NIKOSKURT Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 παιδες .. περιεργο θεμα με οθονη ... εχω μια lg23ea53 . και εχει καμια βδομαδα . για να ανοιξει ανοιγοκλεινω το pc καμια 20αρια φορες... στην αρχη νομιζα ειναι απο το κουτι .αλλα οχι ...αυτο που κανει ειναι στο πρωτο beep απο το pc και το boot ... ανοιγει για 1 δευτερο η οθονη και μετα κλεινει .... και αυτο γινετε πολλες φορες .μεχρι καποια στιγμη που θα ανοιξει.και δεν βγαζει no signal πλεων.. ενω στην αρχη το εβγαζε. λες και πρεπει να ζεσταθει πρωτα. αν ανοιξει δεν βγαζει καποιο θεμα οσες ωρες και να ειναι ανοιχτη . επισης αν ειναι ανοιχτο το pc και κλεισω μονο την οθονη και παω να την ξανα ανοιξω μετα απο 3-4 λεπτα θα κανει το ιδιο . οποτε ξερει κανεις κατι? ειναι κανα γνωστο θεμα με πυκνωτες κτλ ?
jgeorgiou Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 ναι , 99% κάποιος πυκνωτής είναι σκασμένος αν είσαι εντός εγγυησης , σε καλύπτει η LG αν είσαι εκτός , ανοιξε την εσυ με προσοχή και δες ποιος έχεις "σκάσει" και αντικατεστησε τον (αν δεν μπορείς εσύ , βρες κάποιον που ξέρει να χρησιμοποιεί κολλητήρι) 1
coolerman Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 έχει εξωτερικό τροφοδοτικό νομίζω..τα κουμπιά είναι αφής;; μέτρησε με πολύμετρο τι τάση "βγάζει" το καρφί. αν έχει εγγύηση κάλεσε την Lg. 1
NIKOSKURT Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 έχει εξωτερικό τροφοδοτικό νομίζω..τα κουμπιά είναι αφής;; μέτρησε με πολύμετρο τι τάση "βγάζει" το καρφί. αν έχει εγγύηση κάλεσε την Lg. δεν ειναι αφης φιλε ... και χωρις εγγυηση . για την ωρα βρηκα μια πατεντα. ανοιγω μια φορα το pc . βγαζω το hdmi απο την gpu μεχρι να βγαλει no signal και μετα απο 2-3 λεπτα οταν το συνδεω ανοιγει μια χαρα . θα δω πως παει και καποια στιγμη θα την ανοιξω να δω πυκνωτες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα