Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατοχος του moto g2 ακομα θα πω οτι πρωτον περνουν ενημερωσεις αβέρτα 2ον η αντοχη τους δεν περιγραφεται μου επεσε απο τον 4 οροφο 3 οροφοι +πυλωτη ψηλή με μονο μια θηκη της πλάκας σε γκρο μπετο στην πρωτη αναπηδηση εφυγε η θηκη καπακι πλατης το κινητο συρθηκε μέτρα με την μούρη και το μονο που επαθε; ετριζε το ακουστικο προφανως ξεκόλλησε απο το γδουπο αλλα εξωτερικα ΔΕΝ επαθε τιποτα και επισκευαστηκε εντος εγγυησης δωρεάν.

ΥΓ δε φοραγε καμία προστασία οθονης.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ωραια και επειδη εχουμε διαφορα γυρω μας, να προσθεσουμε ακομα ενα.

Δεν εχει λογικη το επιχειρημα σου, sorry.

Ωραια χρησιμοποιησε καποιο bluetooth

Δημοσ.

Θες να μου πεις οτι το Sar ειναι χειροτερο απο αυτα που ειναι τριγυρω μας?

Εγω δεν θελω να σου πω τιποτα εσυ προσπαθεις να μας πεις πως αυτα που ειναι τριγυρω σου αυτοματως εξατμιζονται δια μαγειας απο το υψηλο sar του κινητου σου.

Δημοσ.
Ωραια χρησιμοποιησε καποιο bluetooth

Και οταν εισαι εξω; το κινητο θα το κρατας με μπαστουνι στό 1 μετρο για να μη σε ακουμπα και ανερει το οφελος του bluetooth? :D

Δημοσ.
ορθα το αναφερει γιατι το τηλεφωνο ερχεται σε επαφη με το κεφαλι!φυσικα ειναι υψηλο σε ολες σχεδον τος εταιρειες,με εξαιρεση την samsung.η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας και αυτο σου ταιριαζει γαντι

Εκτός ότι υπάρχουν όρια στις επιτρεπτές τιμές, που τηρούν όλες οι γνωστές συσκευές τουλάχιστον, πες μας τι συνέπειες υπάρχουν, αν π.χ έχω μια συσκευή με 0,5 έναντι 1,0 W/kg.

Δημοσ.

Σχετικά με το Sar, γιατί να προσθέσεις κάτι ακόμα και ειδικά μια συσκευή που την έχεις πάνω σου και οι πιο πολύ στη τσέπη μας κοντά σε ευαίσθητα σημεία!

Δημοσ.

Έχω Moto G 3rd GEN εδώ και περίπου δύο χρόνια. Είναι σκύλος παιδιά και πολύ τίμιο για τα λεφτά που το πήρα. Έχει πάρει ένα κάρο security updates! Αν μου έχει πέσει; Πολλές φορές, αλλά ιδιαίτερα με τα μούτρα. Τι έπαθε; Τίποτα δεν έπαθε.

Στα του άρθρου: Από μπροστά η εμφάνιση του μου αρέσει, όχι όμως και στο πίσω μέρος. Τα νέα πρόσθετα που έβαλαν στο UI μου αρέσουν.

Τίμια κινητά. Αλλά το επόμενο θα είναι ....Xiaomi!

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω την ύπαρξη του. Είναι δεδομένο ότι θα είναι φτηνότερο από το Z2 play αλλά ακριβότερο του G5S. Βέβαια το Χ4 είναι πιο "τιμιο" από το Ζ2 play καθώς προσφέρει αρκετά στοιχεία που δεν έχει το Ζ2 play συμπεριλαμβανομένου και νεότερο SoC. Από τον SD 630 όμως περιμένω πολλά σε θέμα διαχείρισης ενέργειας. 

Δημοσ.

Μπορώ να πω μάλιστα με σιγουριά ότι τα Lenovo kai Moto ειναι πολυ ένταξη τηλεφονα. Απλα ο κοσμος εμαθε τα Samsung kai ta iPhone και νομίζουν πως ειναι τα μόνα που αξίζουν. Ε οχη παιδια. Κινεζοςμια χαρα τα παέι. Παρτε το χαμπάρι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...