tritonas00 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asinoro Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 tritonas00, για χρήστης arch το Ubuntu στο vbox το έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 οχι, στο google βρηκα την εικονα, στο vbox παιζουν windows 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asinoro Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Σκέφτηκα θα έχεις κάνα εργαλείο θηρίο όπου μεταξύ άλλων έχεις και το Ubuntu στο vbox. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmav99 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Για την ιστορία, για λόγους ασφαλείας, ο browser πρέπει να είναι **πάντα** στην τελευταία έκδοση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Le Perv Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Γιατι? Εξηγηστε κι εμας ρε παιδια. Για την ιστορια εχω ενα απαρχαιωμενο Lightining Browser στο android ταμπλετ μου. Εχω επισκεφτει τα πιο "επικινδυνα" site στο ιντερνετ (για τσοντο-site λεω .... και NoCD-αδικα) Να φοβαμαι? Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2017 από Le Perv Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RTW4ever Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Θέλει δηλαδή πολλή σκέψη ότι η ασφάλεια επιβάλλει να έχεις την τελευταία έκδοση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Touristas101 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 εγώ πάντως πιστεύω ότι για κάποιον λόγο δεν εγκαθίσταται το update σου γιατι δεν βγάζει τοσο συχνά updates όσο λες μια φορά τον μήνα και άν (για μεγέθη 40MB τώρα) τίποτα τρούπες με μερικά kB ή δύο τρία MB μπορεί να βγούν βδομάδα παραβδομάδα... Για τρέξε καλού καλού sudo apt update && sudo apt dist-upgrades συνεχίζει να εμφανίζει updates για τον firefox ? Γιατι? Εξηγηστε κι εμας ρε παιδια. Για την ιστορια εχω ενα απαρχαιωμενο Lightining Browser στο android ταμπλετ μου. Εχω επισκεφτει τα πιο "επικινδυνα" site στο ιντερνετ (για τσοντο-site λεω .... και NoCD-αδικα) Να φοβαμαι? Γιατί πέρα απο το θέμα της ασφάλειας (που οκ linux είναι οπότε λίγοι ασχολούνται να γράψουν κακόβουλο λογισμικό για αυτό.. αλλά πάλι υπάρχουν και τέτοιοι εκει έξω) προκύπτουν και θέματα συμβατότητας και αποφυγής κρασαρίσμάτων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα