driftingcris Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Καλησπερα! Υπαρχει καποιος τροπος να κανω limit το upload speed σε μια συγκεκριμενη συσκευη? Το ρουτερ μου ειναι το technicolor TD5136v2, και η συνδεση ειναι 24αρα forthnet (nova?). Θελω να το κοψω λιγο καθως, οποτε γινεται upload το ping στα διαφορα παιχνιδια(csgo, quake live, overwatch κλπ) ανεβενει στα 400ms. Ευχαριστω! ps. ξεχασα να πω πως η συσκευη ειναι λαπτοπ, αλλα ειναι συνδεμενο μεσω ethernet.
isay Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 μπορεις να εγκαταστησεις το netlimiter και να ρυθμίσεις το bandwidth https://www.netlimiter.com/
driftingcris Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 μπορω να το ρυθμισω ομως το τον δικο μου υπολογιστη, και οχι απο το λαπτοπ? γιατι το λαπτοπ δεν δουλευει σταθερα σε αυτο δικτυο.
isay Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Θα το εγκαταστήσεις στο μηχάνημα που θες να υπάρχει περιορισμός. Μετα οπουδήποτε μπαινει αυτό το μηχάνημα (σε οποιο δικτυο) θα εχει περιορισμο ταχυτητας εκτός αν τον αφαιρέσεις ή κλείσεις το πρόγραμμα. Αν το αρχικό σου ερώτημα αφορά μηχανημα άλλου που εσυ δεν εχεις προσβαση (η δε θες να ξερει ο αλλος οτι παιζει κοφτης) η μονη λύση ειναι μεσω router αν υποστηρίζει κάτι τετοιο (δεν ξέρω και δε βολευει να κοιταξω το manual)
driftingcris Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 χμ μαλιστα. θα το χειροκινητα αφου δεν παιζει αλλος τροπος ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα