Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Moderators Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Καλά τα λες φίλε Πάντως την επιστροφή την αποκλείω ήθελα να το δώσω άμεσα,σε λιγότερο από μήνα αλλάζω πόλη μετά θα μου μήνει καλα αυτο δεν λεει κατι, σκεψου να αγορασεις την επομενη μηχανη σου ο πωλητης να σου εχει κανει μαλακια εν γνώση του και να λεει στους φιλους του "σιγα μωρε με το μαλακα, θα φυγω σε 1 μηνα οποτε ποιος τον χεζει"? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2017 από kostas.mouts4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Από όσο ξέρω τέτοια μηχανάκια χρειάζονται κάπου 1000-1500 χλμ στρώσιμο(δλδ οδήγηση με μικρές ταχύτητες, ΟΧΙ σταθερή ταχύτητα για μεγάλο διάστημα, ΟΧΙ ζορίσματα, ΟΧΙ πολύ γκάζι, ΟΧΙ δεύτερο άτομο), εσύ όμως από ότι λες στα 100 έβαλες δεύτερο άτομο πάνω και για μακρινή απόσταση μάλιστα(30km έλεγες στο άλλο θέμα, τώρα λες 15). Αν δεν μπορείς να καταλάβεις από μόνος σου τι έκανες λάθος, όσο και να στο εξηγούμε εμείς δεν πρόκειται να το καταλάβεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mak3don Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Από όσο ξέρω τέτοια μηχανάκια χρειάζονται κάπου 1000-1500 χλμ στρώσιμο(δλδ οδήγηση με μικρές ταχύτητες, ΟΧΙ σταθερή ταχύτητα για μεγάλο διάστημα, ΟΧΙ ζορίσματα, ΟΧΙ πολύ γκάζι, ΟΧΙ δεύτερο άτομο), εσύ όμως από ότι λες στα 100 έβαλες δεύτερο άτομο πάνω και για μακρινή απόσταση μάλιστα(30km έλεγες στο άλλο θέμα, τώρα λες 15). Αν δεν μπορείς να καταλάβεις από μόνος σου τι έκανες λάθος, όσο και να στο εξηγούμε εμείς δεν πρόκειται να το καταλάβεις. 70 μόνος 65 διπλός είπε αρα το τερματιζε κ ολας κατά τα άλλα δεν το ζορισε.. ξέρω εχω γίνει ο κακός του θέματος άλλα την έχω πατήσει από παρόμοια αγορά και τώρα βλέπω το θέμα από την μεριά του πωλητή και μου ανάβουν τα καντήλια..Ευτυχώς που δεν είναι όλοι σαν τον topic starter αλλιώς κανείς δεν θα αγοράζε μεταχειρισμενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα