Le Perv Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Τι θα γινει με το ρημαδι, το Firefox? Καθε μερα θα μου ζαλιζει τα @@ να κατεβαζω update? Που νομιζει οτι απευθυνεται? Με 2Mbit ειμαι. Ειναι προγραμμα που δε το δουλευω..... και καλα κανω . "F it". Το απεγκαθιστω. Μ' εφερε στα ορια μου. Υ.Γ. Καθε μερα "βουλωνουν τρουπες"? Σουρωτηρι ειναι? Τοοοσα πολλα bugs και τρυπες ασφαλειας εχει?
tritonas00 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 λες οτι το ιδιο το προγραμμα ζηταει να κανει update μονο του τον εαυτο του και οχι ο pms σου? μιλα ξεκαθαρα
Le Perv Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Oχι το ιδιο το προγραμμα. Το Synaptic βλεπει οτι υπαρχει update και μου προτεινει να κατεβασει 40MB μαμησατικα. Για μενα ειναι 5-10 λεπτα καθυστερηση, καθε μερα που αναβω το μηχανημα. Π.χ. Eιχα την εκδοση 55 και κατεβασε την 55.0.1 . Αυριο θα κατεβασει αλλα 40MB της 55.0.1.01 , το βλεπω το εργο. Μεχρι να ριξω κουτελια στην οθονη. Κι η πλακα ειναι οτι εχω κι αλλα updates των αλλων προγραμματων (οχι @@), που ειναι λογικο να διαμαρτυρονται κι αυτα. 1
Alex-V Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Με συγχωρεις, αλλα γιατι εχεις τοση χαμηλη ταχυτητα?
Le Perv Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Μακαρι να ημουν ο μονος με τοση χαμηλη ταχυτητα. Εδω υπαρχει κοσμος (συμφορουμιτες μας) απο Αθηνα και ταλαιποριεται οπως εγω. Τελος παντων δεν εχει σημασια.
asinoro Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Και το chrome τα ίδια είναι όλο ενημερώσεις.
tritonas00 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 στο Arch βαζουμε οτι θελουμε να γινεται ignore στο pacman.conf καπως αντιστοιχα θα γινεται και στο debian, στον apt
Le Perv Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Και το chrome τα ίδια είναι όλο ενημερώσεις. A......δε το γνωριζω. Εγω εμπιστευομαι το chromium. Δεν κανει update σε σημειο να υποψιαζομαι οτι κατι εχω πειραξει και του χαλασα το repo.
tritonas00 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 και γω τον πεταξα τον ff εδω και χρονια, μετα απο κατι segfaults
asinoro Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Από Synaptic > επιλογή εφαρμογής > Package > Lock Version. Εάν δεν θέλεις να κάνει ενημερώσεις μια συγκεκριμένη εφαρμογή. 2
Le Perv Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Από Synaptic > επιλογή εφαρμογής > Package > Lock Version. Εάν δεν θέλεις να κάνει ενημερώσεις μια συγκεκριμένη εφαρμογή. Εφτασα μεχρι το Synaptic. Βρηκα το firefox. Mετα κολλησα
asinoro Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Επιλέγεις Firefox > Package > Lock Version και το αντίθετο επιλέγεις εφαρμογή και ξετσεκάρεις Lock Version.
Le Perv Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 στο Arch βαζουμε οτι θελουμε να γινεται ignore στο pacman.conf καπως αντιστοιχα θα γινεται και στο debian, στον apt Κι ομως εχει. Το λεει το Synaptic Debconf
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα