Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχεις βαλει την ιδια 3 φορες φιλε μου.

Δεν βλέπω ίδιες κάρτες :ph34r:

@JohnAthanas

Πέρα από το ότι είναι υπερκοστολογημένες, η μόνη διαφορά τους είναι ότι η G1 παίρνει έξτρα τροφοδοσία (σε ενδιαφέρει αυτό μόνο αν ασχοληθείς ποτέ με OC πέρα απ' αυτό που δίνει η εταιρεία). Τα fps που θα πιάνεις θα είναι τα ίδια.

Υπήρχε θέμα να ρωτήσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Ποια μου προτείνετε να αγοράσω ? Δεν σκέφτομαι για κάποιο oc προς το παρόν

Ποια μου προτείνετε να αγοράσω ? Δεν σκέφτομαι για κάποιο oc προς το παρόν! Να περιμένω να πέσουν οι τιμες πρώτα? Λέτε να γίνει σύντομα?

Δημοσ.

Να περιμένω να πέσουν οι τιμες πρώτα? Λέτε να γίνει σύντομα?

κανείς δεν μπορεί να το ξέρει,όσο συνεχίζουν οι μπ...ρδοι να αγοράζουν κάρτες για mining έτσι θα είναι οι τιμές.

όσο για το ποια κάρτα να πάρεις.

Ο υψηλότερος χρονισμός σημαίνει και παραπάνω fps,οχι τρελά νουμερα (πχ η μια το παιζει στα 50 καρε και η αλλη στα 70)αλλα απο 50 θα πας 54-55 και μπορεί να λέω πολλά.

Δημοσ.

Σε αυτες τις τιμες ειναι κοροιδια. Εγω θα κοιταγα σε μεταχειρισμενες με εγγυηση και αν δεν εβρισκα αυτο που θελω σε καλη τιμη,μια προχειρη φτηνη λυση μεχρι να φυγει αυτη η ασχημη περιοδος που μην γελιομαστε,συμφερει και τις εταιριες γιατι βρισκουν αφορμη να πουλανε τις καρτες τους σε υψηλες τιμες.

Δημοσ.

Όποια 1050ti και να πάρεις θα είσαι στα ίδια περίπου. Σκέψου ότι η δικιά μου Palit StormX χωρίς έξτρα τροφοδοσία και με έναν ανεμιστήρα τρώει άνετα +210mhz στο core και πάνω από +500mhz memory (πάει και +1000 σταθερά και δεν ξέρω γιατί, μου φαίνεται πολύ αλλά είναι τελείως stable). Φυσικά οι κάρτες έχουν GPU Boost 3.0 που ούτως ή άλλως τις κάνει overclock πάνω από τα specs, ανάλογα με την θερμοκρασία. Η δικιά μου μαζί με το OC κάθεται τριγύρω από τα 1800mhz core, 4500mhz memory, 59 βαθμούς C και με τον ανεμιστήρα στο 40%. Το μόνο που θα σου δώσει μια πιο ακριβή υλοποίηση είναι έξτρα πιν τροφοδοσίας για να ανεβάσεις ίσως voltage και power limit. Δεν θεωρώ ότι αξίζει την διαφορά τιμής.

• Like 2
Δημοσ.

Επειδή βλέπω στα άλλα θέματα σου ότι έχεις φαγωθεί να πάρεις τον G4560 αντί για Ryzen τότε μείνε με την ενσωματωμένη που έχει μέχρι να μαζέψεις λεφτά να πάρεις σοβαρή κάρτα γραφικών. Αν πας σε Ryzen δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, αλλά και πάλι μην πάρεις αυτές που δείχνεις.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή βλέπω στα άλλα θέματα σου ότι έχεις φαγωθεί να πάρεις τον G4560 αντί για Ryzen τότε μείνε με την ενσωματωμένη που έχει μέχρι να μαζέψεις λεφτά να πάρεις σοβαρή κάρτα γραφικών. Αν πας σε Ryzen δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, αλλά και πάλι μην πάρεις αυτές που δείχνεις.

τι εννοεις δεν μπορω να το κανω αυτο ?? δες σκεφτομαι οτι αν παρω το ιντελ θα περισεψουν λεφτα για μια καλυτερη καρτα ! απλα απο οτι μ λετε δεν αξιζει να αγορασω τωρα καρτα οποτε ψαχνω καποια φθηνη λυση ! επισης βρηκα και αυτες http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/soundvideocards/958085-%CF%80%CF%89%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B5-%CE%BA%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-gtx-geforce-750-ti-2gb-oc-%CF%83%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%AE-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7/

http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/soundvideocards/958451-msi-geforce-gt-710-2gb/

http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/soundvideocards/958489-%CE%BA%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-nvidia-gtx-580/

Δημοσ.

Οι Ryzen δεν έχουν ενσωματωμένη κάρτα γραφικών ενώ οι Intel έχουν. Οπότε μην σπαταλήσεις τώρα χρήματα για τέτοιες κάρτες γραφικών, πάρε Pentium G4560 ή G4600 και όταν μαζέψεις λεφτά βάλε μια 1050ti ή 1060 (το μάξιμουμ για τους Pentium) και τέλος.

Δείχνεις κάρτες από χρέπια μέχρι απλά παλιές και ξεπερασμένες με τιμές 40-80€. 80€ είναι ο επεξεργαστής και έχει κάρτα γραφικών ήδη μέσα, βάζεις το hdmi στην motheboard και δείχνει. Μόνο αν πήγαινες σε Ryzen θα άξιζε αυτό το χρέπι που έχεις βάλει με 10€ ίσα για να έχει σήμα η οθόνη μέχρι να πάρεις κάρτα. Αλλά ο G4600 με τον Ryzen 3 1200 έχουν κοντά 40€ διαφορά, που είναι το 25% της τιμής μια 1050 ti. Εσύ ξέρεις.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...