Rafaelpap Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Ναι ουαου ειναι καταπληκτικο για τα λεφτα του Ναι ουαου λαμπιριζει εχει φωτακια.... ΟΜΩΣ: Ειχα αποφασισει να παρω απο Ελλαδα απο τον επισημο μεταπωλητη το συγκεκριμενο με red switches. Μεσα σε εναν μηνα χαλασαν 3 κουμπιά. Οταν λεω χαλασαν αρχισαν να μην ανταποκρινονται καθολου ή να γραφουν διπλα τα γραμματα. Μετα παω και τους λεω τι εγινε και το φτιαχνουν οι ιδιοι και δυστηχως ξανα χαλασε ενα πληκτρο διαφορετικο απο αυτα που εφτιαξαν. Τους λεω λοιπον να μου δωσουν με μπλε διακοπτες. Και ειμαι εδω μετα απο κανα διμηνο με τους μπλε διακοπτες να δω ξανα οτι το Δ αλλες φορες το παιρνει διπλο ΔΔ και αλλες φορες να μην το παιρνει καθολου. Ενταξει ειπαμε θελουμε μηχανικο με φωτακια αλλα θελουμε να κανουμε και σωστα την δουλεια μας. Τωρα το κακο ειναι οτι δεν μπορω να παρω λεφτα πισω οποτε ή το επισκευάζουν αυτοι, ή παιρνω το ιδιο καινουριο με προσευχη ή παιρνω αλλο προιόν σε αυτά τα λεφτά. Και λεω αντε ας παρω προιόν καινούριο, κάτι άλλο. Έλα όμως που όλα είναι κινεζιές. Πάρτα τώρα τζάμπα 50+ ευρώ. Πολύ ωραια. Η γνώμη δικιά σας.
UsualSuspect__ Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Αυτό το θέμα το χω κ εγώ αλλά βαριέμαι να ασχοληθώ.. Το πήρα από gearbest πριν κανα 3μηνο.
Rafaelpap Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Αυτό το θέμα το χω κ εγώ αλλά βαριέμαι να ασχοληθώ.. Το πήρα από gearbest πριν κανα 3μηνο. Αν το επαιρνα απο gearbest θα εκλαιγα τα λεφτα μου. Τωρα τουλαχιστον το αλλαζουν αλλα αυτο θα γινεται μεχρι να περασει ο ενας χρονος που εχω εγγυηση και μετα παλι αλλα 100 ευρω να παρω κανενα brand καλο γιατι μας την εκαναν οι κινεζοι με την φτηνοδουλεια τους
BlueBlood7 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Σε μένα έχει χάσει το χρώμα του το πλήκτρο Ζ. Ενώ βάζω το κίτρινο φως, όλα φέγγουν κίτρινο και το Ζ κόκκινο.
Rafaelpap Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Σε μένα έχει χάσει το χρώμα του το πλήκτρο Ζ. Ενώ βάζω το κίτρινο φως, όλα φέγγουν κίτρινο και το Ζ κόκκινο. Κινεζιες
7nisiotis Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Σε μένα έχει χάσει το χρώμα του το πλήκτρο Ζ. Ενώ βάζω το κίτρινο φως, όλα φέγγουν κίτρινο και το Ζ κόκκινο. Νομίζω υπάρχει συνδιασμός κουμπιών όπου κανει reset το πληκτρολόγιο. Το έχεις δοκιμάσει;
UsualSuspect__ Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Νομίζω υπάρχει συνδιασμός κουμπιών όπου κανει reset το πληκτρολόγιο. Το έχεις δοκιμάσει; Το FN και το ESC πατάς για να γίνει αυτό
7nisiotis Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Btw ts πώς έχεις συνδεδεμένο το πληκτρολόγιο. Με ps2 ή usb;
BlueBlood7 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Νομίζω υπάρχει συνδιασμός κουμπιών όπου κανει reset το πληκτρολόγιο. Το έχεις δοκιμάσει; Δεν κάνει κάτι αυτό. Είναι πρόβλημα παιδιά. Κάποιες φορές επανέρχεται το χρώμα του για κανα λεπτό και μετά πάλι τα ίδια. Και δεν το κάνει σε όλα τα χρώματα. Π.χ. όταν επιλέγω το κόκκινο τότε όλα είναι σωστά.
Whitefanged Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Ζήτα αντικατάσταση με καινούριο και πούλα το σφραγισμένο. Έχει μεγάλη ζήτηση το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο, θα το πουλήσεις εύκολα. Τσέκαρε για καμιά προσφορά σε logitech ή corsair που τρέχουν κατα περιόδους. 1
Rafaelpap Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Ζήτα αντικατάσταση με καινούριο και πούλα το σφραγισμένο. Έχει μεγάλη ζήτηση το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο, θα το πουλήσεις εύκολα. Τσέκαρε για καμιά προσφορά σε logitech ή corsair που τρέχουν κατα περιόδους. Και που να το πουλήσω ρε αδερφέ;
Whitefanged Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Εδω στις αγγελες. Θα εκλπαγω αν δεν το πουλησεις αμεσα.
Rafaelpap Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Εδω στις αγγελες. Θα εκλπαγω αν δεν το πουλησεις αμεσα. Σε ευχαριστω πολυ φιλε αυριο θα τους στειλω email γιατι αυριο ανοιγουν απο διακοπες και βλεπουμε. Τους ζηταω αρχικα επιστροφη χρηματων και αν δε τοτε το πουλαω εδω. Να 'σαι καλα θα σε ενημερωσω σε μηνυμα τι γινεται. Καλη συνεχεια.
Whitefanged Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Επιστροφή χρημάτων είναι το καλύτερο! Αν σου δώσουν αντικατάσταση ΜΗΝ ΤΟ ΑΠΟΣΦΡΑΓΙΣΕΙΣ. Ουτε για να τσεκαρεις αν δουλευει, ουτε για κανενα λογο. Χανει αξία. Όπως είναι σφραγισμένο με τα χαρτιά του το σπρώχνεις στις αγγελίες. Να 'σαι καλά και καλή επιτυχία. 1
Amaretos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Τι να σου πω, ατυχια? Εχω 2 ενα σπιτι ενα στην δουλεια, το 1 πανω απο χρονο δεν εχουν παθει το παραμικρο...και γραφω πολυ πραμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα