Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω γυρίσει σχεδόν απο όλες τις εταιρίες  τώρα έχω Q δηλαδή στην ουσία Wind

ξεκινήσα με vodafone cu πριν 10χρόνια (εχω τεστάσει τις ταχυτήτες 3g ) και απο το 2015 μέχρι και πριν λίγες μέρες ήμουν στο whats'up . ( ταχυτήτα 4g )

γενικά η wind έχει καλό σήμα ή οχι ; οκ είναι πιο οικονομική απο τις άλλες δύο εταιρίες .

σήμα καλό έχει η Cosmote αλλά είναι ακριβή απο ότι βλέπω .

η vodafone καλή είναι αλλα η χρεώση προς όλους είναι ανα τριλέπτο .

επειδή χρησιμοποιώ το whatsapp messenger πάρα πολύ είπα να πάω στην Q επειδή δίνει δωρεάν data για μυνηματα / φωτο. και η χρεώση είναι ανα δευτερολέπτο .

αλλά η wind έχει σήμα;;

Δημοσ.

Ανάλογα την περιοχή...Γενικώς έχει το χειρότερο σήμα με τις άλλες δύο που αναφέρεις. Τώρα ανάλογα με τις ανάγκες σου διαλέγεις και παίρνεις...

Δημοσ.

Γενικά η wind έχει το χειρότερο σήμα και η Cote το καλύτερο. Αν στην περιοχή σου σε καλύπτει τότε δε βρίσκω το λόγο να μην επιλέξεις wind. Αν γενικά ταξιδεύεις τότε σίγουρα δε θα σε καλύψει πλήρως. Εγώ γι αυτό έβαλα και μια 2η sim whats up καθαρά για 4g.

Δημοσ.

Γενικά η wind έχει το χειρότερο σήμα και η Cote το καλύτερο. Αν στην περιοχή σου σε καλύπτει τότε δε βρίσκω το λόγο να μην επιλέξεις wind. Αν γενικά ταξιδεύεις τότε σίγουρα δε θα σε καλύψει πλήρως. Εγώ γι αυτό έβαλα και μια 2η sim whats up καθαρά για 4g.

Ανάλογα σε ποια περιοχή είσαι, σε dual sim κινητό αυτή την στιγμή η wind έχει καλύτερο σήμα από vodafone.. :)

Γενικά στη Θεσσαλονίκη έπιασα έως και 65mbs θυμάμαι με wind.

Δημοσ.

Γι αυτό και έκανα αναφορά στην περιοχή. Στις μεγαλουπόλεις δεν έχει θέμα αλλά επειδή γυρνάω στην επαρχία από Έβρο μέχρι Θεσσαλία τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά.

Δημοσ.
Εγω είμαι στην Wind και πήγα προχτες cosmote να μου κανουν φορητοτητα σε whats up και με ενημέρωσε η κοπέλα ότι θα υπαρξει ένα κόστος 30€ για να γίνει η μεταφορά.

Ισχύει κάτι τέτοιο ρε παιδιά?
  • Thanks 1
Δημοσ.

Γι αυτό και έκανα αναφορά στην περιοχή. Στις μεγαλουπόλεις δεν έχει θέμα αλλά επειδή γυρνάω στην επαρχία από Έβρο μέχρι Θεσσαλία τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά.

Αυτό δεν το ξέρω δεν πάω τόσο μακριά.. Πιθανόν εκτός πόλεων να είναι χάλια η wind,μεσα στην πόλη έως και 30-50 χιλιόμετρα ανατολικά δηλαδή προς Χαλκιδική πετάει.

Δημοσ.

Εγω είμαι στην Wind και πήγα προχτες cosmote να μου κανουν φορητοτητα σε whats up και με ενημέρωσε η κοπέλα ότι θα υπαρξει ένα κόστος 30€ για να γίνει η μεταφορά.

Ισχύει κάτι τέτοιο ρε παιδιά?

Εγω ηξερα οτι ειναι στα 22-25.

Δημοσ.

Στα περισσότερα σημεία εντός Αττικής που ΔΕΝ πιάνει η Wind σε dual sim κινητό ή cote είναι full.

Για επαρχία το ίδιο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...