομαι ότι είναι αυτό που πρότεινε και ο φίλος coffeex πιο πάνω όπου η διαδικασία γίνεται μέσω του Terminal. Όχι, δεν χρειάζεται να κατεβάσεις κάτι απλά μία εγγραφή στο fstab αρκεί.
Illuvatar1981 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Όχι, δεν χρειάζεται να κατεβάσεις κάτι απλά μία εγγραφή στο fstab αρκεί. +1 Ναι γίνεται και με sudo nano /etc/fstab, κλπ. Στο άρθρο που έβαλα στο link αναφέρεται και σε αυτή τη λύση.
mindreader Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Γνωριζει κανεις, αν εχει κατεβασει/εγκαταστησει/δοκιμασει, αν η εκδοση 2016.1 του tuxera ntfs, παιζει με την νεα εκδοση του λειτουργικου High Sierra?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα