jgeorgiou Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 επειδή τα σκρουτζάδικα , κάνουν κατόπιν παραγγελίας ή έχουν μικρό απόθεμα που το ανανεώνουν συχνά , έχουν συνήθως το τελευταίο REV. μπορούμε στα σχόλια της παραγγελίας να το επισημάνουμε ότι θέλουμε το ΤΑΔΕ REV και πριν παραλάβουμε να το ελέγξουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimskeet2002 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 επειδή τα σκρουτζάδικα , κάνουν κατόπιν παραγγελίας ή έχουν μικρό απόθεμα που το ανανεώνουν συχνά , έχουν συνήθως το τελευταίο REV. μπορούμε στα σχόλια της παραγγελίας να το επισημάνουμε ότι θέλουμε το ΤΑΔΕ REV και πριν παραλάβουμε να το ελέγξουμε. Ωραια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Καλησπερα σε ολους! εχω το παρακατω συστημα και σκεφτομαι σιγα σιγα για αναβαθμιση: Case: Raijintek Agos CPU: FΧ-6200 3,8Ghz MOBO: MSI 990XA-GD55 RAM:Kingston Hyper X Beast 8GB CL9@1866mhzPSU: Corsair CX Modular 500watt GPU: Gigabyte Radeon R9 270 2GB WindForce 2X OC HDD: WESTERN DIGITAL WD5000AAKS 500GB SATA2 Η οθονη ειναι tubro x σε αναλυση 1920χ1080 την οποια θα την αλλαξω μιας και περιμενω καμια καλη προσφορα για 24αρα σε ιδια αναλυση.Την αναβαθμιση την σκεφτομαι λογο gaming κυριως Αυτο που σκεφτομαι ειναι να κανω μια αναβαθμιση στον επεξεργαστη να παω σε καποιο FX-8xxx να κανω μια αλλαγη στην καρτα γραφικων αλλα δεν ξερω σε τι υλοποιηση ακομα μιας και εχω χασει την μπαλα με τα γραφικα και να μπει και ενας ssd 250gb απανω στο συστημα!! Υπαρχει και η σκεψη της αλλαγης πλατφορμας σε am4 αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειμαι σε θεση να δωσω μεγαλο ποσο απο την τσεπη μιας και στην πρωτη περιπτωση θα γινει πωληση των υπαρχων parts και ισως βρω και καποια μεταχειρησμενα να μπουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 ^^ Ρώτησε εδώ καλύτερα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Ωραια! Δεν ξερω αν τις ειδες.. https://eu.evga.com/products/productlist.aspx?type=0&family=GeForce+10+Series+Family&chipset=GTX+1070 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimskeet2002 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Τις τσεκαρα ναι. Αλλα τωρα αρχισα να γλυκοκοιταζω κ την gigabyte gtx1080 windforce OC που βγαινει στα 600ε :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Aπo 1060 καταληξες σε 1080 Αν σε παιρνει μακαρι, και 1080τι ελπιζω, απλα περιμενε απο Σεπτεμβρη να δουμε εξελιξη τιμων.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimskeet2002 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Αστα να πανε. Ε λεω να με κρατησει παλι καμια 4ετια-5ετια για την επομενη αναβαθμιση οποτε ας βγει λιγο παραπανω αλλα ας αξιζει. Ειναι κ 144hz το monitor οποτε οσο περισσοτερα fps τοσο καλυτερα. Κ επειδη δουλευω κ το fusion 360 αρκετα, οταν κανω simulate κανενα βαρυ μοντελο στο CAM γονατιζει λιγο τωρα που ειμαι με i5 3570 και gtx 670. Ελπιζω να δω κ εκει μεγαλη διαφορα. Δεν νομιζω να εχουν αλλαξει πολυ οι τιμες μεχρι τοτε. Γυρω στις 1-2 Σεπτεμβριου θα κανω παραγγελια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Αστα να πανε. Ε λεω να με κρατησει παλι καμια 4ετια-5ετια για την επομενη αναβαθμιση οποτε ας βγει λιγο παραπανω αλλα ας αξιζει. Ειναι κ 144hz το monitor οποτε οσο περισσοτερα fps τοσο καλυτερα. Κ επειδη δουλευω κ το fusion 360 αρκετα, οταν κανω simulate κανενα βαρυ μοντελο στο CAM γονατιζει λιγο τωρα που ειμαι με i5 3570 και gtx 670. Ελπιζω να δω κ εκει μεγαλη διαφορα. Δεν νομιζω να εχουν αλλαξει πολυ οι τιμες μεχρι τοτε. Γυρω στις 1-2 Σεπτεμβριου θα κανω παραγγελια. mia χαρα συστημα εχεις εγω θα σ ελεγα να το κρατησεις και να βαλεις μια νεα καρτα γραφικων και εναν ssd αν δεν εχεις ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimskeet2002 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Τον CPU τον χρειαζομαι κυριως για το fusion 360 συν του οτι με τα πραγματα που εχω τωρα θα κανω ενα αλλο PC για δουλεια οποτε θα φυγουν πακετο εκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimskeet2002 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Παιδες ηρθαν σημερα τα πραγματα κ μολις τελειωσα με το build. Εχω την εντυπωση οτι κατι δεν παει καλα με τις θερμοκρασιες μου. Οταν μπαινω στο bios ειμαι γυρω στους 46c στο CPU. Μεσα σε windows ειμαι idle στους 36-37c. Και οταν ανοιξω καμια εφαρμογη που μαξαρει το load παει 81-83c. Ειναι νορμαλ αυτες οι θερμοκρασιες για υδροψυξη??? Επισης βλεπω οτι αλλαζει η θερμοκρασια παρα πολυ γρηγορα. Σαν να κανει spike. Πχ μπορει να δω στιγμιαια ενα πυρηνα να ανεβει στους 63 κ να πεσει παλι στους 45 μεσα σ ενα δευτερολεπτο. Δεν εχει σιγουρα να κανει με το airflow γιατι τις δοκιμες τις εκανα με ανοιχτο κουτι. Αλλα και με κλειστο το ιδιο ακριβως συμβαινει. Επισυναπτω κ φωτο με τη παστα που εβαλα. Επισης. Οταν πατησω το power button πρωτα ακουγεται ενας ηχος σαν warning και μετα ακουγεται το κλασικο μπιτ που κανει οταν ανοιγει κ μετα ξεκιναει το post. Και βλεπω στο led της mobo διαφορα νουμερα. Ετσι ειναι το νορμαλ του η παιζει καποιο θεμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tanasen01 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δεν έχεις κλοκάρει φαντάζομαι. Έχεις βάλει πάρα πολύ πάστα. Βγάλε την ψύκτρα καθάρισε με πανί και οινόπνευμα και βάλε το 1/3 της ποσότητας που χες βάλει (μέγεθος μικρού ρεβυθιού) και ξαναδες τις θερμοκρασίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Έχεις βγάλει φαντάζομαι την ζελατίνα από το cold plate της υδρόψυξης, έτσι; Αντλία και ανεμιστήρα υδροψυξης πως τα έχεις συνδέσει στην μητρική, σε ποια header; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimskeet2002 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δεν πρεπει να ειχε ζελατινα το cold plate. Ειχε ενα πλαστικο προστατευτικο κουμπωμενο το οποιο το εβγαλα. Υπαρχει περιπτωση να ειχε ΚΑΙ ζελατινα περα απ το πλαστικο???? Ανεμιστηρες ειναι στο CPU FAN και το pump ειναι στο CPU OPT Δεν ειχε ζελατινα. Μονο το πλαστικο. Εφαγα μια μινι τρομαρα... https://www.youtube.com/watch?v=r7CKMJZBUL4 στο 8:28 περιπου φαινεται. Επισης ακομα δν εχω κλοκαρει. Μπορει να εκανει τοσο διαφορα αν εβαλα λιγο παραπανω παστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Κάνε μια δοκιμή να βάλεις τα header αναποδα για να δεις αν υπάρξει αλλαγή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα