De@th L0rd Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Κάποιος πιτσιρικάς ειδήμονας ασχολήθηκε με το laptop του ξαδέρφου μου και δημιούργησε ένα πρωτότυπο πρόβλημα που δεν το έχω ξανασυναντήσει. Είχα φτιάξει το λάπτοπ να μπαίνει μόνο με το guest account και είχα μόνο εγώ τον κωδικό του admin γιατί ο ξάδερφος είναι από τους γνωστούς που πατάνε ΟΚ στα πάντα και εγκαθιστούν ότι μαλακία υπάρχει. Ο "τεχνικός" μάλλον θέλοντας να του περάσει κάποιο πρόγραμμα, "έληξε" τον admin account και παρότι κάνω Login με ασφαλή λειτουργία και το Ctrl+Shift δε μπορώ με τίποτα να ενεργοποιήσω ξανά τον admin. Στον λογαριασμό guest οτιδήποτε θέλει admin privileges στο παράθυρο διαλόγου το ΟΚ button είναι γκριζαρισμένο... Help please
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Άρα εάν θέλεις να συνδεθείς με admin δε μπορείς αυτή τη στιγμή? ή σε safe mode δε σου βγάζει τον administrtor έστω με κωδικό? Εάν ισχύει το παραπάνω δες Site: εδώ αντίστροφα πως μπορείς να τα επαναφέρεις αλλά πιθανό να χρειαστείς και το iso των windows που έχεις εγκατεστημένα, για να τρέξεις τς εντολές από εκεί σε command promt.
De@th L0rd Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Άρα εάν θέλεις να συνδεθείς με admin δε μπορείς αυτή τη στιγμή? ή σε safe mode δε σου βγάζει τον administrtor έστω με κωδικό? Εάν ισχύει το παραπάνω δες εδώ αντίστροφα πως μπορείς να τα επαναφέρεις αλλά πιθανό να χρειαστείς και το iso των windows που έχεις εγκατεστημένα. Όχι δε μπορώ. Μου βγάζει όταν κάνω τον συνδιασμό πλήκτρων έναν επιπλέον λογαριασμό άλλα δε με κάνει login με τίποτα, μου λέει έληξε ο κωδικός και ο λογαριασμός είναι απενεργοποιημένος...
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δοκίμασε να μπεις σε safe mode with command promt τρέξε την εντολή net user administrator /active:yes επ_εκκίνηση και δες εάν εμφανίζεται ο λογαριασμός ή από το λογαριασμό που έχεις εάν μπορεις να τρέξεις "lusrmgr.msc" και να αλλάξεις τις ρυθμίσεις στο admin
De@th L0rd Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δοκίμασε να μπεις σε safe mode with command promt τρέξε την εντολή net user administrator /active:yes επ_εκκίνηση και δες εάν εμφανίζεται ο λογαριασμός Αυτό έκανα μόνο και μόνο για να μπορέσω να έχω την επιλογή στο login. To account όμως έχει ληγμένο Password.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Επομένως στο εμφανίζει σαν επιλογή?? τον admin εννοώ, εάν ναι κατέβασε κάτι τέτοιο ' boot cd account password changer' και άλλαξε το αφού ο άλλος χρήστης είναι περιορισμένος διαφορετικά και από command promt από το iso έξω από τα wnidows μπορείς νομίζω να το κάνεις απλά βρες τις εντολές. πχ. wmic UserAccount where Name='username' set PasswordExpires=False wmic UserAccount set PasswordExpires=False
De@th L0rd Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Επομένως στο εμφανίζει σαν επιλογή?? τον admin εννοώ, εάν ναι κατέβασε κάτι τέτοιο ' boot cd account password changer' και άλλαξε το αφού ο άλλος χρήστης είναι περιορισμένος διαφορετικά και από command promt από το iso έξω από τα wnidows μπορείς νομίζω να το κάνεις απλά βρες τις εντολές. πχ. wmic UserAccount where Name='username' set PasswordExpires=False wmic UserAccount set PasswordExpires=False Θα το δοκιμάσω στη πρώτη ευκαιρία! Thanks!
BlueBlood7 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Ακολούθα τις οδηγίες του βίντεο αλλά αντί για την εντολή net user.... γράψε την εντολή control userpasswords2. Θα ανοίξει το παράθυρο των user accounts και κάνεις reset το password. https://www.youtube.com/watch?v=qWLZPsyp0Gc
micos000 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Το hirens boot dvd restored edition έχει ένα πρόγραμμα, το konboot. Με αυτό θα μπεις με admin δικαιώματα και θα κάνεις ότι θέλεις. Δοκιμασμένο... https://www.raymond.cc/blog/login-to-windows-administrator-and-linux-root-account-without-knowing-or-changing-current-password/ Το λινκ αναφέρεται μόνο στο konboot που όμως περιλαμβάνεται στο hirens αν το έχεις ήδη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα